Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky všem prosím o typ na ubytování na týden v Jeseníkách a blízkém okolí pro rodinu s 2 dětmi 7 a 4 roky podmínka tedy dětské hřiště nebo nějaký koutek popř. i vnitřní, bazén venkovní nebo vnitřní. Předem děkuji za typ. ![]()
Pod Králickým Sněžníkem na Dolní Moravě je hotel Vista (a chaty s penzionem patřící k němu pod resort) a pro děti je to tam hotový ráj. Vnitřní bazén a hřiště tam je, stejně jako X dalších atrakcí: vodní, lesní a pískový svět, animační programy, dětská herna je na Vistě a na Terezce. Byli jsme loni v létě právě na Terezce a byli jsme moc spokojení, děcka nadšené.
Ja doporucuji hotel Ostruzna. Nove zrekonstruovane pokoje, apartmany, polopenze vyborna kuchyne, detske hriste, kryty bazen, sauna, whirlpool a meli stavet I venkovni bazen. My tam byli pred 1.5 rokem s dcerou a vsichni moc spokojeni. Urcite se tam vratime.
Ahoj, zrovná minulý týden jsem byla s rodinou zde:
http://www.apartmanysophia.cz/
a bylo to super. Mají na zahradě svůj bazén, ale ještě nebyl (mimo sezónu) v provozu. Houpačky, domeček, skluzavku, pískoviště a trampolínu
.
Plavat se dalo v nově otevřeném termálním koupališti
. Akorát, když jsme odjížděli tak na vedlejším pozemku zrovna kopali nějaké základy tak doufám nebude příště rušit stavba.
Jinak skvělá poloha mezi zámkem a lázeňským parkem (s koupalištěm), Papírnou se super restaurací
. Jo a nedaleko (směrem k zámku) je opravdu krásné velké dětské hřiště. Všude se dá dojít po stezce, která vede po rovince kolem potoka (mimo auta) ideální pro kočárek. ![]()
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s ubytováním Vilka Adélka v Rapotíně?
http://www.vilkaadelka.cz/
Děkuji za případné postřehy ![]()
Uvnitř jsem nikdy nebyla, ale jezdíme často okolo, vypadá to moc hezky, udržovaně, vždycky tam mají lidi. A okolí je tam pěkné.
@Anonymní píše:
Uvnitř jsem nikdy nebyla, ale jezdíme často okolo, vypadá to moc hezky, udržovaně, vždycky tam mají lidi. A okolí je tam pěkné.
Děkuji za postřeh ![]()