Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vím ze paní doktorka působí v Gennetu Archa v Praze a snad taky na Karlaku (VFN). Nemá tam nějaké kolegy? Nedá se zeptat přímo ji? V Gennetu na Arse bývala sveho času i paní doktorka Vydlakova, ale jestli je tam aktualne, to netuším ![]()
@Helca83 píše:
Vím ze paní doktorka působí v Gennetu Archa v Praze a snad taky na Karlaku (VFN). Nemá tam nějaké kolegy? Nedá se zeptat přímo ji? V Gennetu na Arse bývala sveho času i paní doktorka Vydlakova, ale jestli je tam aktualne, to netuším
Ptala jsem se, jestli by mohla někoho doporučit, ale to už zůstalo bez odpovědi.
Háčkuju se. Před 2 lety mi paní doktorka pomohla k miminkum. V Iscare už tedy nepracuje?
@suzka1 píše:
Háčkuju se. Před 2 lety mi paní doktorka pomohla k miminkum. V Iscare už tedy nepracuje?
Pracuje tam, ale nepřibírá nové pacientky, nikdy jsem u ní nebyla, jen dostala kontakt, abych jí zkusila napsat, jestli by mě mohla vzít.
A na Karlaku uz nepracuje? Me na Karlaku vzala nejaka jeji kolegyne ze stejne kancelare. Tak bych si vyzadala primo ji.
Treba nepribira jen v tom Iscare, ale preci nemuze napsat, ze te vezme na jinem pracovisti. Mozna by to stalo za zkousku.
Ahoj všem, MUDr. Malíčková teď není nikde a nepřibírala nové pacienty, protože věděla, že bude končit. Jsou v tom vážné důvody, nikoliv pracovní. Všichni doufáme v zázrak a v její návrat. Jestli se zázrak stane, asi to nebude brzy. Náhrada za ní neexistuje, ve smyslu jejích kvalit. Prof. Ulčová - pro mě a pro mnohé další, kdo tu popisovaly zkušenosti s ní, jí nenahradí. K Ulčové už nikdy. Její „rady“ by mě stály dítě. Naštěstí jsem vše zastavila a vyhledala právě Dr. Malíčkovou, která se zachovala správně a díky tomu dítě mám. Jestli někdo narazíte na opravdu kvalitního imunologa, který je i reprodukčním imunologem, dejte všem tip.
Nevite aktualne o kvalitnim reprod. imunologovi? Preci neni jen Malickova, Ulcova…mate prosim konkretni zkusenosti???diky!!!
@Anonymní píše:
Nevite aktualne o kvalitnim reprod. imunologovi? Preci neni jen Malickova, Ulcova…mate prosim konkretni zkusenosti???diky!!!
Ulcovou fakt nebrat. Mas overeno, ze Dr. Mal. ted nepribira?
@MartinaCV ahoj,ja jsem u Malickove, ale uz nechci, bylo by to na dlouho, bohuzel mam spatne zkusenosti, coz mozna vetsina holek nepochopi, protoze jsou z ni vsechny nadsene…proste bych rada zkusila nekoho jineho, hlavne lidskeho a feroveho…tak kdyby nekdo vedel.diky
@Anonymní píše:Ulcovou fakt nebrat. Mas overeno, ze Dr. Mal. ted nepribira?
@Anonymní píše:
@MartinaCV ahoj,ja jsem u Malickove, ale uz nechci, bylo by to na dlouho, bohuzel mam spatne zkusenosti, coz mozna vetsina holek nepochopi, protoze jsou z ni vsechny nadsene…proste bych rada zkusila nekoho jineho, hlavne lidskeho a feroveho…tak kdyby nekdo vedel.diky
Napis mi SZ
@Anonymní píše:
Napis mi SZ
@MartinaCV vis,to neni nic tajneho, ale blbe se to vysvetluje/ popisuje…rikala jsem sve zkusenosti manzelovi a dalo me to zabrat vse vysvetlit…psat by to bylo jeste slozitejsi. Proste kdyz jsem u ni v ordinaci tak vse ok, kdyz pominu, ze neni empaticka, tedy ke me nebyla, na probehly potrat mi nerekla NIC.Ale strasne s ni " bojuji " v email. kontaktu. Neodpovida na emaily, musim ji psat opakovane a pak mi odpovi jen castecne, takze zas nevim vse. V 1 emailu neco navrhne a pak to popre nakoby nic. A pak probehlo 1 zasadni pochybeni s zadankami na krev…Vis, nic vic po ni nechci, jen slusne chovani, ja se chovam slusne, zdvorile…ona muze cokoliv, protoze ji vsichni potrebuji, tak nikdo nic nerekne…no bylo by to fakt na dyl, nic tu nezmenim, ale proto patram po nekom jinem…vse receno velmi strucne…
@Anonymní píše:
@MartinaCV vis,to neni nic tajneho, ale blbe se to vysvetluje/ popisuje…rikala jsem sve zkusenosti manzelovi a dalo me to zabrat vse vysvetlit…psat by to bylo jeste slozitejsi. Proste kdyz jsem u ni v ordinaci tak vse ok, kdyz pominu, ze neni empaticka, tedy ke me nebyla, na probehly potrat mi nerekla NIC.Ale strasne s ni " bojuji " v email. kontaktu. Neodpovida na emaily, musim ji psat opakovane a pak mi odpovi jen castecne, takze zas nevim vse. V 1 emailu neco navrhne a pak to popre nakoby nic. A pak probehlo 1 zasadni pochybeni s zadankami na krev…Vis, nic vic po ni nechci, jen slusne chovani, ja se chovam slusne, zdvorile…ona muze cokoliv, protoze ji vsichni potrebuji, tak nikdo nic nerekne…no bylo by to fakt na dyl, nic tu nezmenim, ale proto patram po nekom jinem…vse receno velmi strucne…
Proto jsem chtěla, aby jsi mi napsala sms. Máme to tak s ní asi teď všechny. Zrovna nedávno, před pár dny jsem z toho byla na dně. Pak jsme se domluvily se sestřičkou a jela jsem osobně a to bylo o něčem jiném. Napiš mi tu SZ, nebudu sem psát detaily.
@Anonymní píše:
Byla jsem u ní asi před 3 týdny a naprostá pohoda. Byla mila, empaticky okomentovala i má zamlklá těhotenství, vše skvěle vysvětlila co a proč bude vyšetřovat. Ja dle diskuzi taky čekala, ze bude odměřená a proto nás to oba s manželem příjemně prekvapilo.
Prodělala jsem potrat v 19tt, nyní jsem znovu těhotná, napsala jsem paní doktorce Malíčkové, která mi odepsala, že bohužel nepřijímá nové pacientky, ale zároveň mi po popsání mojí situace napsala, že imunologa potřebuji. Narazila jsem na jméno MUDr. Ulčová-Gallová, ale Plzeň je pro mě 4 hodiny cesta. Poradíte, prosím, kvalitního imunologa někde na okruhu Praha, Hradec Králové, Pardubice, Jihlava, Brno, Olomouc? Moc děkuji