Dostal se mi na FB?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.7.22 15:38

Dostal se mi na FB?

Ahoj všem,
stala se mi taková věc a vím, že pro někoho to může být banalita, ale já to mám v hlavě a je to pro mě dost důležité. Cca v letech 2010-2016 jsem měla nejlepšího kamaráda, trávili jsme spolu furt čas a hlavně u nás doma (byli jsme malá až do puberty jsme se bavili). Měla jsem volně stojící počítač a on se u mě vždy přihlašoval na FB a vždy se i odhlašoval. Cca před 2 týdny jsem si koupila tablet a normálně jsem se přihlásila na svůj Google účet atd atd a když jsem se přihlašovala na FB a klikla jsem na kolonku, kam se zadává e-mail, objevil se mi tam jeho e-mail a když jsem na něj klikla, normálně automaticky se tam vložilo heslo a přihlásila jsem se na jeho FB. Hned jsem se samozřejmně odhlásila, taková nejsem šmejdit někomu s kým se leta nebavíme na fb, ale zatím nemám odvahu mu napsat, ať si změni heslo z tohoto důvodu: Mám strach, že když se mi tam takto ukazali jeho údaje, co když mi on šmejdil nějak na fb a tím se to nějak propojilo a já mám díky tomu i přístup k jeho fb? Přijde mi to fakt divné, že na novém tabletu se mi po letech objevili jeho email a heslo. Kamarádka co dělá někde v kanclu tvrdí, že on se kdysi dávno u mě doma na mém google účtu (mám ho opravdu dlouho) přihlásil na FB a dal uložit údaje a od té doby je pod mým google účtem a neměnil si heslo - ale nevím jestli ona tomu rozumí. Ale já nevím, mám strach, že prostě nějak zůstal třeba přihlašený na mém fb nebo tak a díky tomu vidím i já jeho fb. Vím, že je to blbost ale mám na fb opravdu citlivé údaje i co se týče jeho a opravdu by mi ublížilo, kdyby něco viděl. Když jsem koukla, kde jsem právě přihlášena, tak jsem tam měla jen svůj mobil a teď ten tablet.Je tu někdo kdo tomu rozumí a poradí, jak je to možné? Předem děkuji, už dva týdny na to myslím a nemám odvahu se ho zeptat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20857
12.7.22 15:43

Prostě si u tebe blbec nechal uložený přihlašovací údaje. Nic víc. Na nic jiného to nemá žádný vliv. A tvůj u té to už tuplem nijak nemůže ovlivnit. A on je župan, jelikož úroveň jeho zabezpečení a přístupu k němu je šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
12.7.22 16:01

Kamarádka tomu rozumí a má pravdu, stačí takto? Měla jsi na OC přihlášený Gmail účet, on když se přihlásil tak asi odklikl uložit údaje omylem a tím pádem se jeho FB proparoval s tvým Gmail účtem. Ale ne na opak. Pokud si u jeho gmailu neudělala to samé, tak on tvé heslo nema :nevim: Pokud se bojíš, dej si dvoufázové ověření a je to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11559
12.7.22 16:13
@Anonymní píše:
Vím, že je to blbost ale mám na fb opravdu citlivé údaje i co se týče jeho a opravdu by mi ublížilo, kdyby něco viděl.

Co to tak může znamenat- mít na fb citlivé údaje a děsit se, že to někdo „uvidí“? Cokoli je na FB tak se s tím musí pracovat, jako by to bylo zveřejněné, jen to není zcela jednoduše dohledatelné. Ale tajné to není a do budoucna ani nezůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27858
12.7.22 16:20

On použil tvoj Google účet a uložil svoje prihlasovacie údaje na tvojom účte. On sa vie dostať len na svoj fb, a len tak mimochodom, nič čo zverejníš nie je v bezpečí. Dostať sa na fb účet zas tak ťažké nie je a veci čo tam zdieľaš môže poslať ďalej niekto kto má oprávnenie ich vidieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 17:56

@Kattynka000 teď jste mě zarazila, ale myslím ze u nej na Google účtu si myslím ze jsem se neprihlasovala 🙈 ale na druhou stranu už par let si každý tři měsíce menim heslo a dávám odhlasovat ze všech zařízení, takže by se na můj účet neměl dostat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák