Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezmění se a nechová se normálně…pokud je bydlení tvoje, udělala bych mu „papa blbečku“. Pokud nechce „hlídat“ vlastní dítě (úplně se mi příčí slovo hlídat, matky taky nehlídají, ale starají se, vychovávají) a očividně mu vadí, že pracuješ, tak je vhodný na psychiatra. Myslím, že by si to možná netroufl, opít se, protože určitě má malou rád. Ale ty za to nedáš nikdy ruku do ohně a budeš se třepat hrůzou, pokaždé, když půjdeš pryč. A co až ty děti budou dvě? Nejsem pro rozchody kvůli blbostem, ale tohle mi příjde teda dost zásadní.
A to se změnil až teď, jo? předtím byl skvělý a zodpovědný a rozumný?
@Philippe píše:
Nezmění se a nechová se normálně…pokud je bydlení tvoje, udělala bych mu „papa blbečku“. Pokud nechce „hlídat“ vlastní dítě (úplně se mi příčí slovo hlídat, matky taky nehlídají, ale starají se, vychovávají) a očividně mu vadí, že pracuješ, tak je vhodný na psychiatra. Myslím, že by si to možná netroufl, opít se, protože určitě má malou rád. Ale ty za to nedáš nikdy ruku do ohně a budeš se třepat hrůzou, pokaždé, když půjdeš pryč. A co až ty děti budou dvě? Nejsem pro rozchody kvůli blbostem, ale tohle mi příjde teda dost zásadní.
Ano, máš naprostou pravdu.
@Anonymní píše:
Napsala jsem mu, že se jednou opije, ještě jednou tohle udělá a malou má naposledy a už s ní sám nebude a my dva končíme a odepsal mi: Tak to je jasný![]()
![]()
![]()
A opravdu je tak nezodpovědný, nebo ti tím jen vyhrožuje a říká to a pak má srandu, že mu takhle píšeš a maš strach…?
Nezměnil… nevím, cítím, že mě má v kapse…že si dělá co chce. Jako ne že by byl nevěrný nebo takhle, to ne, ale vydírá a ví, že mi tím ubližuje.
Máme jet např. na oběd na chalupu k našim a hodinu před se neobleče a řekne že se mu nechce, apod. seky!
@Levandulina píše:
A opravdu je tak nezodpovědný, nebo ti tím jen vyhrožuje a říká to a pak má srandu, že mu takhle píšeš a maš strach…?
Spíš to druhé. V praxi to neudělal nikdy.
A ty chodíš na noční, že říkáš, že malá bude spát? Tak to by ti ji mohli hlídat vaši, ne? Pokud přes den, tak školky už berou děti od dvou let. Já bych teda s takovým nebyla a to už jsem si taky často nechala kakat na… ale jde o malou a to bych měla fakt strach.
@Anonymní píše:
On asi tímhle chce, aby sis ho víc všímala…Připadá mi to jako reakce dítěte, který má málo pozornosti, tak aspoň zlobí, aby si ho někdo všimnul…
@Anonymní píše:
A co kdyby sis toho přestala všímat? jestli je jak malé děcko, tak mu dělá dobře i ta negativní pozornost a jak se vztekáš
Jojo, mám noční. Jenže mě to nějak nejde, přestat si ho všímat. Je to jedno s druhým, já vytřu a on si upeče toast a drobí ho po zemi a usmívá se!!
Já jsem nějakej hej počkej pro něj, cizí lidé si mě váží, nejsou na mě ani z poloviny takový jako on. O malou se stará výborně, ale to chování občas ke mě. Třeba 3× týdně prostě jako by mu ruplo a chová ke mě tak podřadně!!! Přitom vyšší vzdělání i plat mám já…
@Anonymní píše:
Jojo, mám noční. Jenže mě to nějak nejde, přestat si ho všímat. Je to jedno s druhým, já vytřu a on si upeče toast a drobí ho po zemi a usmívá se!!
Já jsem nějakej hej počkej pro něj, cizí lidé si mě váží, nejsou na mě ani z poloviny takový jako on. O malou se stará výborně, ale to chování občas ke mě. Třeba 3× týdně prostě jako by mu ruplo a chová ke mě tak podřadně!!! Přitom vyšší vzdělání i plat mám já…
Proč s ním teda jsi? ![]()
Zamindrakovanej c…k, resp. chova se jak spratek, i kdyz me spis napada to prvni.Ja bych se teda uz nesnazila o smir nebo podobny ptakoviny:ven z myho zivota a tecka.
@Anonymní píše:
bohužel, co sis vzala, to máš. když to dělá celou dobu, tak mu na tom asi nepřijde nic divného ![]()
Dělám nám s malou obídek. Napsal mi, že jede k mámě, že nepřijede dnes už.
Promiňte, že to tak říkám.
To je fakt kokot!!!
Jojo, ale pijeme vždy spolu doma, že si dáme vínko, ale normálně. Takhle nezodpovědně nikdy! Vždy ji hlídá vzorně.