Drastický porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
19.2.24 16:48
@terien píše:
Samozřejmě, že neporuší. Ale že to tobě nedojde, mě nepřekvapuje.

Pokud by tim ten clovek byl nejak identifikovatelny, coz klidne muze byt, tak porusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
19.2.24 16:50
@LaVida píše:
Já si myslím, že by diskuze asi vypadala jinak, kdybyste nezačaly zpochybňovat a bagatelizovat příběh zakladatelky. Ještě arogantně a povýšeně. Jak ale vyplynulo z diskuze, není, a asi ani nebude jediná, kdo má naprosto hororové zkušenosti. Jakmile tu člověk vyslovil slova jako respekt a empatie, vyletěly jste jak čertík z krabičky.

Jediné, o čem by se dalo nějak diskutovat, je ten ultrazvuk při propuštění. Do té doby to byl sice dlouhý, ale normální porod. Kde je tam nějaké pochybení? Kde je tam nějaký horror? Fakt, ať si stěžuje na LK, předpokládám, že neuspěje. Ale asi ji to stěžování baví. Možná to ještě uplatní jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
19.2.24 16:56

@terien
Nesmis sdelovat informace ani Policii, pokud nema opravneni. A nesmis rict ani to, jestli nekdo nekde lezel nebo nelezel, natoz neco dalsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 17:21
@Lucie_Sx píše:
Pokud by tim ten clovek byl nejak identifikovatelny, coz klidne muze byt, tak porusi.

Obecné informace alá ležela u nás ženská, co měla těžký porod, nejsou lékařské tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 17:22
@LaVida píše:
Jak malé dítě na pískovišti 🙄 🤦‍♀️.

Zato ty se chováš jako velká holka, co nás sem přišla spasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 17:22
@Zmatka píše:
@terien
Nesmis sdelovat informace ani Policii, pokud nema opravneni. A nesmis rict ani to, jestli nekdo nekde lezel nebo nelezel, natoz neco dalsiho.

To víš, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
19.2.24 17:27

Já samozřejmě budu dotazy ale pokládat stylem, "na miminu píše nějaká osoba strašné zážitky z porodnice, dokonce to píše vícekrát, co vy na to? " Mně vůbec nezajímá, jestli to byla Nováková nebo Vonásková, mně čistě zajímá, co porodnice na to…
jinak moc nechápu, proč zakladatelka hrála hru, jakože nebude porodnici jmenovat, když to dala dříve do hodnocení porodnic… fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.2.24 17:31
@terien píše:
Obecné informace alá ležela u nás ženská, co měla těžký porod, nejsou lékařské tajemství.

„A kterou z tech 2.000 myslite…?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.2.24 17:33
@šklíbakočka píše:
Já samozřejmě budu dotazy ale pokládat stylem, "na miminu píše nějaká osoba strašné zážitky z porodnice, dokonce to píše vícekrát, co vy na to? " Mně vůbec nezajímá, jestli to byla Nováková nebo Vonásková, mně čistě zajímá, co porodnice na to…
jinak moc nechápu, proč zakladatelka hrála hru, jakože nebude porodnici jmenovat, když to dala dříve do hodnocení porodnic… fakt nechápu.

„Ano, lezela, doktor Vonasek pospichal domu, trochu to tim oxytocinem pos**al, pak sestra prehnala tlaceni na bricho a byl z toho malem exitus.“
To ti fakt nekdo prizna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21396
19.2.24 17:35

@Lucie_Sx …„ale psssst, nikomu to nerikej“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
19.2.24 17:36
@Lucie_Sx píše:
„Ano, lezela, doktor Vonasek pospichal domu, trochu to tim oxytocinem pos**al, pak sestra prehnala tlaceni na bricho a byl z toho malem exitus.“
To ti fakt nekdo prizna :lol: :lol:

No třeba je to bude v Pardubicích zajímat, co nějaká pacientka píše. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
19.2.24 17:39

@terien Dosly argumenty? Nesmis rict ani kamaradum nic, co by vedlo k prime identifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 17:47
@Zmatka píše:
@terien Dosly argumenty? Nesmis rict ani kamaradum nic, co by vedlo k prime identifikaci.

Opět, není žalobce, není soudce. Takových informací proteče systémem nepočítaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 17:48
@Lucie_Sx píše:
„A kterou z tech 2.000 myslite…?“

Tu, co to tady celkem podrobně popisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21396
19.2.24 18:01
@terien píše:
Opět, není žalobce, není soudce. Takových informací proteče systémem nepočítaně.

Jak vis, ze nebude zalobce?
Nevim, kde pracujes a co delas, ale kdyby se te nekdo ptal na konkretni pripad z tvoji prace, byla bys sdilna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí