DPP - Prosím poraďte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@j.a.n.i1 Díky za objasnění. Sice dělám podklady pro platy, ale to je jen kolik mají odpracováno, jaký plat mají dostat a jestli mají nebo nemají podepsáno. Nijak blíže jsem to nezkoumala, vždy jsem měla buď jen jednu brigádu nebo jen jeden HPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denueetta píše:
@P4ja Taky nebudutohle byl zkrat před dovolenou, jedeme v červenci do Španělska a chtěla jsem si něco málo přivydělat k dobru a i z toho mála berou 15%.
Tak si zkuste DPČ a vydělat si třeba 3500 hrubého a z toho co vám zůstane se vám nebude chtít ani brečet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak si zkuste DPČ a vydělat si třeba 3500 hrubého a z toho co vám zůstane se vám nebude chtít ani brečet
zůstane ti něco přes 3 tisíce a co
I takovou smlouvu jsem měla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Při dpč ti zůstane cca 1800. V případě, že je podepsané prohlášení. Pokud ne, tak cca 1000.
Tedy, pokud jsem počítala správně. @Cenarius
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smoule.koule dpč není HPP, pokud chce někdo za to makat, když nemá hrazené povinné pojištění z jiného titulu, jeho problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Že DPČ není HPP vím. Moc dobře. Jen jsem uváděla na pravou míru, že přes 3000 si tam fakt neviděláš, pokud hrubá mzda je 3500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smoule.koule píše:
@matkabagristy Že DPČ není HPP vím. Moc dobře. Jen jsem uváděla na pravou míru, že přes 3000 si tam fakt neviděláš, pokud hrubá mzda je 3500.
Ale no tak, když odvedeš jen daň z příjmu, je to tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy a sociální a zdravotní? Limit pro obojí je nově myslím 3000, pro daň pořád 2500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Ale no tak, když odvedeš jen daň z příjmu, je to tam
Tak u dpč 3500,– nemůžeš odvést jen daň z příjmů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit