Dovolená u moře bez CK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
3.6.25 11:13
@Lucy75 píše: Více

Mně to teda jako supr cena když by se jelo 2 děti a 2 dospělí nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.6.25 11:16

:-)

Hlavně ne booking!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14961
3.6.25 11:17

@Lucy75 Přes booking řeším ubytování ale zatím vždy jenom v ČR, v zahraničí jsem to ještě nevyužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
3.6.25 11:18

Vždycky bereme přes booking, koukáme na hodnocení a nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
3.6.25 11:24
@Zeoli píše: Více

to bych volila jiné ubytko samozřejmě, jinak dospělého na tak krásné ubytko přímo u pláže v luxusní destinaci na 9 dní za 6000 jen tak snadno fakt nebytuješ
a navíc za děti bývají i přes booking obvykle nižší ceny než za dospělého.. dá se řešit jen přistýlka apod…

Za nás je ta cena na lokalitu a „úžasné“ hodnocení fantastická,
protože letíme třeba v sezoně i Marsu přes CK, tedy all-in, ale jen na 7 nocí a to jednoho stojí v akci 25litrů (luxusní resort), tomu už říkám teda drahota…

Proto k tomuhle cestujeme rádi i nízkonákladově…

A jinak i v tom Španělsku se dá sehnat ubytko samozřejmě i daleko levnější,
v podstatě o půlku levnější než v ČR… tu u nás vyjde dovolená na hotelu klidně i dráž jak u moře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.6.25 11:30

@Kfětoslava
V zahraničí objednáváme jen přes airbnb ověřené ubytování a přes booking
Naopak už několikrát se nám stalo, že na Booking ubytování bylo výrazně levnější (i dvakrát tak levnější 8o ), než například nabízely hotely u sebe na stránkách.
Nikdy jsme nebyli zklamaní, naopak bychom se nikdy nedostali do tak super lokalit za nízkou cenu, cestujeme hodně, takže mám zkušenosti, vždy koukáme do map na lokaci a na recenze ubytování, pak se člověk seknout zkrátka nemůže :think:
Vše je pak o komunikaci s majitelem, pokud člověk chce další požadavky nebo připomínky.

A ten, kdo má blbou zkušenost, tak asi nedbá pečlivě na feedbacky atd :nevim:

Příspěvek upraven 03.06.25 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4473
3.6.25 11:41
@Lucy75 píše: Více

Můžu poprosit o tip na ten Londýn/ ubytování? Klidně do zprávy. Díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113
3.6.25 11:42

Booking, tam si vyhlidnout ubytování a všechno kolem, jako dostupnost. A pak to řešit primo s majitelem, ať se neplatí zbytečna provize. My tak loni objednávali Slovinsko a Chorvatsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
3.6.25 11:47

@Kfětoslava Booking není špatný, jako prostředník poskytuje i tobě záruky. Ale samozřejmě můžeš nalezené uvytování vygooglit sama a pokud má někde uvedený kontakt, tak se ozvat tam. Někdy vyjde výhodněji.
Také je možné vybrat si lokalitu, kam chcete jet, a tam si prostě na google mapách vytipovat hotely nebo jiné ubytování, kontakt pak je v informacích k bodu v mapě (někdy i sami majitelé však uvedou prostředníka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
3.6.25 11:59

Booking zkoušíme často (u nás, Slovensko, Polsko, letos v létě Maďarsko). Přiznám se, že jsem trochu srab zkoušet takhle cestovat letecky a taky bych měla obavu zařizovat bydlení až na místě. Já se prostě musím těšit na to konkrétní místo/ubytování a být v klidu, že s dětmi máme kam složit hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.6.25 12:09

Mam zkusenosti s bookingem i mimo Evropu. Jihovychodni Asie a pod. A nikdy zadny problem. At uz to byly resorty, hotely, apartmany, penziony… Kdyz byl nejaky drobny problem, vyreseno primo s majiteli ubytovani. Casto resim navazujici ubytovani az primo ze zahranici den- dva predem. Takze bookingu bych se fakt nebala.
Jet nekam po jizni evrope na slepo a sehnat ubytko az na miste se da, ale nesmis mit vyssi naroky - napr blizkost k mori-plazi, klimatizace,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
3.6.25 12:45

Jezdime pres Booking hodne casto vsude mozne a nikdy nebyl problem, vcetne destinaci pres ocean. Vyfiltruji si vzdy, co je pro me podstatne (vzdalenost od more nebo od treba festivalu, na ktery jedeme, od letiste, se snidani, bazen, zdarma storno…), zkouknu hodnoceni, pak jeste i na Googlu, pripadne porovnam ceny primo na jejich strankach. Za me Booking :palec: Obcas jeste zkonzultuju Tripadvisor, zda jsou nekde kolem nejake vylety, ktere si nemuzu nechat ujit, abych nemela ubytovani odtama daleko. Pres cestovky treba all inclusive kolikrat vyjdou levneji, ale loni chlap omylem objednal v Recku hotel 4 hodiny transferem od letiste a to jsem myslela, ze se mnou svihne. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3538
3.6.25 12:47

Hledám především přes booking a airbnb. Nikdy žádný problém. U bookingu následně kontroluji, jestli mají cenu vyšší nebo nižší než přímo ubytování a podle toho rezervuji. Když chceš nabídky místních, tak jsem našla stránky města a tam bývá ubytování přímo od místních (hledala jsem našim v Chorvatsku) nebo jela s panáčkem po mapy.cz nebo google maps a klikala na jednotlivé ubytování. Je to, ale zdlouhavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
3.6.25 12:48
@Lany22 píše: Více

Ano, presne tak s tim Bookingem. Navic posledni dobou mi po kazde rezervaci pristane email primo od majitele toho ubytovani, v kolik nas maji ocekavat, to vzdycky vnimam jako takove ujisteni, ze s nami skutecne pocitaji.

• Citovat
  • Upravit
69018
3.6.25 13:00

Booking, když je dostatečné množství dobrých referencí a poslední nebyla psaná předloni, tak to bývá dobré. Pokud to jde, zkusím googlit i napřímo, ale chci u toho identické podmínky, co slíbí booking - zrušení zdarma a tak. Dost často to vyjde levněji. Většinou pronajimame apartmány mimo veškeré rezorty. Doprava MHD -bus, vlak, metro, tramvaj, popř. ve víc lidech má smysl zvážit i ten taxík, záleží na lokalitě. Často pronajme auto, to pak řeší spoustu věcí.
S cestovkou jsem u moře nikdy nebyla, já miluju vypadnout mimo davy. A taky mi ke štěstí nestačí unifikovanej hotelovej pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí