Muž vyhrožuje, jak se opije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.13 10:49

Já vím holky :( jenže co s tím teď, když vlak se už rozjel..

• Citovat
  • Upravit
2237

Tady to není o vzdělání a o platu, buď to má v sobě chovat se jak dobytek nebo ne. Dělá ti nervy úmyslně, ví, že tě vytáčí a dělá mu to dobře-pošli ho do háje. Nevím, třeba to měl i v rodině tak, že ženská byla za onuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@Anonymní píše:
Nezměnil… nevím, cítím, že mě má v kapse…že si dělá co chce. Jako ne že by byl nevěrný nebo takhle, to ne, ale vydírá a ví, že mi tím ubližuje.
Máme jet např. na oběd na chalupu k našim a hodinu před se neobleče a řekne že se mu nechce, apod. seky!

To mi dělal teď už manžel taky. ZAčala jsem si prostě žít svůj život, když dělal opruz, že nikam nejede a oběd byl třeba už za půl hodiny, sbalila jsem se a jela sama. Několikrát jsem ho ignorovala nebo šla třeba za kámoškou ven, taky začala jezdit na squash jako on a měla bys vidět :) Opustilo ho to hned. Nebo když mi nezvedal telefon, když byl pryč a nevěděla jsem kde, za týden jsem šla na návštěvu a udělala to samé. Už to pak nikdy neudělal. Ale pracovalo se na tom 8 let :-) Teď je moc fajn. Prostě chlapi zkouší, kam až můžou jít - tak jak my :-). Ale když se jedná o dítě, kopla bych ho do pr…Najdou se jiní chlapi, kteří vám snesou modré z nebe a až příjdeš z práce, bude čekat doma a rád, že tě vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Nezarli na tebe, kdyz jsi v praci? Kazdopadne magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.ne-silenamatka

Zkus si proletet casem a predstav si sama sebe s timhle clovekem za 5, 10, 15 let…

• Citovat
  • Upravit
4624
13.7.13 10:50
@Anonymní píše:
Jojo, mám noční. Jenže mě to nějak nejde, přestat si ho všímat. Je to jedno s druhým, já vytřu a on si upeče toast a drobí ho po zemi a usmívá se!!
Já jsem nějakej hej počkej pro něj, cizí lidé si mě váží, nejsou na mě ani z poloviny takový jako on. O malou se stará výborně, ale to chování občas ke mě. Třeba 3× týdně prostě jako by mu ruplo a chová ke mě tak podřadně!!! Přitom vyšší vzdělání i plat mám já…

Tak to bude asi ta chyba lávky, chlapská ješitnost…honem pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Školu jsem si dodělala, auto koupila, vždy jsem byla méně, protože jsem i mladší o něco :) a najednou… taková práce a to ho asi štve no :(

• Citovat
  • Upravit
6263
@Anonymní píše:
Jojo, mám noční. Jenže mě to nějak nejde, přestat si ho všímat. Je to jedno s druhým, já vytřu a on si upeče toast a drobí ho po zemi a usmívá se!!
Já jsem nějakej hej počkej pro něj, cizí lidé si mě váží, nejsou na mě ani z poloviny takový jako on. O malou se stará výborně, ale to chování občas ke mě. Třeba 3× týdně prostě jako by mu ruplo a chová ke mě tak podřadně!!! Přitom vyšší vzdělání i plat mám já…

A nedavas mu to sve vyssi vzdelani znat? Ze ma pak potrebu vytahovat se na tebe v jinych vecech, to bych si i umela predstavit, ze byl duvod jeho chovani.
Jinak pokud je opravdu takto nezodpovedny a schvalne by dite vystavoval riziku a delal to dlouhodobe, rozesla bych se s nim. Bydleni mas, praci take, pokud te k nemu nic netahne, tak ho nepotrebujes a mala alespon nebude vystavena zadnemu riziku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 10:51

Prošla jsem něčím podobným, manžel neskutečně žárlil na moji práci, vyhrožoval věcmi jakože se bude opíjet (taky se opíjel soustavně asi dva roky v kuse), že mě bude znásilňovat, když mu nedám (i to v podstatě činil, ale aby mě to tolik nebolelo na duši, opíjela jsem se „před akcí“ taky)… a bylo to celkově psycho. Důvodem byla žárlivost na moji práci, při které jsem se nemusela hnout z domu téměř a když už, bylo to do společnosti - no podle něj VIP lidí a on asi žárlil, abych neklofla někoho slavnýho nebo co.
Dopadlo to tak, že žijeme pořád spolu, ale na ledové dráze. Sex už není, sebrala jsem odvahu a odepřela mu ho. Žijeme spolu zatím kvůli dětem, on trochu pít přestal, sice je to pořád on se svými chybami, ale jsou chvíle, kdy se snaží být vzorným tátou a manželem, opraví něco v domácnosti apod. Asi kdyby tam bylo hlubší pouto, už bych s s ním smířila a byla by to zase „láska“. Ta to ale není, protože se stalo i to, že jsem opravdu „někoho“ klofla. Není to teda úplně VIP z titulních stran Blesku, to potěš koště, ale vyvrbil se mi vztah s dlouholetým přítelem, ale tam nás čeká ještě vývoj a vlastně nevím, jestli někdy budeme spolu.
Přesto jsem po tom všem pekle šťastná, žiju s vědomím, že mě někdo miluje a váží si mě a i když to není naplno a na 24 hodin denně, i to je pro mě obrovský dar.
Nejvíc si však sama sebe vážím za to, že se postupně učím postavit se podobnému typu muže - že si už umím ochránit alespoň svoje tělo, tu intimní část a nenechávám se zneužívat. Vybíjí si to na mě jinak, ale přehodnotila jsem celé soužití a někde mu prostě (zatím) ustupuju - nelze mít všechno hned. Věřím v postupný vývoj.
možná je to srabáctví, nevím.
Jedno ale vím, varovné znaky toho, jak to s manželem dopadne byly už v době, kdy jsme spolu chodili (rodiče říkali, že je lhář, srandista a zveličovatel, byt nám předělával jeho švagr, protože manžel se to „teprve učí“…apod). Šlápla jsem vedle, snažím se ale vstát a jít tak, aby si z toho nějaké poučení vzal i můj muž, aby viděl svoje chyby a snažil se z nich poučit. Aby měl šanci si třeba najít vhodnější partnerku a už ji měl co nabídnout.
anonym N:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.13 10:51
@neprihl.ne-silenamatka píše:
Zkus si proletet casem a predstav si sama sebe s timhle clovekem za 5, 10, 15 let…

Bulím… nahrnuli se mi slzy do očí. Protože všude budu úspěšná a doma budu poslouchat proč tohle, proč támhleto a jakej jsem lempl.. :| :,(

• Citovat
  • Upravit
6263
13.7.13 10:52

A rozhodne bych si s nim v tuhle chvili prestala smskovat. To nema zadny smysl. Pokud ho chces vyhodit, tak mu tim nevyhrozuj, proste to udelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
13.7.13 10:52

Tak se na něj vykašli, když už jsi v takovém stavu.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
13.7.13 10:53

Anonym N.: smutné. Ani kvůli dětem bych takto nežila

• Citovat
  • Upravit
8142
13.7.13 10:56
@Anonymní píše: Školu jsem si dodělala, auto koupila, vždy jsem byla méně, protože jsem i mladší o něco :) a najednou… taková práce a to ho asi štve no :(
Žárlí na tvoje úspěchy, tak tě aspoň takhle ponižuje, aby ses neměla dobře všude. Buď si s ním o tom pořádně promluv a pokud by se nezměnil jeho přístup, tak snad jedině ho opustit, protože tohle tě ubíjí a s takovým člověkem bych si nedovedla představit budoucnost…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.7.13 10:57
@Anonymní píše:
Bulím… nahrnuli se mi slzy do očí. Protože všude budu úspěšná a doma budu poslouchat proč tohle, proč támhleto a jakej jsem lempl.. :| :,(

Vypakovat a hned!!! Jesita co nesnese, abys mela v necem navrch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria