Doporučte prosím kočárek na vesnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
čekámenaštěstí
21.11.13 12:36

@stiskoch Mám doma letošního elita, summit X3 ještě nebyl na skladě a je to nejlepší kočárek na světě :mrgreen: Fakt projede výběhem rozdrbaným od koní, kde je po kolena bláta a i v lese, kde člověk sotva leze, teď už se teda vozí hůř, protože syn má přes 100kg, ale jinak je lehoučký :palec: Mám doma ještě quinny, minule jsem ho vytáhla na zahradu, ať nezašpiním elita a nadávala jsem jako blázen, to se nedá srovnat, ta manipulace :andel: :palec: :palec: A hlavně, malej v něm spí 3 hoďky denně. V quiňákovi by takhle ani neusnul, ale svého elita úplně miluje.

• Citovat
  • Upravit
17472
21.11.13 12:38

@čekámenaštěstí 100 kg, to je teda váha :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
21.11.13 12:38

@čekámenaštěstí děkuji za pozitivní reakci :pankac: jsem pro něho opravdu rozhodnutá, jen uvidíme zda seženu používaného elita nebo summita x3, kterého bych raději a nebo nakonec budu kupovat nového,, ale zatím čekáme na embyjka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
21.11.13 12:40
@Tamtama píše:
tak teď jsem se zamilovala :srdce: :lol: zdá se i vysoký, mám přes 180 a je to pro mně problém..

No, to se nedivím, že jsi se zamilovala, já jsem taky, až po uši :-D
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.11.13 12:46

@anka 1 ale ani na bazaru jsem ho nenašla za příznivou cenu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xy123
21.11.13 13:04

Teda jsem opravdu překvapená a zadoufala jsem, že bych mohla výběr rozšířit snad i o nějaké ty trojkolky! i když kupříkladu Baby Jogger cenově (hlavně ty nejnovější modely) - tam asi nemohu ani doufat… a úplně vidím babičky, jak vozí něco se třemi koly :lol: tchyně už se pohrdavě vyjádřila o těch „dnešních“ moderních kočárech co nehoupou a jsou moc malé…
No za chvilku mám cestu do města kolem obchodu s kočárky, tak snad tam budou mít vystaveno něco pořádného, abych si mohla vyzkoušet povozit nějaké modely v praxi…

• Citovat
  • Upravit
čekámenaštěstí
21.11.13 18:15

@Tamtama :mrgreen: Jéé pardon, ale ono i těch 10kg člověku přijde jako 100, když už to tlačí a tahá celý den, měli jsme porodní 2,7kg tak je to prostě rozdíl :oops:

• Citovat
  • Upravit
657
21.11.13 19:55

Mám X landera XA, bydlíme také na vesnici, kde je všude les, v klidu zvládneme cesty v lese, kde je hodně kořenů a je to v klidu. I do Prahy jezdím, v OC nemám problém a i jsem zvládla cestu výtahem pro 4 os ( tedy hodně malý) kočárek má něco okolo 14kg, nafukovací kolečka, super koženou rukojeť hluboká korbička se dá velmi snadno nacvaknout/vycvaknout, výborně se skládá ( vejde se do kufru ještě zlatý retrívr :D ), bydlíme v rodinném domku, ale máme 10 vstupních schodů a v klidu hlubokou korbičku unesu ( postava něco jako ty 165 cm, 46kg - 5 měsíců po porodu). Sporťák má 5ti bodové pásy a jde polohovat do úplného lehu ( mám kolekci 2011)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7216
21.11.13 21:05

Koukni na Hartana, měla jsem tu čest vyzkoušet topline X a bomba! krásně odpružený a zároveň vcelku moderní. A má vložnou tašku! Já do něj pro druhé miminko pravděpodobně půjdu.
Měla jsem i x-lander XA a být tebou tak do něj nejdu - neodpružení je dost poznat! ale toho si člověk všimne až když něco odjezdí i v odpruženém a pozná ten rozdíl.

Roan marita je fajn, ale mě se tam hrozně nelíbí ten sporťák, navíc by tam byl ten problém s přenosnou korbou nebo taškou - protože tahat roanovou korbou bych nechtěla.

Do trojkolky bych já osobně nešla, jsou dlouhé jak pohádka a navíc většinou nejsou nijak odpužené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xy123
22.11.13 10:02

Tak jsem včera navštívila ten obchod, z výše zmiňovaných kočárků tam měli X-landery (s tím teda kamarádka neměla dobré zkušenosti), Gessleiny (u těch je vidět, že je to asi bytelný stroj a že něco vydrží, ale po slevě 15.000, fuj :roll: ) a pak nějaké další, Baby Jogger byl na polici, takže jsem si ho nemohla ohmatat… Ale vyzkoušela jsem si jen cvičně povozit nejaký kočárek s natáčecími předními koly a byla to paráda to manévrování! Myslím, že to bylo něco ve stylu Maxi-Cosi Mura, jak tady už někdo zmiňoval, máte s ním někdo dobré zkušenosti z terénu? (nebo s podobným typem s těmi 2 otáčecími předními koly)

• Citovat
  • Upravit
96
6.1.14 22:35

Ahojky, tak už tři měsíce používám Firkon Swing retro long a zatím si ho nemůžu vynachválit. Splňuje všechno, co jsem od kočárku chtěla a jako bonus vidím to, že je lehký s výborný na menévrování. Na vesnici naprostá pohoda, ve městě taky o. k. Uvidíme, co sporťák, ale na ten je zatím dost času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.1.14 14:59

Tak jak to dopadlo nakonec u nás: po návštěvě obchodu s kočárky jsme se s manželem zamilovali do Baby Jogger Summit X3. Nechali jsme si všechno předvést, ukázat, no strávili jsme tam přes hodinu času :).
Nikde samozřemě tento model nebyl k sehnání bazarový, dala jsem si nějaký čas na rozmyšlenou a pak jsem v práci dostala prémie, takže jsem se rozhodla zainvestovat do nového. Porod mě teprve čeká v březnu, ale zatím musím říct, že manipulace s kočárkem při zkoušení a jeho jednoduchá složitelnost, velká kola a ruční brzda nás naprosto nadchly. Jediné, z čeho mám obavy je ta „hluboká“ korbička, která je tedy opravdu hodně maličká a hlavně úzká… Obávám se, že z ní dítě hodně rychle vyroste… Ale to se všechno teprve uvidí, snad to byla dobrá investice… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.1.15 19:26

Ahoj ženy. Už jsem pročetla skoro celé fórum ohledně kočárku, ale jde mi z toho hlava kolem, až je mi úzko. Takový široký výběr! Prosím, pomozte…! Na přelomu března dubna čekáme první miminko, bydlíme na vesnici ve Středočeském kraji a hledám kočárek. Budu s ním chodit po vesnici, ale i po polních cestách, občas lesem. Počítám s tím, že by měl mít odpružení a nafukovací kola. Budu ho denně tahat cca do 6 schodů. Jezdit MHD nebudu. Na cesty za doktorem, na nákupy či výlety budeme jezdit autem, takže bude potřeba i autosedačka. V zimě by měl zvládnout jezdit ve sněhu (i když u nás moc sníh nebude, tak 2× do měsíce jezdím na hory za babičkama), ale to už bude prckovi cca 9-10měs. a bude už asi ve sporťáku. Otázka je, jestli mám koupit x-kombinaci a konkrétně kterou, nebo zvlášť hluboký kočár a pak pořádný sporťák (a samozřejmě které by připadly v úvahu). Měl by mít sundavací pratelný potah a nastavitelnou výšku madla. Cenový strop 12-13tis. Za věnovaný čas vám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí