Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Svoje dítě bych poslala. Ale netrpí na záněty průdušek. Teď jsem s ním byla 14 dnů pod stanem a kolech a každou noc pokašlával. Kdybych měla čekat, dokud bude úplně bez rýmy a kašle, tak bychom přišli o super dovolenou, úplně zbytečně.
@vokishka Dostala by erudovanou radu
Ja takhle jela taky na pohotovost pred odjezdem na tabor - i kdyz jsem byla v pozici vedouciho- normalne jsem rekla, co me trapi a ze mam odjet na tabor, oni me prohledli a rekli svuj nazor, moznou prognozu a ja se pak na zaklade toho rozhodla. U me se jednalo konkretne o bolest zubu zpusobenou zanetem, jela jsem. Stejne tak jsem jela na pohotovost s koznim problemem,, ktery se mi objevil vecer pred odjezdem na pomerne drahy wellness pobyt. Jinak nevim jak dne, ale kdyz jsem jezdivala jako vedouci, tak se rodice i domlouvali s hlavnim vedoucim, zda vezme dite s kaslem a budeme ochotni podavat leky. Konkretne to bylo dite taky trpici na prudusky, akcnich her se prvnich par dni neucastnilo, ale zadna izolace a pak se zpravil. Ale taky jsme meli deti prijizdejici pozdeji nebo takove, ktere odjelo, protoze se mu nemoc fakt rozjela
Ale uz je to delsi dobu, co jsem takhle jezdila, nevim, jak je to dnes s hygienou a predpisy. Zakladatelky je mi lito ![]()
Také bych syna nechala doma třeba tři dny a uvidíte jestli to přejde,na tábor ho odveze o pár dní později když bude ok. ![]()
rozumné