Dovolená jen manžel a děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
31.7.13 14:47

Já bych je pustila určitě. Manžel byl takhle s nejstarší, když jí bylo pět, o jídlo se musel starat sám (před tím nikdy nemusel) a holka se vrátila šťastná jak blecha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
31.7.13 14:50

Jen ať jedou, však se tatínek aspoň naučí co obnáší péče o děti, švagrová to bude jistit, že kdyby něco nezvládal, tak poradí pomůže, ale neveřím, že by si nechala líbit starost o 4 děti a chlapi veget :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.7.13 14:51

Sama píšeš, že není zvyklý se starat o děti, tak proč myslíš, že by pro ně bylo lepší, kdyby jeli jen oni tři sami? Jak tam bude švagrová, můžeš být v klidu, že na ně dohlíží ženská, která ví, co obnáší pečovat o děti.

• Citovat
  • Upravit
5473
31.7.13 14:51

Pusť je v klidu, už jsou velcí, maximálně hrozí, že budou chodit celou dobu v jedněch hadrech (to chlapi až tak neřeší) a jíst 14 dní pizzu a těstoviny v restauracích, pokud teda švagrová není blázen a nebude na dovče denně vařit. A chlapi občas matou tělem, doma dělají, že neumí na nic sahnout, ale hozeni do vody zvládají v pohodě, mají to nakoukané (pustila jsem manžela s tehdy dvouletým synem do kempu, a to byl syn ještě na plenkách, pil v noci UM, večer kaši, vše zvládl, teda samozřejmě po mé dokonalé přípravě :mrgreen: ). Užij si pak „volno“ s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
31.7.13 14:59

@ncc1701 no, puvodne jsem totiz myslela, ze by s nim leteli i babicka s dedou, ale oni nechteli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
31.7.13 15:00

@Samamama zrovna ted manzel rikal, ze budou jist pizzu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aliceh82
31.7.13 15:02

Já bych je pustila už jsou „rozumnejší“ a nejduležitější je pití a to jim dá nebo si řeknou ne?:-) a proč nejedete s nimi? my letos byli mal 2,5 roku a malý měl 2 měsíce a on naprosto super! spinkal v kočárku dýchal mořský vzduch a užili jsme si to všichni, když jste na pochybách jela taky

• Citovat
  • Upravit
verulicek
31.7.13 15:17

Já osobně bych si s maličkým novoškem netroufla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1155
31.7.13 15:21
@Tučňačka20 píše:
@misinka79 Tak já bych asi raději dala korunky stranou a zajela si na pořááááádnou dovču příští rok celá rodina (tak bych to udělala já ;) )

To je aj môj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
31.7.13 15:32

@verulicek vim, ze nekdo jezdi i s mimcem, moje miminko zatim vedra ne moc dobre snasi, mame tou dobou ockovani Hexu a ta cesta autem by taky asi nebyla to nejlepsi…takze ja take zastavam nazor, ze s mimcem je lepsi se drzet blizko domova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
31.7.13 15:33

@Deborah ja myslim, ze pojedeme i pristi rok, to ze pojedou ted neznamena, ze pristi rok nic nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
31.7.13 15:34

Ja bych ho klidne pustila, neboj, on si poradi ;) Ja minuly tyden vyslala na chalupu chlapa s prtatama - triletou a 9mesicni (tedy byly tam tchanovci) a poradil si. Spal s miminem a staral se ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
31.7.13 15:41

Já osobně bych měl problém s tím týdnem ve škole, spíš bych ho vyslal na týden někde po ČR, ať se chlapci zocelí a v září šup do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
31.7.13 15:52

Máme známé, kteří mají 5 dětí. A jelikož to nejmladší je taky ještě miminko a navíc mají zvířata o které je třeba se starat, zůstala maminka s nejmladším doma a tatínek jel se čtyřma dětma sám k moři :) Dvě děti už jsou trochu větší, a ty dvě menší mají 5 let a 3 roky. A v pohodě to zvládli :) On je teda zvyklý se starat, přes léto jezdí docela často s těma malýma na kole (jedno dítě vzadu na sedátku, druhé dítě vpředu na sedátku), a jako stará se tak „po chlapsku“, jednou jsem mu musela tu malou přebalovat, protože on to neumí :lol: Ale děti žijí a vůbec jim ta „chlapská“ péče neškodí ;) A maminka si ráda odpočine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
31.7.13 15:56

Nemají ještě místo v autě, že bych jim přibalila manžela s mým synem?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Manžel rád a dobře vaří :jazyk: pomohl by švagrové :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario