Doporučte online sekáč!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
za nás jedině lanclík oblékam tam obě děti a jak mi to oblečení všichni chválí kde jsme to sehnali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky to mi nedělejte-zase jsem objednala plno věcí-asi budu potřebovat ještě bazar na skříně
Díky za supr tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hOLKY JESTE ME NAPADLO,chodite na mimibazar?jsem zregistrovana,potrebuji nakoupit malemu tak na pet let tricka a teplacky,,normalne taky pouzite,ale pekne..no ale chtela bych to koupit nejak hromadne at nemusim platit postovne za pet objednavek u nekoho jineho..mate nejakou oblibenou prodejkyni tam?kteroa prodava vice takovyych veci najednou?doufam ze jsme to napsala srozumitelne,,jsem prisla ze skolky a jsme tak nasr…na ucitelku..ze si asi dam sstamprlku alivovice
![]()
- Citovat
- Upravit
kvetinka56 píše:
Holky, jake mate zkusenosti s oblecenim z brumly? na fotkach obcas vypada jinak nez popis - napr. jako nove. Odpovidaji pak veci popisu?
Občas se stane, že když se tak bavíme, je někdo z něčeho trochu zklamaný, ale mně zatím žádná vyloženě hrůza nepřišla. Občas nějaké triko bylo trošku víc obnošené, než bych čekala, ale nic strašného, nechali jsme na doma nebo na lítačku.
Naopak mi teď přišly na malého kraťasy, u kterých byla snad jenom ustřižená cedulka a v životě je neměl nikdo na sobě. Asi za 70,–
Jinak ty věci nejsou samo jak z obchodu, ale vypadají, jak kdyby je třeba měsíc nosil nezničil, nevytahal a já jsem je jenom prala… Což mi neva, protože stav je to pořád super, navíc cokoli nového by po měsíci nošení vypadalo taky tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky neměli jste sem ty odkazy dávat, už zase mám nakupovací mánii, musela sem si toho zase spousty objednat, snad už naposledy. Doufám,že to prďolka pak unosí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem ráda, že už všecko oblečení máme - většinou tam udělám nákup na jaře a na podzim, po 1200,– a máme vystarané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nakoupila jsem od 62 do velikosti 74,tak mu to snad na pár měsíců vydrží ![]()
pár maličkejch oblečků už jsme dostali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, jak bude velký - Samík už nosil v půl roce 80, ale některé děti mají 74 ještě v roce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nakupuju na Brumlovi a jsem spokojená.Zboží vždy odpovídalo popisu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čím jste ho krmili?
![]()
Můj Matík má skoro v roce 74,80 ![]()
Angua píše:
Podle toho, jak bude velký - Samík už nosil v půl roce 80, ale některé děti mají 74 ještě v roce
- Citovat
- Upravit
ANGUA:ty vogo ja uz tam nechala skoro litr na tech tvych
ale teda jako boziiiiiiiiiiii.diky moc za tip!
![]()
- Citovat
- Upravit
ANGUA:ty vogo ja uz tam nechala skoro litr na tech tvych
ale teda jako boziiiiiiiiiiii.diky moc za tip!
![]()
- Citovat
- Upravit
lucineeccka píše: Čím jste ho krmili?![]()
Můj Matík má skoro v roce 74,80
Angua píše:
Podle toho, jak bude velký - Samík už nosil v půl roce 80, ale některé děti mají 74 ještě v roce
Výborným mateřským mlíčkem
Je to pořádný Valach ![]()
Marra, rádo se stalo
Doufám, že mě nepřijdeš zkasírovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se k lacliku. Jednou jsem našla na sukýnce skvrny, paní okamžitě reagovala, omluvila se a nabídla mi slevu na příští nákup ve výši vyšší, než byla cena sukýnky - to považuju za skutečný test kvality, že se dovedou problému postavit.
Na MMB nakupuju pořád, ale nemám žádného oblíbeného prodejce, kde bych nakupovala hodně ![]()
Ještě jedna věc: kdybyste někdo věděl o nějakém „laclíku“ PRO DOSPĚLÉ, byla bych moc ráda za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit