Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V tomhle termínu to nejstálejší, takže teploučko.No ale když přijde studená fronta tak i tam může být pěkná kosa. Ale běžně jen tričko a šortky a noci teplý. A bouřky obrovský ![]()
My letos jedem 5.8. ![]()
Tak to je parada.Ja jsem zazila velikaanskou bourku v Turecku i s tornadem,tak si asi umim predstavit i tam..
Mi bysme meli jet 29.7.Se tesim jak mala
Diky ![]()
Kdyby jsi měla nějakej odkaz na ubytování tak klidně pošli.Přece jen to tam znám a budu vědět v jaké je to lokalitě …třeba poradím… ![]()
http://www.etravel.cz/…nd-bungalows?… to by se me libilo
diky za info,pokud ti to neco rika ![]()
Tihany je největší město na jižním břehu.Turisticky hodně navštěvovaný. Pořádají se tam myslím 2× týdně i velké trhy.
Hotel teda luxusní, má dobré umístění a soukr. pláž…což je super. Ty ceny mě ale dostali
![]()
Jo je to pekny,ceny taky
Skoro tyden brouzdam na netu a uz zacinam magorit.Katalogu uz mam doma taky par a nemuzu se nako rozhoupat.Chteli jsme nejdriv to Chorvatsko,ale s malym si to jeste netroufnu.A kdyby se,nedej boze,neco stalo,tak to je domu taky bliz.Tak budu hledat dal,a zase bych te poprosila,pokud na neco narazim,o info
Diky.Jeste ze te tady mam
![]()
Promin promin promin, jsem blbka. Uvědomila jsem si to v noci.Včera jak jsi se ptala na ten hotel tak jsem si to popletla s jiným městem a to Siofok, ten je na jižním břehu.
TIHANI je město na poloostrově, když koukneš na mapu tak ten camprdlík v první třetině, vlastně severní břeh. Je to meta všech pracháčů, golfový hřiště, jachtcluby, a většinou jen hotely. Ale je to tam hezký. My tudy projíždíme, protože na jižní břech jezdíme trajektem, který je právě z Tihani na Zámardi na jižním břehu…mimochodem skvělej zážitek, nez se kodrct okolo Balatonu ![]()
http://www.mapy.cz/#…
Koukam,ze Te nenecham vklidu spat
to me mrzi,ze jsem ti nasadila brouka…
Ale diky.Vetsinou jsem zblbla z tech fotek,jak se me libi,az posleze zjistuji ceny…
Takhle budu hledat asi az do podzima…
Prachac nejsem,tak tohle pekny mistecko asi nedopadne
.Nemas nejaky tip? Bych si nechala poradit.Pri vyberu jinych dovolenych u more jsem problemy nemivala,ale ten Balaton mi nejak nejde
diky.. ![]()
Tak já koukám na net a do katalogů už od pátku
a také pořád nic nemám
. Pořád rozmýšlím mezi Maďarskem a Slovenskem, ale vzhledem k tomu, že vzdálenost je podobná, tak bych raději ten Balaton ![]()
@kkaattkkaa píše:
@Tulinkaaspon,ze v tom nejsem sama
Já už jsem tak daleko, že si říkám, že to snad nechám až na příští rok
![]()
Jinak dostala jsem tip od kamarádky, co byla také v Maďarsku, v termálech přímo v Budapešti, že hotely vždy rezervuje tady https://www.booking.com/ , vyjde to levněji a platí většinou až po ukončení dovolené ![]()
Diky,vecer na to mrknu.Ja jsem si rikala,to bude hned vybrano,kdyz se pojede na Balaton a ono to neni jen tak…
Jeste jsme premysleli o Chorvatsku,ale s prckem bude lepsi ten Balaton.Teda pokud neco najdu,nejdele do konce prazdnin…
![]()
Já v noci stejne moc nespím…roustou nám zuby
![]()
Určitě po něčem kouknu, ale asi až večer, až tyran odpadne ![]()
Taky prozivame obdobi rust zoubku…Ted aspon usnul,ale na dlouho to asi nebude.V noci vytrapuje,je protivnej,nic nechce..
tak jdu aspon poklidit a vecer budu taky brouzdat,opet.. ![]()