Domluva datumu vyvolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
28.8.11 18:43

tak ti drzim pesti,at mate dobre porizeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.8.11 19:37

Ahojky Radano :hug: :hug:
Tak určitě to lze, mě dali termín vyvolávačky na 2.6., já doktora UKECALA ať mi dá 31.5., že chci porodit v Květnu, když jsem celé těhu počítala s Květňátkem, tak chci prostě Květňátko, a povedlo se.. :mrgreen:
Nakonec jsem tedy porodila dřív, ale jen chci říct, že je to o domluvě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.8.11 14:40

Tak jak jsi dopadla v porodnici? Mě včera doktorka poslala domů. Chce abych dokončila celý tenhle týden. Do porodnice mám přijít v pondělí ráno už i s taškou a že by mi teda porod vyvolali. Jenže možná mě pošle ještě domů, abych přišla v úterý ráno a udělají mi plánovaný císař. Protože můj malý chlapeček je větší díky té cukrovce … tak je lepší varianta císaře. Takže stejně nic nevím, řeknou mi až v pondělí. Kéž by se sám odšpuntoval to bych byla moc štastná. Snad je to u vás v pořádku všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.8.11 17:24

Holky, držím palce, ať to dobře dopadne. Mě také prorokovali větší miminko a proto vyvolávali porod dva dny po termínu, abych zbytečně nepřenášela a nakonec měl malý 3,85 kg. Takže žádný mimořádný obřík. Oni ty odhady velikosti miminka jsou velmi zkreslené. Plánovat císaře jen kvůli obavám z velikosti miminka, to by se mi tedy nechtělo (samozřejmě pokud nemáš nějaké jiné indikace jako třeba úzkou pánev apod…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
1.9.11 13:43

holky,tak dekuji moc,ale nakonec si malej dal rict a narodil se mi v pondeli uplne necekane,teda asi pomohl den predtim tomu nas pes,ktery se zabehl a s pritelem jsme ho nahaneli kolem poli,takze moc dekuji za prispevky a krasny den preju,nas dneska pustili,tak jsem prisla pozdravit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.9.11 14:37
RadanaH píše:
holky,tak dekuji moc,ale nakonec si malej dal rict a narodil se mi v pondeli uplne necekane,teda asi pomohl den predtim tomu nas pes,ktery se zabehl a s pritelem jsme ho nahaneli kolem poli,takze moc dekuji za prispevky a krasny den preju,nas dneska pustili,tak jsem prisla pozdravit :mavam:

no tak velká gratulace :mavam: a jak jste to zvládli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.9.11 15:55

Taky moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
2.9.11 17:59

holky,dekuji

sarojo,ale jo zvladam,ale je to hukot,kor pro prvorodicku,mam pocit,ze nic nevim,tak se porad na vse ptama a tapu,ted jen kojime,tak mam pocit,ze nic jineho nedelam,ale je to pro broucka,tak zbytek jde stranou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
2.9.11 18:01

jinak porod jsem mela krasny a rychly…jen byl boj s hlavickou a jejim protlacenim,ale nestihli jsme zadnou predpripravu,nic,takze jak se malej po 6hodinach narodil,tak jsme s pritelem nevericne koukali a nejak to nemohli zpracovat,ze to proste tak nahle prislo a konecne jsme rodice…

holky,opatrujte se,jdem zas kojit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.9.11 20:34

Taky jsme v noci na pokoji s manželem povídali a nemohli tomu uvěřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.9.11 10:33
RadanaH píše:
holky,dekujisarojo,ale jo zvladam,ale je to hukot,kor pro prvorodicku,mam pocit,ze nic nevim,tak se porad na vse ptama a tapu,ted jen kojime,tak mam pocit,ze nic jineho nedelam,ale je to pro broucka,tak zbytek jde stranou :-D

tak ať si brzo zajedete systém :) a ještě jednou moc blahopřeju k prckovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.9.11 02:04

Ahoj, určitě je domluva možná, já mám cukrovku I. typu, jsem na inzulínové pumpě a když jsem byla v 38tt na rizikovce, bafl na mne doktor s tím, že mi začnou vyvolávat porod (koukala jsem jako tele na nové vrata, nikdo mi o tom dopředu neřekl :-? ). Když viděl můj obličej, domluvili jsme se na vyvolávačku až o týden později :-D A neboj se, já jsem až do poslední předporodní kontrakce skoro nevěděla, že rodím :-)
Jinak držím pěsti, ať se vše povede a máš to za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
5.9.11 16:19

teeda tak to moc gratuluji nakonec jsi to měla fakt parádní a nemuseli ti ho vyvolávat. Já takové štěstí nemám. V pátek 9.9. jdu na plánovaný císař. Dnes mi to oznámili. Nejdřív jsem byla smutná, že si pravý porod nevyzkouším jaké to opravdu je ale nakonec hlavní je, aby maličký byl zdravý že jo :) a hlavně už mi to je fuk nemůžu se ho dočkat. Ale vám přeji jen zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.9.11 20:09

roxi,ono nekdy neni pri porodu o co stat :wink:

ja ho teda mela v pohode,ale clovek nikdy nevi,aspon vis kdy budes mit broucinka u sebe a je jedno jakym zpusobem se narodi,ale hlavne ze bude zdravy a u maminky v naruci…

taky preji zdravi a silu,drz se…

jinak holky moc diky za pripevky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí