Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronika9870 píše: Více
Manželství byl vždy obchodní svazek, to jen my v moderní době jsme ho postavili jen na vachrlatých citech. A zjišťujeme, ze to nefunguje a polovina manželství se rozvádí.
@terien píše: Více
Noooo… Naopak az tady na emiminu jsme se dozvedela, ze dokud nejste manzele, tak jste jen spolubydlici, nemáte k sobe zadne povinnosti a pod…
Nebudeme si lhat. Všichni ví, že mám pravdu tom co píšu, jen to podávám provokativním způsobem.
To, že krásná žena, která je mladší 30 let prostě očekává, že se partner o vše postará + zaplatí minimalne 2× ročně exotiku je úplně normální a běžné.
Fakt neznám jedinou krásnou ženu v okolí, která by se třeba podilela na placení nájmu či platila půlku dovolené. To, té mají může, kteří to ví a vymění ji za 10 let za mladší model jim nevadí a ví to stejně jako ten muž.
Z pohledu chlapa je důležité si udržovat odstup a brát to ne srdcem nebo ptákem, ale rozumem. Proto si například držím svůj nájem iksyz má moje žena vlastní bydlení. Protože vím jak by to dopadlo a já nehodlám dělat služku, vydělávat a ještě pořád řešit ženské zábavu a výlety
holý fakt a realita života
@andrasteia píše: Více
Ja se tu taky dozvěděla spoustu nesmyslů, ale to nic nemění. Mmch s těmi povinnostmi je to více méně pravda.
@terien píše: Více
S temi povinnostmi nesouhlasim. V ramci manželství k sobe nejake povinnosti mate, ale jsou horko těžko vymahatelné. Vetsinou až pri rozvodu.
Například společne nakladani s financemi, které tu vetsina bere jako tu správnou variantu, je prakticky nevymahatelné atp.
Ano, ale v partnerství ty povinnosti nejsou žádné, to je prostě fakt. A při rozchodu narozdil od rozvodu neuplatníš nic. Což tedy může být často výhoda.
@Justin Case píše: Více
Blá blá blá… Už jsi jak zadrhnutá gramofonová deska. ![]()
@smile_xxx píše: Více
Ve chvíli, kdy muz chce takovyhle vztahy tak si asi nenabrnkne ženu s karierou (a nároky 🤣). Ale bude vybirat z tech, co se chteji starat a pritahuji ho.
Takovych je spousta.
Většina
jak jsem psal. kolem mě ani jedna hezká žena neplatí například ta bydlení či dovolené..kolegyně teď zrovna jede na Zanzibar na 14 dnů a to byla 14 dnů zpátky v Římě na víkend;) + chlap ji vše platí a její výdělek je jen její kapesné ![]()
@Veronika9870 píše: Více
Tak řešit to musíš, nebo se to nastaví a domluví nějak jasnovidecky samo?
A co se pak s těma tvýma známýma děje ve chvíli, kdy zestárnou a zhnusnou?
Co mas furt s tim Zanzibarem 🤣 🤣 🤣. Uz tam konečně usporadej ten emimi sraz😝, když ti tal lezi v hlavě.
A my dva uz jsme se bavili, ze tohle je hlavne tvoje socialni bublina. Nevim, co delas, myslim, ze pravo, ekonomie, nejaky korporat asi…
V me bubline je spis jiny typ lidi a odpovida tomu i struktura tech vztahu.
@Karamba2020 píše: Více
Predpokladam, ze za těch x let co maji cash pro sebe jsou schopne se zajistit skrz investice?
Znam jednoho takové chytrolína jako jsi ty. Porad spekuluje aby za ženskou nahodou neutratil moc peněz, aby nebyl využívaný. Nakonec je v 50 letech sám ve svém super moderním baráku, pro zábavu může přepočítávat svoje miliony, svobodny, bezdětný.