Doporučte dobrý kávovar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Měli jsme kapslový Dolce gusto, 5 let máme Philips Latte go… Volila bych už jinak.
Koupila bych kvalitni espressovač + zvlášť napěnovač mléka (máme z Lidlu za 700kč - napěňuje zatepla i zastudena, takovou pěnu z mandlového mléka Lattego nikdy neudělal).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Krups a vybírala jsem podle dobrých recenzí. Bohužel spokojená nejsem. Začalo blbnout napěňování a když jsem hledala problém na internetu, tak je to častější bez by mělo být.
Asi bych příště šla třeba do DeLonghi. Teď to musíme doklepat s tímto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupil jsem De'Longhi PrimaDonna Elite - maximální spokojenost, ale ten nesplní požadavek na cenu. Krom toho, kapslové kávovary by měli zakázat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dana.dv píše:
Měli jsme kapslový Dolce gusto, 5 let máme Philips Latte go… Volila bych už jinak.
Koupila bych kvalitni espressovač + zvlášť napěnovač mléka (máme z Lidlu za 700kč - napěňuje zatepla i zastudena, takovou pěnu z mandlového mléka Lattego nikdy neudělal).
Napenovac z Lidlu je bomba, taky ho mame. + k tomu kavovar jen na kavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Koupil jsem De'Longhi PrimaDonna Elite - maximální spokojenost, ale ten nesplní požadavek na cenu. Krom toho, kapslové kávovary by měli zakázat.
Když máš kovové plnitelne kapsle a nejsi zrovna extrémní milovník kávy, není to špatná volba.
Měla jsem to tak jako první řešení, než jsem se propila k něčemu lepšímu. Koupila jsem si kávu jakou jsem chtěla, ručně namlela, dala do kapsle a káva ne příliš velké síly byla supr.
- Citovat
- Upravit
@cecetka píše:
Napenovac z Lidlu je bomba, taky ho mame. + k tomu kavovar jen na kavu.
Prosím a jaký přesně typ? Na stránkách jich mají více, tak ať nešáhnu vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa píše:
Prosím a jaký přesně typ? Na stránkách jich mají více, tak ať nešáhnu vedle.
Vubec netusim, v cem se lisi. V pouzitem materialu?
Ten nas mame asi 7 let, tehdy byl jen jeden typ. Stale funkcni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka Díky. Koupím ten nejlevnější. Liší se tím kde mají umístěnou tu „pružinu“ na napěnění - dole nebo ve víčku - a jeden je zcela jiný - indukční a tu „pružinu“ tam vůbec nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa Pruzinka na slehani je na dne. Ve vicku je druha na michani. Kdyz chces penu, pouzijes pruzinku. Kdyz jen ohrat mleko, prehodis si krizek z vicka na dno, aby mleko pri zahrivani michal a to se neprichytlo ke dnu. Ve vicku (aby se to neztratilo) je odlozene to, co zrovna nepotrebujes.
Dela to tak hustou penu, ze se da „krajet“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako to ti ten tvůj držgršle dovolí? Ale do školky budete chodit 2 km pěsky, protože na bus je to zbytečnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit