Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, tak se nemůžu rozhodnout mezi denny sport, a denny sport prestige, je tam rozdíl jen ve vzhledu???Paní v obchodě mi k tomu moc neřekla, takže jediný co jsem viděla bylo, že prestige má koženku kolem obvodu celé korbičky, a ještě na rukojeti. Prosím poraďte ze svých zkušeností, TP máme 12.9.
A ještě hledám rozdíl mezi 2010 a 2011…zdá se mi to stejný, tak nevím…
![]()
Kolekce 2010 nema možnost prodloužení sporťáku, ale jinak krom te koženky je rozdíl jenom v tom vzhledu a to, že pokud máš hodně barevný tak je pak i ten sporták a to se mi nelíbílo, přišel mi pak moc strakatý. prostě ta kolekce prestige mě prijde hezčí ![]()
No já vybrala zatím ten jednobarevný modrý.....a to prodloužení je k něčemu užitečné?? Budu mít první mimi tak fakt nevím…
Mám 2010 prestige a prodloužení je super v tom,že jakoby nahrazuje hlubokou korbu,takže my už od prvních teplých dnů jezdíme ve sportáku,který jde mmchdm dát až úplně na leh a nemusíme se pařit v hluboké korbě. Koženku si nemůžu vynachválit,výborná byla hlavně v zimě,kdy byly plískanice,když se zaprskal kočár,jen jsem to otřela a nemusela ho celý prát. Jinak řekla bych ,že prestige je udělaný z lepšího potahu. PŘIPADAL MI NA OMAK KVALITNĚJŠÍ. TO JE ASI CELÝ ROZDÍL MEZI SPORT A PRESTIGE.
Děkuji moc za rady, malej bude taky na zimu, takze to zřejmě oceníme
No asi je rozhodnuto,teď už ho jen sehnat za rozumnou cenu a je to, jak jsem koukala jsou fakt rozdíly v cenách a pro mně je rozdíl dvou tisíc dost…máma se chystá do polska tak možná že sežene tam…
Je to dobre na zimu, když maš menší mimčo a nevejde se ti do hluboke korbičky, udělá se z toho vanička a je líp chráněné, ale ty máš termín až v září, to by ti snad měl vydžet ty mrazy v hlubokem…jinak taky nevim, dala jsem na radu zkušené maminky, taky jsem začátečnice:-) ale jestli se ti libi ten co sis vybrala, tak bych si ho klidne koupila ![]()
No my tu zimu odjezdíme asi v hlubokým, ale i tak se mi líbí, viděla jsem u jiných kočárků ty korbičky a zdály se mi takové nízké po stranách…
Odjezdíte,je to jeden z mála nejprostornějších kočárků na trhu ! Koukej na netu po bazarech,už 2010 ky mamky prodávají za dobré ceny. 2009 NEBER,jsou úzké .
četla jsem, díky za nabídku
, akorát to proberu s manžou, i když mám pocit že mi použitej kočárek neprojde, u nás musí být novej…ale proberem to,díky
Ještě jeden dotaz: jaká je manipulace s adaptérem na autosedačku? A co složení podvozku do auta? Vím že známá musela sundávat kolečka a tím si je hodně poničila…
lucotek píše:
Ještě jeden dotaz: jaká je manipulace s adaptérem na autosedačku? A co složení podvozku do auta? Vím že známá musela sundávat kolečka a tím si je hodně poničila…
zalezi jak mas velky auto, ja kolecka nesundavala nikdy a adapter je zespoda pricvaklej na kocarku a na to nacvaknes sedacku, jde to dobre
lenix píše:
Kolekce 2010 nema možnost prodloužení sporťáku, ale jinak krom te koženky je rozdíl jenom v tom vzhledu a to, že pokud máš hodně barevný tak je pak i ten sporták a to se mi nelíbílo, přišel mi pak moc strakatý. prostě ta kolekce prestige mě prijde hezčí
Ahojky tak já dneska byla vybírat průběžně kočárek…a chtěla jsem roan maritu…Nakonec nám byl právě doporučen Dorjan d.sport prestige 11…měli tam novou kolekci jednobarevnou-s takovýma kartama a třpitkama a prostě nás uchvátil…Prodavač se nám hodně věnoval a vše nám ukázal a s přítelem jsme se rozhodli, že za tu cenu se tato trojkombinace vyplatí..a design je fakt pěknej…Taky čekáme až začátkem října…Takže estli mě do té doby neoslní jiný…tak jdem po něm ![]()
Já se taky rozhodovala mezi roanem a dorjanem přesně jako ty, ale dorjan vyhrál. Zkoušela jsem je i před obchodem vozit atd…a ten sporťák na roanu se mi prostě nelíbí no…
lucotek píše:
Já se taky rozhodovala mezi roanem a dorjanem přesně jako ty, ale dorjan vyhrál. Zkoušela jsem je i před obchodem vozit atd…a ten sporťák na roanu se mi prostě nelíbí no…
Jojo ten sporťák neni moc pěknej ale ani praktickej, prej bych si stejně pořídila jinej…takže dát 9000 jen za hlubokej kočár…mi přišlo fakt moc…
Tak doufám, že jsme vybraly dobře
![]()