Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Raději tam nejezděte. Na půdě tam mají esesáckou uniformu po dědečkovi, na stěně foto Hitlera, pomníčky na návsích za padlé hrdiny z wehrmachtu a zbohatnutí po uloupaném majetku po zavražděných židech.
@Božislava Si děláš srandu, ale já zažil, že večer připití zpívali válečné pochody a hajlovali. Asi vydařená svatba…
Zakladatelko - pokud bude umožněno trávit letní dovolenou v Rakousku, tak bych se nebál, že tam bude vylidněno. Co se aktivit týká, tak dobře funguje zadat do googlu název sídla a slovo atrakce. Funkce nahrazuje dřívější aplikaci Google trip.
@Premek_Orac píše:
@Božislava Si děláš srandu, ale já zažil, že večer připití zpívali válečné pochody a hajlovali. Asi vydařená svatba…Zakladatelko - pokud bude umožněno trávit letní dovolenou v Rakousku, tak bych se nebál, že tam bude vylidněno. Co se aktivit týká, tak dobře funguje zadat do googlu název sídla a slovo atrakce. Funkce nahrazuje dřívější aplikaci Google trip.
Já to myslela vážně! Tady to běžně dělali taky, když se nachlastali. Zakladatelko nechceš třeba místo Rakouska zkusit dovolenou v Rusku? Třeba Krym? Rusové jsou dobrosrdeční lidé a při jejich zpěvu „vstavaj strana ogromnaja“ ti budou téct slzy dojetím. Jejich široká ruská duše je mnohem přátelštější než kdekoli jinde.
@Božislava ale Rusko na rozdíl od Rakouska zcela určitě pro letní dovolenou otevřené nebude, když ještě dnes stojí devítihodinové fronty sanitek s coronou a čekají na příjem do nemocnice
@stinga píše:
@Božislava ale Rusko na rozdíl od Rakouska zcela určitě pro letní dovolenou otevřené nebude, když ještě dnes stojí devítihodinové fronty sanitek s coronou a čekají na příjem do nemocnice
zdroj?
@stinga píše:
@Božislava Seznam.cz
Joooooo seznam.cz tak to jooooooooooooooooo
@Božislava píše:
Joooooo seznam.cz tak to jooooooooooooooooo
no jezdit tam nebudu, jestli je to pravda, nebo ne - beztak bych se tam nedostala, ale jde o to, že Rusko nebude otevřené pro turistiku, zatímco Rakousko možná bude - možná
Dobrý den,
hledáme tip na ubytování v Rakouských Alpách během letních prázdnin. Jsme dvě rodiny (celkem 8 osob) a rádi bychom pronajali celý objekt – chatu nebo apartmán – na jeden týden. Preferujeme Korutany, ale nebráníme se ani jiné oblasti.
Děkuji a přeji hezký večer. ![]()
Dobry den,
Jestli se situace s covidem zlepsi a otevrou se hranice, radi bychom s rodinou do strediska Alpbach v Rakousku. Nasla jsem informace o letnich aktivitach na strankach rezortu a zde https://www.domus-global.com/…resort-guide, ale rada bych osobni radu od nekoho, kdo tam byl. Nektere rezorty jsou v lete vylidnene a tomu bych se chtela vyhnout. Nejlepe hodne aktivit pro male deti 3 a 6 let. Dekuji