Doporučte dobrého psychiatra

2939
24.5.11 20:39

Doporučte dobrého psychiatra

Ahoj holky, potřebovala bych mamce najít dobrého psychiatra, který má individuální přístup k pacientům, chodila k Dr. Josefu Hádlíkovi v Jihlavě, jediný ji ze všech doktorů dokázal jakž takž pomoct, ale ten je teď bohužel těžce nemocný, má rakovinu… uvítám od vás nějaká doporučení, nejlépe z Jižní Moravy (jsme z okresu Břeclav), moc všem děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
24.5.11 21:16

Mohla bych doporučit výbornou psycholožku v Brně…jenže nevím jestli Vám stačí psycholog, ten nenapíše léky, ale to vyřeší zase obvoďák a taky jestli to není pro Vás daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
24.5.11 21:26
vegiska píše:
Mohla bych doporučit výbornou psycholožku v Brně…jenže nevím jestli Vám stačí psycholog, ten nenapíše léky, ale to vyřeší zase obvoďák a taky jestli to není pro Vás daleko :nevim:

Aha, tak to netuším, ale třeba by to nebyl problém, když léky napíše obvoďák, i když jde i o to, aby ta psycholožka dokázala doporučit vhodnou kombinaci léků (tzn. jestli lékům rozumí), ale tam by snad taky nebyl problém, když by obvoďák napsal ty, co už mamka bere… o koho se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
24.5.11 21:27

Jinak daleko to není, Jihlava pro nás byla mnohem dál, Brno by bylo ideální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
25.5.11 07:46

Já ale myslím, že obvoďák vám nebude moct napsat léky, které předepisuje psychiatr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
25.5.11 07:54

Vím, že některé léky (třeba antidepresiva) obvoďák napsat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
25.5.11 07:56

Jo? Tak asi jo…Já nevím, co přesně může a nemůže, jen mě to tak napadlo, pže mamka vím, že nemůže psát všechny léky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.5.11 09:24

Obvoďák může napsat léky od psychiatra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
25.5.11 17:06

Ahoj, jsem z oboru a znám několik dobrých psychiatrů v Brně, můžu doporučit. Jen by bylo dobrý upřesnit, s čím se maminka léčí…klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monnnaa
12.1.12 21:34

soukromý psycholog nebo psychiatr

Prosím o doporučení psychologa, psychiatra, terapeuta, který se zabývá vztahy a rozchody. Ostrava, Frýdek Místek, Nový jičín a okolí. Nejlépe jestli máte s ním dobré zkušenosti, děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex