Ahoj holky, moc se omlouvám, že jsem tady anonymně, ale mám problém a docela se toho bojím . S manželem se snažíme o miminko, 2× jsem byla na IUI, bezúspěšně. Dnes jsem byla na preventivní gynekologické prohlídce a tam mi Dr. zjistila, že mám,,nějaký bílý" útvar na vaječníku, dělala mi cystologii a výsledky budu vědět až za 14dní, ale cystologie se prý netýká toho útvaru…mám přijít až v lednu na kontrolu zda to roste nebo ne, tento přístup mi připadne od Dr. ne moc dobrý, když mám přijít až za tak dlouho dobu… Nevím co mám dělat a bojím se, že je to něco horšího… Setkala jste se některá taky s tím?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky, moc se omlouvám, že jsem tady anonymně, ale mám problém a docela se toho bojím
. S manželem se snažíme o miminko, 2× jsem byla na IUI, bezúspěšně. Dnes jsem byla na preventivní gynekologické prohlídce a tam mi Dr. zjistila, že mám,,nějaký bílý" útvar na vaječníku, dělala mi cystologii a výsledky budu vědět až za 14dní, ale cystologie se prý netýká toho útvaru…mám přijít až v lednu na kontrolu zda to roste nebo ne, tento přístup mi připadne od Dr. ne moc dobrý, když mám přijít až za tak dlouho dobu… Nevím co mám dělat a bojím se, že je to něco horšího… Setkala jste se některá taky s tím?