Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sconto opravdu nedoporučuji.
Měli jsme ložnici a hrůza…
Nicméně, teď jsme zařizovali dětský pokoj a já si na Ikeu opravdu v tomto nemůžu stěžovat.
Manžel si chválil, že nábytek složí i ženská, žádných 250 šroubků. Skříň, komodu a postel měl sám za 3 hodinky a nábytek vypadá za ty peníze opravdu slušně…
Prosím ještě někdo něco? Potřebuji koupit koupit synovi 15 let skříň, postel, herní židli ( stůl už vybraný), fakt nevím kde…od Sconta mě všichni odrazují…
Mám strach, ať nekoupím blbě, předraženě nebo šunt…kam byste šli kromě Ikey? Děkuji za pochopení a příspěvky…
Ahoj všem, zařizuji byt, postupně
. Jsem sama s puberťákem, tomu je vše jedno
…a vzhledem k ceně nábytku si vše pečlivě rozmýšlím, ať pak nejsem nešťastná…
Aktuálně sháním pro syna postel, skříň. A sedačku do obýváku…
Takže dotaz - postel čalouněnou nebo jen konstrukci plus matraci…koupě matrace je moje noční mura, co když doma zjistím, že se na ni blbě spí, navíc je takový mega výběr, že se v tom ztrácí… Idealně bych chtěla stejný design ( aspoň barva) šatní skřín i postel. Jsme z Těšína, samozřejmě kromě matrace můžu koupit vše na internetu. Doporučíte prosím obchod? Mně se třeba líbí nabídka ve Scontu, mají obrovský výběr, ale dost lidí tady na Sconto nadává…tak nevím. Ikea - postel ok, ale skříň mě tam žádná nezaujala..v matracích mi přijde malý výběr. Jsme na hranicích, pokud Pl, kam prosím konkrétně, do jakého obchodu?
Sedačka - bylo mi dopručeno Agata v Bialsko Bialej…? A jiný tip? Tu musím vyzkoušet, sedačka mi musí být max pohodlná, takže internet ne. Děkuji vám všem za rady a tipy…