Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nevadí mu ta práce třeba? nevím co to je, ale nežárlí nebo něco?
Twl, já bych mu dala vytlemeného smajlíka, že by se… sorry, tohle je fakt hnus
vůbec Ti to nezávidím.. prožila jsem podobné a ten strach, jestli se něco nestane, jestli dítko bude v pořádku, to je fakt strašný nápor na nervy ![]()
@nepř. G12 píše:
A nevadí mu ta práce třeba? nevím co to je, ale nežárlí nebo něco?
Nejspíš. Ale práce se nevzdám. Není na co žárlit, jsem tam sama ![]()
@laducha píše: Žárlí na Tebe, na Tvoji práci, na známé, prostě na všechny a všechno, chce Tě jen pro sebe. Měla jsem to doma![]()
mám na to stejný názor. Ségra měla taky takovýho chlapa, ale naštěstí se ho už zbavila
@martina.se píše:
Twl, já bych mu dala vytlemeného smajlíka, že by se… sorry, tohle je fakt hnusvůbec Ti to nezávidím.. prožila jsem podobné a ten strach, jestli se něco nestane, jestli dítko bude v pořádku, to je fakt strašný nápor na nervy
Jojo, to je.. napsala jsem mu to, a odepsal tři tečky. Myslí si, že mě má naprosto v hrsti, pako
Ježiši, tak mě rozčiluje..
![]()
@Anonymní píše:
Nejspíš. Ale práce se nevzdám. Není na co žárlit, jsem tam sama
Tak to jo, jsem myslela, jestli to není třeba někde mezi chlapama ![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že má. Napsala jsem mu sms, že se opije a končí a odepsal mi vytlemeného smajlíka. Babička si bere malou zítra na koupačku na chalupu abych se vyspala, a aby si ji taky užili.
Holky, krucinál, já myslela, jak bude rád, že jsem si našla takovouhle práci a přitom… se budu bát co kde zase
Tak to asi moc normální nebude. Na tohle odepsat vytlemenýho smajlíka
. Třeba si myslí, že jen vyhrožuješ, že půjde do paďous, když se nesrovná. Asi bys měla udělat něco, čím bys mu ukázala, že to myslíš vážně, třeba by se mu v tý věci, co nosí na krku rozsvítilo
.
Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný ![]()
@Anonymní píše:
Jojo, to je.. napsala jsem mu to, a odepsal tři tečky. Myslí si, že mě má naprosto v hrsti, pakoJežiši, tak mě rozčiluje..
![]()
tohle mi udělat, tak má sbaleno, než by řekl švec. To je fakt vrchol arogance a všeho kolem. U nás zabral až ten rozvod, pochopil, že debila ze mě dělat nebude, od té doby seká latinu..
@Anonymní píše:
Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný![]()
![]()
![]()
a opil se teda někdy, nebo jen blbě kecá?
@Anonymní píše:
Jsme s mužem přes pět let a až dnes ráno mě z něj opravdu přechází zrak!!
Pokaždé když mám jít do práce, muž vyhrožuje, jak si koupí víno a opije se, když ne, bude si psát na internetu se ženskýma!!![]()
jako kdyby mu bylo pět let.
Malá tu bude s ním, bude spinkat, ale absolutně se mi nelíbí, že tu bude někde ožralej a kdyby něco?? Bude spát!!!![]()
Jsem na nejlepší cestě se s ním rozejít, chtěla jsem mu zavolat, vytípává mi telefon, zamkla sem a dokud se to nevyřeší, odmítám s ním dál komunikovat a jednat! Mám toho akorát..![]()
Bydlení je moje.Prosím o zachování anonymity.
Prosím, co by jste dělali na mém místě??
Koupila bych mu obrovskej kufr! A řekla mu ať se sbalí a jde. Na takovýho vola bych neměla nervy! Je to jenom citový vydírání. A než takovýho tupce, tak radši nikoho ![]()
@Anonymní píše:
Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný![]()
![]()
![]()
uááá, otevírá se mi kudla v kapse.. normálně fakt jo ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
Dělá si z tebe dobrej den. Zřejmě si myslí, že si necháš kandit na hlavu neustále…Holt jednou prošlo projde dycky
@Anonymní píše:
![]()
![]()
Idiot
Jel by jako namydlenej blesk. ![]()
Doufám, že má. Napsala jsem mu sms, že se opije a končí a odepsal mi vytlemeného smajlíka. Babička si bere malou zítra na koupačku na chalupu abych se vyspala, a aby si ji taky užili.
Holky, krucinál, já myslela, jak bude rád, že jsem si našla takovouhle práci a přitom… se budu bát co kde zase