Mutsy UR nebo Gesslein F6?

3082
1.6.11 11:19

Mutsy UR nebo Gesslein F6?

Ahoj holky,

pročítám stále dokola diskuze a prostě se nemůžu rozhodnout… Čekáme mimi v říjnu a já potřebuji kočárek, který bude hlavně dobře ovladatelný ve sněhu a lehce skladný do auta - hodně cestujeme. Zatím se mi nejvíc líbí Gesslein a Musty. Co myslíte, který je lepší - případně jiný model?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
1.6.11 11:24

Mam mutsika UR a rijnoveho prcka, jsem moc spokojena, snehem projel vsechno, gesslein si taky hodne chvali, ale porad ho jeste nema tolik lidi a malokde ho maji. :nevim:

A jestli je dobre UR skladny do auta.. jako slozit jde dobre, ale treba do Fiesty ho dostaneme jen se sundanými koly.. ale zas jdou hrozne lehce dolu a zpatky.

• Citovat
  • Upravit
624
1.6.11 11:27

ahoj Vech,
v předběžném výběru jsem měla tyhle dva taky, ale nakonec to vyhrál ABC Design S4 Viper. Mutsy byl, myslím, ze všech nejtěžší a u Gessleinu se mi nakonec nezdála komplikovanost podvozku. Cenově to ABC taky vychází dobře a pořád je to německá kvalita - tak doufám, že se nám potvrdí. Kočár má dorazit za 3 týdny, prcek v srpnu, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.6.11 11:46

ahoj, UR je oppravdu super kočárek co se týče jízdních vlastností, s tím skládáním je to pak komplikovanější u sporťáku když máš prcka proti směru jízdy - musíš sport. nástavbu oddělit od podvozku, aby si jej mohla složit. Po směru se dá složit i s nástavbou a i s hlubokou korbou. Určitě bych si ho zkusila nejdřív dát do kufru, jak píše Anielkha, kolečka jdou krásně sundat.

Ohledně toho auta, plánuješ pořízení až bude prcek větší, golfek? To také mnohé vyřeší. Já mám UR na ježdění po lesích doma a na cesty bereme golfáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.6.11 11:56

Mám gesslein jiný model ale F6 je dobrý do sněhu leda tak s těmi velkými koly s malými ani náhodou. Skladnost do auta - máme oktávku kombíka - kočár je těžkej až až, jde sundat vršek a pak podvozek tak se to dá, ale když bych ho měla naloži sama najednou tak ani náhodou - je to dost těžký. :think: A co se týče skladnosti - no zabere půl kufru o tom žádná, ale tak je to zase na úkor prostoru v kočárku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
1.6.11 12:16

No já jsem uvažovala o F6 s C-lift + autosedačka. Tím pádem by mi odpadla nutnost koupě klasické korbičky. Hole bychom dokoupili na léto… Jak je to s nakládáním UR do auta, zvládáš to sama v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 12:28
Vech píše:
No já jsem uvažovala o F6 s C-lift + autosedačka. Tím pádem by mi odpadla nutnost koupě klasické korbičky. Hole bychom dokoupili na léto… Jak je to s nakládáním UR do auta, zvládáš to sama v pohodě?

ja ano.. co jineho mi zbyva :mrgreen: :mrgreen: :)

ale popravde myslim, ze bych nalozila kazdy kocarek.

• Citovat
  • Upravit
3082
1.6.11 12:33

:lol: no mě asi nezbyde nic jiného, než se rozjet k prodejcům a zkoušet skládat a nakládat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
1.6.11 12:35

A jak jsi to řešila z autosedačkou - taky stejná firma, nebo Maxi Cosi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.6.11 12:36

vech:

máme F6 + C-lift, je super, do auta je to brnkačka, buď to dáš dohromady, není to problém, nebo zvlášť, otázka vteřiny. lehce ovladatelný a možnost hodit autosedačku na podvozek je výhoda, ikdyž já to nevyužívám. je to variabilní kočár, který s mimi krásně poroste. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 12:42
Vech píše:
A jak jsi to řešila z autosedačkou - taky stejná firma, nebo Maxi Cosi?

Maxi Cosi :) dle mne nejbezpecnejsi :) jeste Romer, jinou bych malemu prckovi nedala :)

• Citovat
  • Upravit
3082
1.6.11 12:43

Ahoj Popletko, díky za info :-) Kde si kupovala - u nás nebo Německo? Nevíš, jaký je rozdíl mezi S-lift a C-lift - někde jsem četla, že S-lift je lepší na zimu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 12:43

Mám mutsyho UR, a do sněhu paráda, ale horší je se s ním vymotat v menším prostoru např v obchodě. Je to takový tank. Do auta, teď mám sportovní, tak tam je horší že pokud je korbička proti směru, musí se oddělit, pokud je po směru, tak to složíš snadno :nevim: Složím to i já a to je co říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 12:44

Autosedačku Maxi cosi, od Mutsyho sem nechtěla, nevím zda-li je bezpečná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.6.11 12:54

vech:

kupovala jsem přímo u nás v Pardubicích, je tu prodejna Duha, specializují se na Gessleiny, jsou fakt super, vše vysvětlí, ukážou, můžeš vyzkoušet jak se skládá, do auta, prostě vše okolo. lepší prodejce bych nenašla.

mrkni na net, tam je to vše popsáno, hlavně rozdíl mezi C-lift a S-lift podrobněji, včetně kontaktu:

www.kocarek.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4