Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojka,
uz se nam desne rychle blizi 1. narozky (to je fofr..:-). Nemate nekdo recept na dortik, ktery bych mohla prckovi s klidnym svedomim naservirovat?
Diky, Snehu
Ahoj,
tak my tohle budeme řešit příští víkend
Napadlo mě, že Anetce udělám jednoduchý dortík z piškotů, jen místo tvarohu a zakysané smetany dám bílý jogurt, a přidám různé ovoce - banány, borůvky, meruňky… Dám vše do malé formičy ve tvaru hvězdy a doprostřed po:,–(ím svíčku „1“ ![]()
Silvie
Ahoj, ja pekla k 1. narozeninám obyč piškotový dort, navrch spoustu ovoce a želatinu a jako krém puding ze sunaru smíchaný s tvarohem
Bylo to moc dobré!
A dělala jsem jeden pro nás a jeden speciálně malý pro Kubíčka, ve kterém si mohl patlat, což se mu moc líbilo, ale jinak toho zas tolik nesnedl ![]()
Pa Eliska
Tak my už 1.narozeniny máme za sebou a dělala jsem taky piškotový dort s ovocem,zakysané smetany a bílých jogurtů. Je to moc jednoduché, ve starších diskusích je i recept a musím říct,že dětem, které u nás byly, to chutnalo opravdu HODNĚ.Kdykoli jsem dala dort někomu na talíř,seběhly se k němu všechny děti a dospělému nic moc nezbylo ![]()
Ať se vám oslava vydaří!
Zajddicka
Ahoj! Odpuste mi to, ale mne to neda se nepochlubit
Taky jsme nedavno delali dort k 1.narozeninam z piskotu, jogurtu a ovoce a vyfotila jsem ho do Fotogalerie Rostaci a rostandy 2004, tak kdyz tak mrknete
Jana
Nasa torta je tu:
http://rodina.cz/…/article.ASP?…
Sama som nad tym mudrovala, aku spravit, atd, atd, skratka clovek to preziva.
Napokon nam na 1.narodeniny isiel treti zub
a Danko zjedol kusok banana.
Takze, aby si nebola smutna, ked ti ju ohrdne.
Ahoj holky, nám se teprve 1. narozky blíží, ale nedávno měl narozky manžel a já dělala dort, řikala jsem si jak mu s prckem popřejeme a když jsme ho spolu nesli tak malý vykopnul nožičku a dort havaroval, tak jsem malého dala na zem a on se vrhnul k dort. formě a začal si na dortíku hezky rukama pochutnávat takže jsem zjistila, že tenhle dort bude ten pravý, byly to piškoty vyskládáné do formy a prolévané rozvař. jablky s pudinkem (rozm. v koj. vodě místo mléka) vřele doporučuji je to moc dobré a ještě zdravé ![]()
Beruna
Ahoj, ja dala do misky na dno piskoty, na to ovoce (banany, jablka) a navrch bily jogurt, mala se mohla utlouct
a ja taky ![]()
Simona