Doporučte dobrý kávovar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2008
18.2.23 08:53

Měli jsme kapslový Dolce gusto, 5 let máme Philips Latte go… Volila bych už jinak.
Koupila bych kvalitni espressovač + zvlášť napěnovač mléka (máme z Lidlu za 700kč - napěňuje zatepla i zastudena, takovou pěnu z mandlového mléka Lattego nikdy neudělal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4493
18.2.23 09:27

Máme Krups a vybírala jsem podle dobrých recenzí. Bohužel spokojená nejsem. Začalo blbnout napěňování a když jsem hledala problém na internetu, tak je to častější bez by mělo být.
Asi bych příště šla třeba do DeLonghi. Teď to musíme doklepat s tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
18.2.23 09:31

Koupil jsem De'Longhi PrimaDonna Elite - maximální spokojenost, ale ten nesplní požadavek na cenu. Krom toho, kapslové kávovary by měli zakázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
18.2.23 10:18
@dana.dv píše:
Měli jsme kapslový Dolce gusto, 5 let máme Philips Latte go… Volila bych už jinak.
Koupila bych kvalitni espressovač + zvlášť napěnovač mléka (máme z Lidlu za 700kč - napěňuje zatepla i zastudena, takovou pěnu z mandlového mléka Lattego nikdy neudělal).

Napenovac z Lidlu je bomba, taky ho mame. + k tomu kavovar jen na kavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
18.2.23 10:30
@Zumpa píše:
Koupil jsem De'Longhi PrimaDonna Elite - maximální spokojenost, ale ten nesplní požadavek na cenu. Krom toho, kapslové kávovary by měli zakázat.

Když máš kovové plnitelne kapsle a nejsi zrovna extrémní milovník kávy, není to špatná volba.
Měla jsem to tak jako první řešení, než jsem se propila k něčemu lepšímu. Koupila jsem si kávu jakou jsem chtěla, ručně namlela, dala do kapsle a káva ne příliš velké síly byla supr.

• Citovat
  • Upravit
3185
18.2.23 10:30
@cecetka píše:
Napenovac z Lidlu je bomba, taky ho mame. + k tomu kavovar jen na kavu.

Prosím a jaký přesně typ? Na stránkách jich mají více, tak ať nešáhnu vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
18.2.23 10:47
@Finkaa píše:
Prosím a jaký přesně typ? Na stránkách jich mají více, tak ať nešáhnu vedle.

Vubec netusim, v cem se lisi. V pouzitem materialu? :nevim: Ten nas mame asi 7 let, tehdy byl jen jeden typ. Stale funkcni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3185
18.2.23 11:11

@cecetka Díky. Koupím ten nejlevnější. Liší se tím kde mají umístěnou tu „pružinu“ na napěnění - dole nebo ve víčku - a jeden je zcela jiný - indukční a tu „pružinu“ tam vůbec nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
18.2.23 11:18

@Finkaa Pruzinka na slehani je na dne. Ve vicku je druha na michani. Kdyz chces penu, pouzijes pruzinku. Kdyz jen ohrat mleko, prehodis si krizek z vicka na dno, aby mleko pri zahrivani michal a to se neprichytlo ke dnu. Ve vicku (aby se to neztratilo) je odlozene to, co zrovna nepotrebujes.
Dela to tak hustou penu, ze se da „krajet“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
18.2.23 11:20

Jako to ti ten tvůj držgršle dovolí? Ale do školky budete chodit 2 km pěsky, protože na bus je to zbytečnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
18.2.23 11:35

@Finkaa
SILVERCREST® Napěňovač mléka SMA 500 E1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...