Doplňky k Jitro židli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13764
14.11.13 11:07

Jen chci upozornit, že současná židle Jitro je nový typ a staré područky a pultík už na ní nejdou. Půjčovala jsem takhle kamarádce, ale nedá se to už použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.11.13 11:13
@kolik píše:
@didi32 Kalhotky jsme nemeli, krome toho, ze to hrozne vypada nam to prislo zbytecne. A v praxi se nam to potvrdilo. Ksiry podle me nejsou treba. Kdyz ma clovek ten pultik s podruckami, tak tim pultikem tam to dite zafixuje tak, ze se ani nehne, kdyz to hodne pritahnes.

tak to by bylo super :) protože mi malá v židličce vstává. máte jitro baby nebo klasik? a od jakého věku jste začali používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
14.11.13 11:31

@didi32 vatelinove kalhotky mi prijdou zbytecne, fakt jsem mela jen pultik a ksiry uplne obyc univerzalni ksiry za stovku. Stoupa si v tom, to jo, ale nevypadne. Bohuzel ani napevno prirazeny pultik bez ksiru ji nezabranil v tom, aby se z toho nedokazala vysmeknout a viset z toho spodem hlavou dolu :zed: Ted uz ji teda nepoutam, ale tak do tech 15 m to bez toho neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
14.11.13 11:40

@kolik ja si to taky nedovedla predstavit, dokud jsem to nevidela :mrgreen: Sedela jsem kus od ni, tak jsem nastesti zvladla vcas priskocit, ale vzeprela se dole nohama o ten stupinek, nahore si pomohla rukama o podrucky… nastesti uz to nikdy nezopakovala, ale pak jsem teda poutala poctive. A to opravdu tvrdim, ze jsme po dovolenych vyzkouseli hezkou radku zidli a v tom Jitru je nejutesnenejsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
14.11.13 11:56

@kolik fakt… ona ta nová je samozřejmě podobná, prý si jí zas nechali testovat zkušebním ústavem a trochu jí předělali. Má jinak šrouby na opěrce (my na staré máme 2 + jednu díru na područky a u té nové jsou 4 šrouby) a ta područka tam nejde dát, tuším že ani kdybys to vyvrtala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
14.11.13 12:16

Taky mi to přišlo divný… Navíc jednu prodejkyni osobně znám, tak jsme jí psali a je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
14.11.13 12:59

Tak jestli mi na Jitru prisla jedina vec horsi nez na jinak zcela stejne, jen o dva litry drazsi Sedees, tak to byly podrucky, ktere u J. byly jen na jednom sroubu a u S. na dvou, takze se pri velkem zabrani neviklaly. Na druhou stranu, Jitro tema vsema inovacema dost podrazilo, ja ho pred rokem porizovala za 3 litry komplet vcetne, podrucek, pultiku a nahradniho podsedaku. Se na to mohli vykaslat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
14.11.13 13:45

Mně ty područky taky trochu vadily, jak se tak mírně kývaly, ale zas tak hrozné to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
14.11.13 13:55

Mne to nevadilo do te doby, nez zacala na pultik s rozbehem skakat ctyrkilova kocka :lol: Ale jo, da se to, rozhodne ten jeden sroub navic pro me nebyl duvodem, proc kupovat o dva litry drazsi Sedees. Popr. proc Jitro podrazit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.11.13 19:09

@ugluk mohu poprosit o odkaz na ty kšíry? myslím si, že je potřebovat budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
14.11.13 19:11

@didi32 ufff, no kupovala jsem to nekdy pred rokem v obchode s detskyma potrebama, ale neco takoveho:
 http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…univerzalni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.11.13 08:04

@ugluk díky. Ještě mě napadlo, jestli je nutné, aby mělo malé dítě popruh mezi nohama, aby nepropadlo spodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
15.11.13 09:27

@didi32 no tak ten popruh je tam nezbytne nutny, ale ten uz je soucasti toho pultiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí