Doporučíte stan?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3520
25.8.22 11:35
@Pidulka1991 píše:
Dekuji. Ji ještě se manžel ptá jaké máte auto. Už teď mě tepe, že se nam to tam nebude vejít :roll: :lol:
Škoda Rapid Spaceback. Při balení hraju tetris :lol:. Jednou v kempu se nás soused ptal, kdy odjíždíme, že se musí podívat, jak to tam všechno dáme. A fakt při balení si sednul na židličku a koukal :mrgreen:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
25.8.22 12:58
@Lucie008 píše:
Strávila jsi v něm jednu noc a už takové soudy? Já v něm zažila vedra, déšť, lijáky, vítr, kdy v kempu spadl strom, hromy blesky a stan vydržel bez problémů.

Ano. I po jedné noci můžu říct, že materiál stanu na mě nepůsobil zrovna kvalitně a trvanlivě. :nevim: A ono i když koukneš na recenze přímo na decatlonu, tak s tou kvalitou, výdrží nebo nedejbože následným servisem (neexistujícím) opravdu žádná sláva nebude. Takovéto zlomí se ti tyčka nebo urveš zip a stan za x tisíc můžeš hodit do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13951
25.8.22 13:21
@Lucie008 píše: Škoda Rapid Spaceback. Při balení hraju tetris :lol:. Jednou v kempu se nás soused ptal, kdy odjíždíme, že se musí podívat, jak to tam všechno dáme. A fakt při balení si sednul na židličku a koukal :mrgreen:.

Tak to muselo být vtipný. Jinak ještě jednou moc děkuji za informace a rady. : :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný