Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, holky,
chci se zeptat, nevíte, kde se dá sehnat nějaký domeček nebo stan na hraní do pokojíčku? Chceme ho koupit malé, pořád si zalízá pod stůl nebo pod krmicí židličku, tak by se jí v domečku mohlo líbit.
Díky, Andy
Jejda, to je peněz, to jsem netušila, že je to tak drahé…A o něčem maličko levnějším nevíte…? ![]()
A.
My máme domeček z plastu,pokusím se najít nějakou fotku,momentálně je uklizený z nedostatku místa,až budeme v domečku,bude místa spousty a tak ho zase vytáhnu.Viděla jsem domek i s krtkem,ten byl moc pěkný.Taky Ikea nabízí domeček,myslím,že je z nylonu,takový ministan.
Dětem se tohle moc líbí,Klárka si v domečku kolem 1-2 let hodně vyhrála.
Jo a domeček stál asi 500 Kč.
No, něco takového by se mi líbilo. Kde jste ho koupili a za kolik?
A.
Ja jsem videla jeden na www.svethracek.cz das tam do vyhledavani slovo ,,iglu,, a je tam,stoji asi 499kc
Ahoj,
myslím že jsem něco takového viděla i v Ikee - http://www.ikea.cz
Ahoj,my jsme Pepčovi koupili stan Iglu v Ikee,stal 199 kč.Kamarádka má domeček a musím říct,že stan je stabilnější.
Kiky
Andys,jak jsem psala,domeček stál 500 Kč a koupili jsme ho v hračkářství.Jen pozor,v létě v něm bude dost teplo.Ale myslím,že to asi i ve stanu od Ikea.Nejlepší by asi byl domeček z látky,jako ten od Dráčka,ale stojí moc peněz.
Ahoj,
já před minulým létem koupila v carrefouru stan asi za 200 Kč. Je nylonový nebo tak něco. Prostě něco mezi látkou a igetitem. Má okýnko a vstupní dveře-oboje se dá zatáhnout, tak že báječné na schovku. Určitě teď zas budou nějaké akce v hypermarketech. Zkus se kouknout na www.akciceny.cz.
Jana+Kačenka 17m
My jsme koupili V quelle Iglů+stan+ tunel asi za 700,– ale kvalita mi přijde nic moc. Takový ty obyč domečky jak je tady na fotce mívají v hračkářství kolem 300-400,–
MAnžel udělal dceři domeček z krabice od televize, kterou v elektru vyžebral. Potřeboval jen lepicí tapetu http://kovarovi.unas.cz/…pict2761.jpg
Ještě já ![]()
Vím, vím, že ten domeček z Dráčka je šíleně drahý…
Matýsek ho dostal od rodiny k prvním narozeninám.
A rozhodně teda je stabilní až až, nevím, jestli se nám podaří ho někdy rozebrat, až z něho odroste… ![]()
H.
Linko,
ten domeček z krabice je krásný! Manžel je šikula. ![]()
H.
Myslím že ten z Dáčka je sice drahej,ale dobrej-lepší než ty stany.V létě je dáme na zahradu,ale už bych je znova nekoupila…ten z krabice jsme takyměly,ale bohužel moc to nevydrží…aspoň ne divochy
napadlo mě udělat Domek ze zbytků sádroše.pokud nemáte,takze dvou tabulí by se to dalo.Pak vymalovat, vyříznout okýnka…