Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju za potvrzení i když dost nemilé zprávy..to teda při léčbě 3 měsíce každý den dělá hezký ranec namísto těch pár korun před měsícem ![]()
Já ho brala cca před měsícem a půl a nedoplacela jsem vůbec nic
to je teda pěkná pálka, snad už ho nebudu potřebovat ![]()
@Janičcka92 píše:
Já ho brala cca před měsícem a půl a nedoplacela jsem vůbec nicto je teda pěkná pálka, snad už ho nebudu potřebovat
No o 0 jsem právě četla (max. pár korun)..i že ten výpadek byl snad proto, že je lék moc levný. Ale z 0 na 1104 Kč/měsíc to je teda masakr!
To bereš měsíc v kuse? Standardně se bere cca 5 dní v měsíci 1-2 tabletky denně. Takže spíš než doplatek mě zaráží to neobvyklé dávkování.
Ale jo, tohle je celkem běžné, už dvacet let beru léky na štítnou žlázu a dle aktuálních sazebníků se doplatky pohybují od nuly po pár stovek.
@ugluk píše:
To bereš měsíc v kuse? Standardně se bere cca 5 dní v měsíci 1-2 tabletky denně. Takže spíš než doplatek mě zaráží to neobvyklé dávkování.
Ale jo, tohle je celkem běžné, už dvacet let beru léky na štítnou žlázu a dle aktuálních sazebníků se doplatky pohybují od nuly po pár stovek.
Mám to pro chlapa, který to má brát minimálně 3 měsíce v kuse 1 tabletu denně a pak se uvidí, jestli i dál..
@Pandulka aha, jasně, to bylo jediné, co mě napadlo, že se to bere v kuse, akorát mě mátl příspěvek v ženském rodě
Tak jako není to úplně malá suma, na druhou stranu furt výrazně nižší než případné IVF a přeci jen, furt to není život zachraňující lék. Hlavně držím palce, ať to zabere!
@ugluk píše:
@Pandulka aha, jasně, to bylo jediné, co mě napadlo, že se to bere v kuse, akorát mě mátl příspěvek v ženském roděTak jako není to úplně malá suma, na druhou stranu furt výrazně nižší než případné IVF a přeci jen, furt to není život zachraňující lék. Hlavně držím palce, ať to zabere!
Jojo, já to vyzvedávala chlapovi, proto příspěvek v mém ženském rodě
. No já to počítala právě a Clostyl spolu se všemi vitamíny a léky na prokrvení(14 tablet denně) stjí cca 2000 Kč na měsíc.to sem za ten půlrok léčby na ceně IVF..tak mi to přijde trochu zvrácené ![]()
Děkuju moc! Snad mu to pomůže..nikde se o úspěšnosti Clostylu u chlapa nepíše, tak snad to neni zlý znamení ![]()
Holky dnes jsem si ho vyzvedávala v Dr.Max a za 249kc, nemůžu to rozdychat…kdysi zadarmo.
A můžu se prosim ještě zeptat nač ho berou muži?
Příspěvek upraven 23.01.19 v 06:54
Holky dnes jsem si ho vyzvedávala v Dr.Max a za 249kc, nemůžu to rozdychat…kdysi zadarmo. Jiná alternativa prý neni.
A můžu se prosim ještě zeptat nač ho berou muži?
@villa minulý týden jsem doplácela nějak podobně, byla to jiná lékárna asi Benu. Lékárník říkal, že dost podražil. Muži ho berou při snížené tvorbě spermií.
@villa Mně napsali v CARu pak Femaru. Právě proto, že Clostyl podražil. Údajně by měla mít i menší vliv na snížení sliznice. prý je na recept bez doplatku…ale nevím, já ji nakonec nevyzvedla. U chlapa nám tenkrát taky myslim nabízeli Femaru minimálně o jedné alternativě se zmiňovali)
Zdravím, nevíte někdo, jaký je teď tak doplatek Clostylbegytu?
Minulý týden se měl vracet na trh. Co jsem četla, tak se na něj doplácí pár korun a já dnes dala za těch 10 tablet 368 kč doplatek
To tak hrozně podražil???