Muž vyhrožuje, jak se opije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.13 10:28

Doufám, že má. Napsala jsem mu sms, že se opije a končí a odepsal mi vytlemeného smajlíka. Babička si bere malou zítra na koupačku na chalupu abych se vyspala, a aby si ji taky užili.
Holky, krucinál, já myslela, jak bude rád, že jsem si našla takovouhle práci a přitom… se budu bát co kde zase :(

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
13.7.13 10:30

A nevadí mu ta práce třeba? nevím co to je, ale nežárlí nebo něco?

• Citovat
  • Upravit
72725
13.7.13 10:31

Twl, já bych mu dala vytlemeného smajlíka, že by se… sorry, tohle je fakt hnus :poblion: vůbec Ti to nezávidím.. prožila jsem podobné a ten strach, jestli se něco nestane, jestli dítko bude v pořádku, to je fakt strašný nápor na nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@nepř. G12 píše:
A nevadí mu ta práce třeba? nevím co to je, ale nežárlí nebo něco?

Nejspíš. Ale práce se nevzdám. Není na co žárlit, jsem tam sama :D

• Citovat
  • Upravit
1224
@laducha píše: Žárlí na Tebe, na Tvoji práci, na známé, prostě na všechny a všechno, chce Tě jen pro sebe. Měla jsem to doma :cert:

mám na to stejný názor. Ségra měla taky takovýho chlapa, ale naštěstí se ho už zbavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 10:32
@martina.se píše:
Twl, já bych mu dala vytlemeného smajlíka, že by se… sorry, tohle je fakt hnus :poblion: vůbec Ti to nezávidím.. prožila jsem podobné a ten strach, jestli se něco nestane, jestli dítko bude v pořádku, to je fakt strašný nápor na nervy :hug:

Jojo, to je.. napsala jsem mu to, a odepsal tři tečky. Myslí si, že mě má naprosto v hrsti, pako :( Ježiši, tak mě rozčiluje.. :| :|

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
13.7.13 10:33
@Anonymní píše:
Nejspíš. Ale práce se nevzdám. Není na co žárlit, jsem tam sama :D

Tak to jo, jsem myslela, jestli to není třeba někde mezi chlapama :-)

• Citovat
  • Upravit
3328
13.7.13 10:33
@Anonymní píše:
Doufám, že má. Napsala jsem mu sms, že se opije a končí a odepsal mi vytlemeného smajlíka. Babička si bere malou zítra na koupačku na chalupu abych se vyspala, a aby si ji taky užili.
Holky, krucinál, já myslela, jak bude rád, že jsem si našla takovouhle práci a přitom… se budu bát co kde zase :(

Tak to asi moc normální nebude. Na tohle odepsat vytlemenýho smajlíka :nevim:. Třeba si myslí, že jen vyhrožuješ, že půjde do paďous, když se nesrovná. Asi bys měla udělat něco, čím bys mu ukázala, že to myslíš vážně, třeba by se mu v tý věci, co nosí na krku rozsvítilo :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 10:34

Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný :D

:| :| :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
72725
13.7.13 10:34
@Anonymní píše:
Jojo, to je.. napsala jsem mu to, a odepsal tři tečky. Myslí si, že mě má naprosto v hrsti, pako :( Ježiši, tak mě rozčiluje.. :| :|

tohle mi udělat, tak má sbaleno, než by řekl švec. To je fakt vrchol arogance a všeho kolem. U nás zabral až ten rozvod, pochopil, že debila ze mě dělat nebude, od té doby seká latinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
13.7.13 10:35
@Anonymní píše:
Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný :D:| :| :roll: :roll:

a opil se teda někdy, nebo jen blbě kecá?

• Citovat
  • Upravit
2256
@Anonymní píše:
Jsme s mužem přes pět let a až dnes ráno mě z něj opravdu přechází zrak!!
Pokaždé když mám jít do práce, muž vyhrožuje, jak si koupí víno a opije se, když ne, bude si psát na internetu se ženskýma!! :roll: :roll: jako kdyby mu bylo pět let.
Malá tu bude s ním, bude spinkat, ale absolutně se mi nelíbí, že tu bude někde ožralej a kdyby něco?? Bude spát!!! :roll: :cert:
Jsem na nejlepší cestě se s ním rozejít, chtěla jsem mu zavolat, vytípává mi telefon, zamkla sem a dokud se to nevyřeší, odmítám s ním dál komunikovat a jednat! Mám toho akorát.. :think: :roll:
Bydlení je moje.

Prosím o zachování anonymity.

Prosím, co by jste dělali na mém místě??

Koupila bych mu obrovskej kufr! A řekla mu ať se sbalí a jde. Na takovýho vola bych neměla nervy! Je to jenom citový vydírání. A než takovýho tupce, tak radši nikoho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný :D:| :| :roll: :roll:

uááá, otevírá se mi kudla v kapse.. normálně fakt jo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.7.13 10:37
@Anonymní píše:

Dělá si z tebe dobrej den. Zřejmě si myslí, že si necháš kandit na hlavu neustále…Holt jednou prošlo projde dycky

• Citovat
  • Upravit
3328
13.7.13 10:38
@Anonymní píše:

Idiot :pocitac: Jel by jako namydlenej blesk. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria