Doporučte nemocnici v Brně

sunshinegirl
3.6.16 09:17

Doporučte nemocnici v Brně

Prosím doporučte mi dle vašich zkušeností gynekologické oddělení na hospitalizaci v některé z brněnských nemocnic. Jde mi především o ochotu a péči personálu (jak sester, tak lékařů) o pacienty. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7208
3.6.16 10:00

Je to jedno, jde o jednotlivce. Sestra je taky člověk a její chování se odvíjí od toho jak se vyspí. Takže ti tu můžou lidí házet tisíce typů a nakonec potkáš nepříjemný personál. To je věc, která se nedá ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
3.6.16 10:04
@Aletheia píše:
Je to jedno, jde o jednotlivce. Sestra je taky člověk a její chování se odvíjí od toho jak se vyspí. Takže ti tu můžou lidí házet tisíce typů a nakonec potkáš nepříjemný personál. To je věc, která se nedá ovlivnit.

To chápu, ale jde mi spíš o ochotu nechat mne hospitalizovanou, když mi bude zle a o pochopení, že i když pacient neumírá, může potřebovat lékařskou péči. Což bohužel třeba v jisté malé nemocnici nechápou.

• Citovat
  • Upravit
12932
3.6.16 10:05

Je to všude podobné, záleží na koho zrovna narazíš. Pokud jde o u ochotu, tak na obilňáku subjektivní pocity pacienta moc velkou váhu nemají.
Ale ještě jsem nezažila nemocnici, kde mají. V tomhle je to asi jen dílo náhody, kdy narazíš na někoho nezdeformovaného povoláním.

Příspěvek upraven 03.06.16 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
3.6.16 10:07

@sunshinegirl A zrovna tohle je v Brně všude stejné, jsou to zhruba stejně velká oddělení, lékaři často stejní (hlavně bohunice a obilňák). Takže si prostě vyber to co máš nejblíže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.6.16 10:12

@sunshinegirl Ahoj, já byla velmi spokojena, když jsem byla v nemocnici na Obilním trhu. Sestřičky skvělé (teda až na jednu, ale to se vždy najde) i mladá paní doktorka a ostatní taky. Je to stará nemocnice, ale čistá a personál milý. Doporučuji. Přeji hodně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
3.6.16 10:19

Zajímá mne třeba názor na nemocnici Milosrdných bratří, jestli tam byl někdo na gyndě hospitalizovaný.

• Citovat
  • Upravit
2357
3.6.16 10:58
@sunshinegirl píše:
Zajímá mne třeba názor na nemocnici Milosrdných bratří, jestli tam byl někdo na gyndě hospitalizovaný.

já tam byla na praxi a líbilo se mi tam. Což se o Obilňáku teda opravdu říct nedá. U Milosrdných jsem loni rodila a za pár týdnů se tam chystám zase. Byla jsem spokojená. Ale nemůžu říct, co gynda z pohledu pacienta. Jen z pohledu žákyňky, ale nestěžovaly si pacientky a že těm žákyňkám vyklopí kde co :lol: Další věc ale je, že ta praxe už je nějakej pátek zamnou a na blba se dá narazit naprosto všude. Ale pokud bych si měla já osobně vybrat, kde se nechat hospitalizovat na gyn., tak bych to asi prubla právě k těm Miloušům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 16:07

@sunshinegirl je to už dost let z5 ale kamaradka tam 2× rodila..maximalně spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty