Dovolená - co byste si vybrali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
7.5.19 19:32
@Šarlota4 píše:
Tak to je snad dost subjektivni ne?

ani ne covece… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.19 19:34

@smutná máma
Typické řecké pokrmy jsme měli při all in. až až, děti by raději hranolky a hambáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.5.19 19:38
@warita píše:
ani ne covece… :kytka:

Vzhledem k tomu, ze me se vice libi ve Spanelsku to asi subjektivni bude :nevim: A nikomu nevyvracim, ze je Recko lepsi a hezci. Ja uz bych tam znovu neletela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.5.19 19:39

@Šarlota4 mne Řecko taky moc neuchvatilo. Španělsko mám mnohem radši. Ale tady by rozhodlo to all inclusive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
7.5.19 19:40
@Lenka002 píše:
@smutná máma
Typické řecké pokrmy jsme měli při all in. až až, děti by raději hranolky a hambáč :mrgreen:

Docela povrchní… Když už někam jedu, ještě navíc s dětmi, tak chci, aby taky něco poznaly, jídlo, kulturu, přírodu… Mě třeba jenom válení u moře neba, ale z těchto dvou destinací bych asi zvolila Řecko. A půjčit auto a projet si to :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
7.5.19 19:41
@Šarlota4 píše:
Minuly rok jsme byli v malem 4*. Soucasti byl bazen a restaurace. Ty “panelaky” jsou otresny.

Já si vždycky říkám, jak si těma hrůzama mohou ničit to nadherný pobřeží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.5.19 19:44
@Tichošlápek píše:
@Šarlota4 mne Řecko taky moc neuchvatilo. Španělsko mám mnohem radši. Ale tady by rozhodlo to all inclusive

Tak je to s detmi pohodlne coz chapu. My zatim cestovali jen s muzem a nevadi nam jit se najist ven. Spis naopak. Ja obecne mam radeji Francii, Spanelsko, Portugalsko a nelaka me, Recko, Turecko, Egypt apod. Tam ani za zlate prase. A moje kamaradka Turecko miluje a moc si to chvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.5.19 19:45

Miluju Španělsko. Letíme tam v srpnu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
7.5.19 19:46
@Tableta píše:
10 dní all inclusive ve Španělsku :P
švindluješ, to není v nabídce :cert: :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.5.19 20:30

Nevybrala bych si ani jedno. Na obou dovolených bychom se nejspíš ukousali nudou a ani nás nějak na válecí dovolenou nelakaji. Něco jiného by bylo projet třeba nějaký úsek dané země a zastavit se ve více destinacích. Kdybych musela volit z tehle dvou, tak bych si nejspíš vybrala Řecko.
Ale spíš bych3 volila nějaké malé útulné ubytování jen se snídaní.

• Citovat
  • Upravit
2813
7.5.19 20:57

Za ty peníze bych si nejraději válela šunky celý měsíc na jihu Itálie (byť by to bylo autem a beze stravy). :jazyk: Ale k věci, brala bych to Řecko, za „usetrenych“ 40k si půjčila auto a hodně tam cestovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
7.5.19 21:02

@Lenka002 no, já se právě obávám, že to AI je právě o hranolkách a hambáči a ředěné fantě, cole a nechutném kafi. Kdysi jsme byli na Rhodosu a vedle byli známí v hotelu a ti právě toto měli až pod nos na pláži, měla jsem tu čest to ochutnat. Ne, děkuji, řecká taverna je řecká taverna.
@bramburka81 souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.5.19 21:03

Řecko je řecko, ale já teda all inclusive nemusim. Ale 7 dní je zas na dovolenou málo :think: jinak by mi polopenze vůbec nevadila
A taky záleží kde ve Španělsku, jestli Costa Brava, tak pak je Řecko jasná volba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.5.19 21:06
@smutná máma píše:
@Lenka002 no, já se právě obávám, že to AI je právě o hranolkách a hambáči a ředěné fantě, cole a nechutném kafi. Kdysi jsme byli na Rhodosu a vedle byli známí v hotelu a ti právě toto měli až pod nos na pláži, měla jsem tu čest to ochutnat. Ne, děkuji, řecká taverna je řecká taverna.
@bramburka81 souhlas :palec:

Není Al jako Al :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.5.19 21:18

Tak Řecko nebo Španělsko je dost široký pojem, jaké jsou konkrétní místa? A teda 40 tis. je velký rozdíl, tolik bych nedala ani za celou dovolenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí