Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panebože kolik je malý? a on jako nechodí do práce?
každopádně bych nešla do práce, ale sbalit mu kufry!!
A z jakýho důvodu tohle říká a dělá? To ti jako nějak vyhrožuje, nebo co? Nějak to moc nechápu…
Prosimtě a proč tímhle jako vyhrožuje, to mi nejde do hlavy? S takovým děckem bych fakt nebyla a dítě bych s ním samotné nenechala..
Trošku nechápu to „dnes ráno“ a „pokaždé“. Jak dlouho to trvá?
Šmajra, kolik mu je? u mě už by měl sbaleno, tohle je chování malého dítěte, né dospělého chlapa. Nikdy bych s ním dítě nenechala o samotě ![]()
Jsem tak na 98% odhodlaná! Malé budou tři, ale kdyby něco v noci, nebude schopnej ji odvézt nikam, nebo takhle. Prostě nevím. Deptá ho, že mám lukrativní práci po RD, teď teda ještě během, ale stejně, nevím no. Tak mě deptá takto. Hodinu před odchodem jak ji nepohlídá, jak ho to nebaví, apod. S tímhle pocitem a vědomím odcházet do práce je hrozné ![]()
Jinak je mu třicet
Ohledně financí, práce, je normální chlap. Špatně se nemáme, do práce chodí, víkendy a svátky má volné.
Je to jeho dítě?
Beztak je. Nevím nevím. Jaký máte vztah s babičkama? Malou bych mu asi nenechala… Určitě se v práci ani nemůžeš pořádně soustředit…
A bavili jste se, proč tohle dělá? Je to teda dost dětinské a zřejmě ho štve, že chodíš do práce. Nebo co by chtěl, aby jsi byla doma a do práce nešla? Nebo ho nebaví hlídání?
Já to nějak nechápu, rozepiš to
On pije? nepije? Jen vyhrožuje?
Žárlí na Tebe, na Tvoji práci, na známé, prostě na všechny a všechno, chce Tě jen pro sebe. Měla jsem to doma ![]()
Když jsem kamkoliv chtěla jít nebo jet k rodičům, vydíral mě tímhle…„půjdu do hospody, nebudu doma sám“. Když se napil, byl agresivní a když jsem fakt jela, něco mého mi rozbil ![]()
@Anonymní píše:
Jsem tak na 98% odhodlaná! Malé budou tři, ale kdyby něco v noci, nebude schopnej ji odvézt nikam, nebo takhle. Prostě nevím. Deptá ho, že mám lukrativní práci po RD, teď teda ještě během, ale stejně, nevím no. Tak mě deptá takto. Hodinu před odchodem jak ji nepohlídá, jak ho to nebaví, apod. S tímhle pocitem a vědomím odcházet do práce je hrozné
normální citové vydírání.. Dala bych mu nůž na krk tím stylem, že to jednou zkusí, nebo se jednou ožere, jak hlídá dítě a pakuje se pryč. Tohle prostě normální člověk neudělá. Přesně vím, jak se cítíš, můj ex byl něco podobného. Půl roku jsem trnula hrůzou, když hlídal mladého. Nakonec jsem to vzdala, rozvedla se a jemu se otevřely oči a přestal s tím. Teď je u něj kluk klidně na 14 dní v kuse a já jsem v klidu. Protože ví, že jedinkrát se napije, jak má mladého a skončil ![]()
@martina.se píše: Šmajra, kolik mu je? u mě už by měl sbaleno, tohle je chování malého dítěte, né dospělého chlapa. Nikdy bych s ním dítě nenechala o samotě
Přesně moje slova. Než takovýho, radši žádnýho. Jinak to má v hlavě v pořádku?
Jsme s mužem přes pět let a až dnes ráno mě z něj opravdu přechází zrak!!
jako kdyby mu bylo pět let.

Pokaždé když mám jít do práce, muž vyhrožuje, jak si koupí víno a opije se, když ne, bude si psát na internetu se ženskýma!!
Malá tu bude s ním, bude spinkat, ale absolutně se mi nelíbí, že tu bude někde ožralej a kdyby něco?? Bude spát!!!
Jsem na nejlepší cestě se s ním rozejít, chtěla jsem mu zavolat, vytípává mi telefon, zamkla sem a dokud se to nevyřeší, odmítám s ním dál komunikovat a jednat! Mám toho akorát..
Bydlení je moje.
Prosím o zachování anonymity.
Prosím, co by jste dělali na mém místě??