Dopis od úřadu práce. Co by to mohlo být?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Moje je v servisu, ale mozna nekdo dalsi tu bude mit funkční křišťálovou kouli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Od včerejšího večera jsem docela na dně. Včera jsem našla ve schránce lístek od pošty. Že mě nezastihli doma. (Blbost).A dále Poučení s červeným pruhem. Jde o dopis od krajské pobočky. Kam nechodím. Jediné co vyčtu, tak že se doručování řídí zákonem c.500/2004 sb.,správní řád.
Nic jiného. Co by to, prosím, mohlo být??? Nesetkal jste se někdo s tímto? Pritom na úřadu práce u nás jsem tento týden byla a žádný problém nebyl.
Pravidelné na schůzky chodim, doporučenky nosím, práci si hledám.Tak snad má zprostředkovatelska by něco řekla, ne? Je pravda, že mi z krajského úřadu ASI volali před 14 dny. Volala jsem zpět. Nikdo to nebral. Podle čísla nevím přesně o jaké oddělení jde. Ale podle prvních 6 čísel vím, že jde asi o tento úřad práce po který spadá ten náš, protože jsme Středočeský kraj.
Tak pokud si nejste vědoma žádné chyby kterou byste mohla udělat, tak bych se nebála.
Bohužel tady nikdo z nás neví co v dopise je. Budete muset počkat než jsi dojdete pro dopis no.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když mi došel z pracáku dopis s červeným pruhem, tak to byla doporučenka do zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to může být cokoliv, oni z uřadu posílají t všechon červeně- aspoň u nás..
Končila jsem rodičovksou, přišlo s červeným, že budu končit, že mi nebudouposílat dávky.. přihlásila jsem se na UP, tak mi přišel dopis, že jsem s přihlásila na UP, podmínky, a kolik bude podpora..
Záleží jak si tam dlouho a co si řešila v týdnu..
Třeba, já mám jít za týden na kurz, a kdybych se tam neobjevila náhodou- pro manžela něco do práce, tak mi poslali opět dopis, o oznámení o kurzu..
Jestli třeba bereš podporu, tak může to být, že už brát nebudeš- bere se jenom 5 měsíců.. takže těžko říct..
Myslím, kdyby to bylo něco vážného, a mají číslo z UP, tak ti zavolají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřeším nic. Jen jsme se s mojí zprostředkovatelkou domlouvaly na kurzu nebo VPP. Ale to bylo ten den co mi odeslali dopis. Tak že pochybuju, že to s tím souvisí, že by to bylo tak rychle. Když jsme na UP byla odpoledne.
Jinak jsem na úřadu práce, nečekaně, něco přes rok. Děti nemám, podporu neberu.
- Citovat
- Upravit
Právě, že mi z toho Up volali. Jednou. Volala jsem, asi za 7 minut zpět a nikdo to nebral a pak se už neozvali. To bylo 22.1
- Citovat
- Upravit
Je možné, že ti právě volali ohledně toho kurzu..
Unás máme Krajskou pobočku, která toto všechny vymýšlí a, kde chodím, tak se domlouvám..
Tam se všechno podepise atd, ale i tak mi všechyn tyto dopisy posílají z Krajské…
Tam ti místo určitě nezařizují…
Aspoň to tak bylo před před dětmi, já jsem na Up ted jenom 3 měsíce, ale i tak, mi už přišel jeden z Krajského Up nějaké vyjádření o něčem, co jsem řešila u nás… na UP-OZZ, kvůli zdraví..
Ale tak oni jsou porojeni počítačem,,, klidně to ženská tam někde mohla poslat ten den a nebo na druhý jako rychlé psaní.. klidně by ti do mohlo dojí následující a nebo ob den co si byla na UP.. U nás teda když řeknou, že je tam kurz- jako mě, tak se očekává, že to člověk neodmítne, takže je možné, že si byla už tam někde zařazená a na UP, ti to jenom oznámily, že si dlouho na UP, tak je nabídka kurzu
Příspěvek upraven 10.02.18 v 09:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to jsem řešila odpoledne. Ve tři. A dopis mi přišel ráno druhý den. Teb krajský úřad je daleko. Tak že silně pochybuji o tom, že by tak rychle se to rozjelo.
Navíc má zprostředkovatelska řekla, že mě zařadí. Nic jiného. Tak že toto asi ono nebude. ![]()
- Citovat
- Upravit
A dneska má u vás pošta zavřeno, že by sis to vyzvedla a měla klid? To bude nějaká blbost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní, mě se stalo, že jsem si od jedné firmy objednala ve 4 odpoledne zboží a druhý den jsme to okolo oběda měla
a je na druhém konci republiky tak těžko říct, ale věř, že kdyby něco tak ti hned ženská volá z UP, kdyby to bylo něco tak důležitého
Příspěvek upraven 10.02.18 v 09:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
22.1 nevím proč mi volali z toho krajskeho.
Minulý tyden, je to dva dny, jsme žádala o kurz a hlavně o VPP. Bylo mi řečeno, že mě zařadí nic jiného a to se řešilo na našem UP. A druhý den došel ráno dopis z krajského úřadu. Hodně divné a mám nervy na pochodu.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den. Od včerejšího večera jsem docela na dně. Včera jsem našla ve schránce lístek od pošty. Že mě nezastihli doma. (Blbost).
A dále Poučení s červeným pruhem. Jde o dopis od krajské pobočky. Kam nechodím. Jediné co vyčtu, tak že se doručování řídí zákonem c.500/2004 sb.,správní řád.
Nic jiného. Co by to, prosím, mohlo být??? Nesetkal jste se někdo s tímto? Pritom na úřadu práce u nás jsem tento týden byla a žádný problém nebyl.
Tak snad má zprostředkovatelska by něco řekla, ne? Je pravda, že mi z krajského úřadu ASI volali před 14 dny. Volala jsem zpět. Nikdo to nebral. Podle čísla nevím přesně o jaké oddělení jde. Ale podle prvních 6 čísel vím, že jde asi o tento úřad práce po který spadá ten náš, protože jsme Středočeský kraj.
Pravidelné na schůzky chodim, doporučenky nosím, práci si hledám.