Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chystáme se v létě na dovolenou do jižních Čech. Můžete poradit nějaký dobrý hotel nebo penzion?
Díky za tipy
Danulik
Ahoj,
my jsme loni byli zde
www.holenskydvur.cz
a byli jsme maximálně spokojení. Veškerý personál (recepční, v resaturaci atd.) byl moc ochotný, pobyt je velmi přizpůsobený dětem od půl roku (jídelní židličky, dětský koutek, pískoviště, půjčovna kol, bazén atd.) a kolem je krásná příroda, takže my jsme chodili do lesa, jezdili na kole, na delší výlety, nebo se jen tak poflakovali v areálu a byli jsme moc spokojení, fakt.
Chystali jsme se tam jet znovu letos, ale čekáme mimčo, tak to musíme o rok odložit.
M.
Ahoj, hodně chvály jsem slyšela na penzion V České Kanadě-kousek od Jižních čech, není tam takový nátřesk a hlavně kráásná příroda. Taky se tam chystáme, snad budeme mít štěstí, jsou dost plní,ale je to dobrý typ. www.udracice.cz ![]()
zkus pohledat zpátky v diskuzích, zaručeně to tu je, odpovídala jsem na tohle téma už někomu.
Ahoj, můžu doporučit Selský Dvůr v Cizkrajově u Dačic, super podmínky pro kolo, v blízkosti Landštejn, Slavonice, Telč, ubytování moc příjemné, výborná kuchyně a nízké ceny
Holky a když jsme u těch dovolených, nemáte náhodou někdo dobrý tip na Šumavu? Levné a přitom vhodné i pro 4 leté dítě?Nejlépe nějaký hotel, ať si užiju i já a odpočinu od vaření,uklízení…Díky.