Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karamba2020 píše: Více
Ženy konci zoufalé s kočkou. Muž se 40 letou zlatokopkou:)
@andrasteia píše: Více
Nemuzu. neletam
lol. Řekněme, že dobře ty a k právu mám fakt hodně blízko. Ale nechci uvádět. Ale ano, jsem právně vzdělaný
@Alušáček píše: Více
Tak za prvé…
Jsem dost chudý a nemam ani vlastní bydlení…to tady ví každý…takže jsme v tomto mimo..
Druhá věc. Jsem chudý, ale beru to tak, že na co nemám nekoukám a na co mám tak platím za dva. Moje žena nikdy neplatila benzín, výlety atd…avšak třeba na dovolenou už jedeme tak, že ubytování platíme půl na půl, ale veškeré peníze ztracené tam jdou za mnou..protože bych fakt neměl na vše.
Ale moje žena už není jak moje ex a musím zcela kritický přiznat, že to sama ví a ve 30 letech nečeká dárce. Navíc ona je poměrně dost bohatá. Vlastní bydlení😆, vlastní podnikání atd. Šikovná holka. A stejně platím skoro vše já
a důvod proč u ní nechci žít je ten, že prostě nechci žít u někoho doma a pak odejít maximálně s kartáčkem. A z lásky už jsem vyrostl
@Anonymní píše: Více
75 procent z čeho? Sex je placen zvlášť?
@smile_xxx píše: Více
Mám výborný nájem. Respektive mám v najmu být od známého a tak mám sice nájem, ale poměrně slušný + jistotu ( nemá děti které by si sem nastěhoval atd )
@andrasteia píše: Více
A taky si lidi míň bojí říct, že jim něco nevyhovuje, a víc si všímají, když je někdo využívá. A to je dobře.
@terien píše: Více
A to já mám spíš dojem, že lidi se rozvádí, když jim ten partner už neposkytuje to, co by si představovali. Ale to je fakt asi také o té bublině.
Mně už i manžel říkal, že kdybych byla “normální”, tak se s ním už rozvedu ![]()
Já tak nějak držím “v dobrém i ve zlém”
Každopádně já už mám svoje roky, o sebe se postarat dokážu (po materiální stránce). A kdybych joo nechtěla uklízet a prát, tak si na to někoho zaplatím. ![]()
Já spíš ten život chci sdílet s někým na podobné intelektuální a sexuální vlně. Jo a ještě je dobrý táta pro naše děti. Nějaké dělení kaček nebo vypraných praček si myslím šťastné partnerství nedělá. Ale každý to má jinak a určitě si nemyslím, že můj postoj je jediný správný.
@jita22 píše: Více
Miluji všechna zvířata. Upřímně - nezabijim ani mouchu a snažím se jí chytit a pustit ven:)
@Justin Case píše: Více
Když ty pořád vycházíš z toho, že tvůj názor je zákon, soudíš všechny podle sebe, máš vždycky pravdu a ostatní to vědí, jen si to nechtějí přiznat a modelky jsou vrcholem evoluce
Mně je strašně protivný tvůj povrchní názor, že mladé krásné ženy by měly vždycky dostat všechno bez námahy jen kvůli ksichtu, zatímco normální ženy, nedej bože ještě 30+, by měly skočit ze skály. Ty možná jsi obklopen zlatokopkami, které by tě nejraději ojely ve výtahu, ale proč pořád tu svou realitu života vztahuješ na všechny ženy?
Proč by měl platit 100 %? On bydlí u tebe a 75 % ti je málo a měl by za tebe platit všechno, nebo ty bydlíš u něj, nechceš se na ničem finančně podílet a uvaříš, jen když z toho něco kápne? To zní trochu jako vydírání. Zaplať všechno a já potom uklidím a uvařím. Taková služka za byt a stravu. Mně nedává smysl ani jedno. Jestli máte společnou domácnost, tak byste se o všechno měli podělit, ne? A pokud on platí 75 %, rozhodně to není „pouze“. Mně by ve SPOLEČNÉM vztahu takový obchodnický přístup hodně vadil.
Příspěvek upraven 15.10.25 v 22:39
Předpokládám, že nejste manželé.
SJM je v některých situacích velký problém, ale přijde mi, že to partnerství povyšuje na vyšší úroveň. Žijete SPOLEČNĚ máte SPOLEČNOU domácnost a SPOLEČNÝ majetek.
Ale dnes jsou lidi strašný individualsti