Dostal kašel, poslat na tábor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
7.7.18 10:22
@rsisa píše:
Díky všem za ochotu a rady, rozhodnuto, zůstává doma, pokud kašel ustoupí, dovezeme syna na tábor později. Hezký víkend všem :mavam:

rozumné

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.7.18 10:49

Svoje dítě bych poslala. Ale netrpí na záněty průdušek. Teď jsem s ním byla 14 dnů pod stanem a kolech a každou noc pokašlával. Kdybych měla čekat, dokud bude úplně bez rýmy a kašle, tak bychom přišli o super dovolenou, úplně zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
653
7.7.18 11:38

@vokishka Dostala by erudovanou radu :nevim: Ja takhle jela taky na pohotovost pred odjezdem na tabor - i kdyz jsem byla v pozici vedouciho- normalne jsem rekla, co me trapi a ze mam odjet na tabor, oni me prohledli a rekli svuj nazor, moznou prognozu a ja se pak na zaklade toho rozhodla. U me se jednalo konkretne o bolest zubu zpusobenou zanetem, jela jsem. Stejne tak jsem jela na pohotovost s koznim problemem,, ktery se mi objevil vecer pred odjezdem na pomerne drahy wellness pobyt. Jinak nevim jak dne, ale kdyz jsem jezdivala jako vedouci, tak se rodice i domlouvali s hlavnim vedoucim, zda vezme dite s kaslem a budeme ochotni podavat leky. Konkretne to bylo dite taky trpici na prudusky, akcnich her se prvnich par dni neucastnilo, ale zadna izolace a pak se zpravil. Ale taky jsme meli deti prijizdejici pozdeji nebo takove, ktere odjelo, protoze se mu nemoc fakt rozjela :think: Ale uz je to delsi dobu, co jsem takhle jezdila, nevim, jak je to dnes s hygienou a predpisy. Zakladatelky je mi lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.7.18 12:06

Také bych syna nechala doma třeba tři dny a uvidíte jestli to přejde,na tábor ho odveze o pár dní později když bude ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí