Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky,pomoc
Nedávno jsem tu v jedné diskuzi četla recept a domácího Pribináka,ale teď jí nemůžu dohledat ![]()
Nehodily by jste sem nějaké dobré receptíky? ![]()
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Tady jsou nějaké recepty, ten nahoře je spíš pribiňák, ten dole spíš lipánek (ten má totiž ve složení fakt jen tvaroh, smetanu, cukr a vanilku, pribiňák tam má spoustu „aditiv“)
Edit:jen pro pořádek, tvaroh a smetana od roka věku dítěte ![]()
já ho dělám ,ušlehám smetanu s cukrema vanilk.cukrem a předám dvě zakysané smetany
Sophi, nemyslela jsi tvaroh?
Jinak ja ho delala: pudink z DMka, normalne uvarit, jen hustejsi a uslehat s tvarohem.
Ten recept primo z vanilky vypada ale fakt dobre ![]()
asha píše:
Jinak ja ho delala: pudink z DMka, normalne uvarit, jen hustejsi a uslehat s tvarohem.
Ten recept primo z vanilky vypada ale fakt dobre
ne ne dávám zakys smetanu,ale někdy do toho i tam tvaroh hodím navíc ![]()
sophinka píše:asha píše:ne ne dávám zakys smetanu,ale někdy do toho i tam tvaroh hodím navíc
Ten recept primo z vanilky vypada ale fakt dobre
Tak ty uslehas smetanu a k tomu pridas dve smetany?
Tak to je primo smetanova smrst ![]()
no jo je to tak
obyč šlehačku s cukrem a vanilkou a 2 zakysaný k tomu ![]()
Je to teda kalorická bomba,ale výborná.Z litru mléka udělat pudink,do toho jedno celé máslo a jeden tvaroh.Chutná to jak Pribiňák.
sophinka píše:
no jo je to takobyč šlehačku s cukrem a vanilkou a 2 zakysaný k tomu
Tak to si udelam, az tu o vikendu aspon castecne osirim. Jinak mi to sezerou. ![]()
babababa píše:
Je to teda kalorická bomba,ale výborná.Z litru mléka udělat pudink,do toho jedno celé máslo a jeden tvaroh.Chutná to jak Pribiňák.
jedno celé máslo?? no fůj ![]()
to já vždycky než vytáhnu dobroty,zkontroluji,zdy všichni bezpečně spí nebo jsou mimo dosah ![]()
sophinka píše:
to já vždycky než vytáhnu dobroty,zkontroluji,zdy všichni bezpečně spí nebo jsou mimo dosah
Presne
Vetsinou je to hodne po 20h, coz mi teda zrovna neprida ![]()
nepřih. stáňa fuj se o jídle neříká.
Zní to divně,ale je to opravdu moc dobré!!!
asha píše:sophinka píše:Presne
to já vždycky než vytáhnu dobroty,zkontroluji,zdy všichni bezpečně spí nebo jsou mimo dosahVetsinou je to hodne po 20h, coz mi teda zrovna neprida