Donutovač zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
donutovač zkušenosti
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s donutovačem? Dostali jsme přístroj z Lidlu. Ráda bych nějaké osvědčené recepty a finty:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Aaaa hned po prvnim zkouseni jsem ho vratila.
Neskutecna patlacka s tim a donuty to nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostala jsem asi před rokem nebo dvěma. už ani nevím, protože jsem použila jednou a od té doby leží v krabici. už bych ho i prodala, ale tím, že to byl dárek a dotyčný byl šťastný, že mi ho dává, je mi líto se ho zbavit.
hrozná piplačka, výsledek chuťově jak palačinky, které jsou pro mě mnohem jednodušší a rychlejší a je to pak bez čištění stroje.
použila jsem jeden z receptů, co byl v přiloženém návodu. už ani nevím který. povedlo se, žádný velký zádrhel jsem nezaznamenala. největší problém byl snad to dávkování do těch koleček, takže malou lžičkou a nejlépe se trefit bez kapání vedle. to je tak asi všechno, co si vzpomenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V podstatě se shoduji s maffi. Dostali jsme a vyzkoušeli. Děti ale byly nadšené a padalo to do nich jen se prášilo. Spíš jsem měla na myli nějaké vychytávky s těstem. Zkusila bych tvarohové nebo s jogurtem aby bylo vláčné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že v Tescu mají donuty asi za desetikačku, takže než se s tím patlat, raději koupím podle chuti a polevy ![]()
- Citovat
- Upravit
@vrbounek píše:
No, já jich za tu desetikačku udělám asi 50ks. Bez chemie.
Beru tisíc, kdy je můžeš dodat? ![]()
- Citovat
- Upravit
Myslím, že na donuty není potřeba stroj..ale stačí pánev s více olejem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OK, žádala jsem jen o zkušenosti a recepty. A zatím jsem se jen dozvěděla že vlastním nepotřebnou věc. Já si to nemyslím. Mezitím jsem vyzkoušela jogurtové těsto dle mé fantazie a bylo vynikající. Pokaždé toho je hromada a během dne jsou donutky pryč. Takže u nás chutná a je to rychlovka. Bez tuku a bez chemie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, také ho mám doma a recept je výborný, hlavně se z té dávky dají udělat asi 50 ks!
260g hl. mouky
130g cukr krystal
1 balíček van. cukru 0,25ml mléka
3 vejce
5 polévkových lžic sluneč. oleje
1 balíček prášku do pečiva
vše smíchat, nechat chvíli odležet a hotovo ![]()
pak jen trochu olejem vytřít přístroj, naplnit lžičkou spodní část přístroje a cca 3 min. péct. Obalit v cukru nebo polít čokoládou, já to občas rozkrojím a udělám náplň z pudingu a másla (jak do dortu).
Snad jsem pomohla ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj také přidám receptík u nás se teda osvědčil děti ho milují a je bez přepáleného tuku, děláme jako košíčky navrh krém ze smetany a tvarohu ušlehat s cukříkem nastříkat přidat ovoce a do půl hod pryč a že jich je, recept 300g.pol.mouka,8lžic cukr+1
van, cukr,0,25ml mléka,2vejce,5lžic oleje,1 prdopeč, našlehat nechat odležet a péct přeji dobrou chut, Julča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit