Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
my máme taky stan Iglů z Ikea a jsme náramně spokojení. Stabilní je dost a účel rozhodně splnil, rozměry 120×120 cm jsou taky bezva, vejde se tam spousta hraček
a za 199kč jsem nic lepšího neviděla ![]()
No tak teď teda nevím, který koupit, u toho z Ikey se mi líbí cena,
u toho z Dráčka zase design a materiál…Tak teď babo raď. Taky uvažuju, že bych řekla našim, ať ho malé koupí k 1. narozeninám, ať se na to složí třeba i s tchyní…Ještě to proberu s manželem, ale u něho je jisté to, že bude chtít vzít to nejlevnější, je tak trochu škrt… ![]()
Díky, A.
Ahoj Andys!
My máme stan a malý je tam nesmírně spokojený. Stál kolem 200kč. Je fakt, že to byla akce, ale myslím, že i tak bude levnější, než ostatní domečky.
Andys-zase máš jistotu že když se složí na stan,tak nedostanete blbosti,který budou k ničemu…
u nás bohužel skládání na dárek vypadá tak, že chcem třeba duplo za 1000,– tak jestli se na to s tchánem složí (jsou rozvedení) ona řekne že jo, pak nám dají každej 250,– a kraviny co hned skončí v popelnici a my platíme teda půlku, oni čtvrtku… ![]()
Ahojky,
my Pavlíkovi zrovna nakupujeme dárky k prvním narozeninám a koupili jsme tento set - stan+domeček+tunel ![]()
Měli jsme ho zatím rozložený jen na kontrolu, zdali je v pořádku a Pavlík zalezl hned do tunelu a nechtěl vylézt
![]()
Tak mrkni na : http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Je to domů i na zahradu ![]()
Peťula + Pavlík 11,5měs
Manžel koupil v Baumaxu laťky a sestavil domeček - konstrukci a já na domeček „ušila“. Nezapoměla jsem na okýnka apod. Někde najdu fotku a zkusím ji naskenovat a poslat. Vyšlo to na pár korun a dnes to slouží jako pařník na zahradě, akorát místo látky je tam igelit ![]()
Monalisa, vidím, že si píšeme na dvou tématech…
Akorát, že já bych asi nezvládla nic ušít, na tyhle věci jsem dost levá, i když snaha by byla…
Takže ho budu muset totálně celý koupit, co se dá dělat…
A.
My se take prave chystame vyrabet z krabice:-) A vyrobime i tunylek. Ale pak ho nejspis pomalujeme. Ale ten s tabetou je vazne uzasnej.
Ahojky,
my taky máme ten stejný domeček jako z Dráčka, ale kupovaný jinde. Je velmi stabilní, ani naše dračice ho zatím nezničila!! Doufám, že vydrží do doby, než dude další děťátko! Vypadá moc hezky!!
Také chválím manžela šikulu, co vyrobil domek pomocí krabice a tapety!
minonka
Bbettka, tak ten stan se mi líbí ještě více než ten z Ikey, je víc barevnější, i když o stovku dražší, ale na tom už nesejde, no, tak mám prvního favorita - POMPO! ![]()
Jinak ten 3ks set - iglů, tunel a domeček, je taky moc pěkný i za dobrou cenu, ale zabralo by to všechno místo v pokojíčku, takže to asi ne, škoda, že nebydlíme v nějakém paláci, ale v paneláku 3+1… ![]()
A.
To jsem ráda, že se líbí. My máme byt 1+0 a stan je stále rozložený, dovedeš si představit, jak to tu asi vypadá
Zase je to dobrý, že se tam schovají všechny hračky
Píšou, že se k tomu dá dokoupit i ten tunel. Ale ten se k nám už opravdu nevejde ![]()
No, píšou to tam, ale já jsem ten tunel samotný nikde neviděla. Ale to by se stejně musel koupit asi i další domeček, který by byl na konci toho tunelu, ne…? Nebo by tam byl jen ten stan a z toho do prostoru by vedl tunel…? Hihi, tak teď nevim…
A.
Jo i tak by to šlo, kamarádka, tunel má a dáváme ho dětem na hraní samostatně, bez domečku. Myslím, že se dá sehnat v Ikee.
Monaliso24, nemůžeš tady vložit fotku toho tvého domečku? Já totiž už asi rok uvažuju o tom domečku z Dráčka, jenže se mi moc nelíbí barevně a zdá si mi i trochu malý, ale to už je vedlejší.Tak by mě zajímalo, jaký sis ho ušila ty…
Díky moc ![]()
Radka