Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Šarlota4 píše:
Tak to je snad dost subjektivni ne?
ani ne covece… ![]()
@smutná máma
Typické řecké pokrmy jsme měli při all in. až až, děti by raději hranolky a hambáč ![]()
@warita píše:
ani ne covece…
Vzhledem k tomu, ze me se vice libi ve Spanelsku to asi subjektivni bude
A nikomu nevyvracim, ze je Recko lepsi a hezci. Ja uz bych tam znovu neletela.
@Šarlota4 mne Řecko taky moc neuchvatilo. Španělsko mám mnohem radši. Ale tady by rozhodlo to all inclusive
@Lenka002 píše:
@smutná máma
Typické řecké pokrmy jsme měli při all in. až až, děti by raději hranolky a hambáč
Docela povrchní… Když už někam jedu, ještě navíc s dětmi, tak chci, aby taky něco poznaly, jídlo, kulturu, přírodu… Mě třeba jenom válení u moře neba, ale z těchto dvou destinací bych asi zvolila Řecko. A půjčit auto a projet si to
.
@Šarlota4 píše:
Minuly rok jsme byli v malem 4*. Soucasti byl bazen a restaurace. Ty “panelaky” jsou otresny.
Já si vždycky říkám, jak si těma hrůzama mohou ničit to nadherný pobřeží.
@Tichošlápek píše:
@Šarlota4 mne Řecko taky moc neuchvatilo. Španělsko mám mnohem radši. Ale tady by rozhodlo to all inclusive
Tak je to s detmi pohodlne coz chapu. My zatim cestovali jen s muzem a nevadi nam jit se najist ven. Spis naopak. Ja obecne mam radeji Francii, Spanelsko, Portugalsko a nelaka me, Recko, Turecko, Egypt apod. Tam ani za zlate prase. A moje kamaradka Turecko miluje a moc si to chvali.
Nevybrala bych si ani jedno. Na obou dovolených bychom se nejspíš ukousali nudou a ani nás nějak na válecí dovolenou nelakaji. Něco jiného by bylo projet třeba nějaký úsek dané země a zastavit se ve více destinacích. Kdybych musela volit z tehle dvou, tak bych si nejspíš vybrala Řecko.
Ale spíš bych3 volila nějaké malé útulné ubytování jen se snídaní.
Za ty peníze bych si nejraději válela šunky celý měsíc na jihu Itálie (byť by to bylo autem a beze stravy).
Ale k věci, brala bych to Řecko, za „usetrenych“ 40k si půjčila auto a hodně tam cestovala. ![]()
@Lenka002 no, já se právě obávám, že to AI je právě o hranolkách a hambáči a ředěné fantě, cole a nechutném kafi. Kdysi jsme byli na Rhodosu a vedle byli známí v hotelu a ti právě toto měli až pod nos na pláži, měla jsem tu čest to ochutnat. Ne, děkuji, řecká taverna je řecká taverna.
@bramburka81 souhlas ![]()
Řecko je řecko, ale já teda all inclusive nemusim. Ale 7 dní je zas na dovolenou málo
jinak by mi polopenze vůbec nevadila
A taky záleží kde ve Španělsku, jestli Costa Brava, tak pak je Řecko jasná volba ![]()
@smutná máma píše:
@Lenka002 no, já se právě obávám, že to AI je právě o hranolkách a hambáči a ředěné fantě, cole a nechutném kafi. Kdysi jsme byli na Rhodosu a vedle byli známí v hotelu a ti právě toto měli až pod nos na pláži, měla jsem tu čest to ochutnat. Ne, děkuji, řecká taverna je řecká taverna.
@bramburka81 souhlas
Není Al jako Al ![]()
Tak Řecko nebo Španělsko je dost široký pojem, jaké jsou konkrétní místa? A teda 40 tis. je velký rozdíl, tolik bych nedala ani za celou dovolenou ![]()