Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, potřebovala bych mamce najít dobrého psychiatra, který má individuální přístup k pacientům, chodila k Dr. Josefu Hádlíkovi v Jihlavě, jediný ji ze všech doktorů dokázal jakž takž pomoct, ale ten je teď bohužel těžce nemocný, má rakovinu… uvítám od vás nějaká doporučení, nejlépe z Jižní Moravy (jsme z okresu Břeclav), moc všem děkuji…
Mohla bych doporučit výbornou psycholožku v Brně…jenže nevím jestli Vám stačí psycholog, ten nenapíše léky, ale to vyřeší zase obvoďák a taky jestli to není pro Vás daleko ![]()
vegiska píše:
Mohla bych doporučit výbornou psycholožku v Brně…jenže nevím jestli Vám stačí psycholog, ten nenapíše léky, ale to vyřeší zase obvoďák a taky jestli to není pro Vás daleko
Aha, tak to netuším, ale třeba by to nebyl problém, když léky napíše obvoďák, i když jde i o to, aby ta psycholožka dokázala doporučit vhodnou kombinaci léků (tzn. jestli lékům rozumí), ale tam by snad taky nebyl problém, když by obvoďák napsal ty, co už mamka bere… o koho se jedná?
Jinak daleko to není, Jihlava pro nás byla mnohem dál, Brno by bylo ideální ![]()
Já ale myslím, že obvoďák vám nebude moct napsat léky, které předepisuje psychiatr…
Vím, že některé léky (třeba antidepresiva) obvoďák napsat může.
Jo? Tak asi jo…Já nevím, co přesně může a nemůže, jen mě to tak napadlo, pže mamka vím, že nemůže psát všechny léky ![]()
Ahoj, jsem z oboru a znám několik dobrých psychiatrů v Brně, můžu doporučit. Jen by bylo dobrý upřesnit, s čím se maminka léčí…klidně napiš SZ.
Prosím o doporučení psychologa, psychiatra, terapeuta, který se zabývá vztahy a rozchody. Ostrava, Frýdek Místek, Nový jičín a okolí. Nejlépe jestli máte s ním dobré zkušenosti, děkuji