Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@inkakřivák píše:
No proto ten náš lékař v rodině, který celá studia snil o porodnictví, nakonec z oboru odešel. Protože říkal - jinde jde o jeden život, zde o dva. A nikde jinde ten pacient do toho tolik nekecá a nevymýšlí nesmysly. No a myslím že poslední hřebíček bylo to masivní krvácení, které se jim poštěstilo. Takže je jinde.
Jenom dobře. Neempatické lékaře porodnictví opravdu nepotřebuje. I když u mě se objevil na posledních cca 10 minut (těžko říct, byla jsem už úplně mimo).
@Capelucia Děkuji moc za úžasný příspěvek 🙏. Mluvíte mi z duše. Je neskutečné, co jiné ženy dokáží napsat jiným ženám ohledně porodu
.
@LaVida píše:
Ztráta laktace a kus placenty je nic? Hroznej humus tohle číst. Jak tohle může napsat žena ženě 🙈 🤦♀️.
Ale vždyť vůbec nevíme, jak to bylo opravdu. Zakladatelka evidentně ráda přehání, to přece jasně vidět. Už jen ty užité výrazy. Proč s ní dítě pak nebylo v nemocnici, nenapsala. To by mne také zajímalo, přece v tomto věku se dítě běžně přijímá s matkou nebo se to řeší jinak. Celé to povídání je natolik na vodě, že mne to fakt nechává chladnou. Realitu stejně vědět nebudeme, tak co. Prostě příběh, no…sněženky už kvetou…
@šklíbakočka píše:
Ale vždyť vůbec nevíme, jak to bylo opravdu. Zakladatelka evidentně ráda přehání, to přece jasně vidět. Už jen ty užité výrazy. Proč s ní dítě pak nebylo v nemocnici, nenapsala. To by mne také zajímalo, přece v tomto věku se dítě běžně přijímá s matkou nebo se to řeší jinak. Celé to povídání je natolik na vodě, že mne to fakt nechává chladnou. Realitu stejně vědět nebudeme, tak co. Prostě příběh, no…sněženky už kvetou…
My spíš vidíme tvoje užité výrazy a to by jeden ![]()
Proč dítě nebylo v nemocnici? Protože asi byla na JIP, vzhledem k tomu, že pěkně dlouho vnitřně krvácela. To ty tu furt šermuješ tím, že po CS je žena v ohrožení života, ale tady reálně byla, takže tam to mimino fakt nenapasuješ.
Prosím tě, kolik je tobě, kdy jsi rodila?
@LaVida píše:
@šklíbakočka já už na to opravdu nemám sílu 🤦♀️.
No já mám v nemocnici v P. nějaké kontakty, tak až bude příležitost, tak se snad optám, co to tam tropěji, že rodičky pak píšou na emimino podobné příběhy. Třeba se dozvím, jak to bylo.
@Lily-of-the-valley píše:
My spíš vidíme tvoje užité výrazy a to by jeden![]()
Proč dítě nebylo v nemocnici? Protože asi byla na JIP, vzhledem k tomu, že pěkně dlouho vnitřně krvácela. To ty tu furt šermuješ tím, že po CS je žena v ohrožení života, ale tady reálně byla, takže tam to mimino fakt nenapasuješ.
Prosím tě, kolik je tobě, kdy jsi rodila?
Nějak mi je a někdy jsem rodila.
@šklíbakočka píše:
No já mám v nemocnici v P. nějaké kontakty, tak až bude příležitost, tak se snad optám, co to tam tropěji, že rodičky pak píšou na emimino podobné příběhy. Třeba se dozvím, jak to bylo.
Ty jsi ale dulezita ![]()
@šklíbakočka píše:
Nějak mi je a někdy jsem rodila.
Hlavně ze ty bez informaci nikomu nevěříš. Všechno musí být přesné, ideálně “řeknite jméno, no nestyďte se”!
@šklíbakočka píše:
Doufejme, ze je personal slozeny z profesionalu, a ty tve „kontakty“ ti nic nereknou. Pokud ano, vloz to sem prosim i s jejich jmeny. ![]()
@malákráličice píše:
Doufejme, ze je personal slozeny z profesionalu, a ty tve „kontakty“ ti nic nereknou. Pokud ano, vloz to sem prosim i s jejich jmeny.
Vždyť jsem se právě od zakladatelky dozvěděli, že personál není vůbec složený z profesionálů, dělají jednu chybu za chybu, nejsou kvalifikovaní atd…
@šklíbakočka píše:
Vždyť jsem se právě od zakladatelky dozvěděli, že personál není vůbec složený z profesionálů, dělají jednu chybu za chybu, nejsou kvalifikovaní atd…
To, ze delaji chyby, jeste neznamena, ze jsou to drbny. ![]()
@šklíbakočka píše:
Vis, co je to lekarske tajemstvi, ty kontakte??
@Lucie_Sx píše:
Vis, co je to lekarske tajemstvi, ty kontakte??
Jsem zvědavá, co ti paní „nejchytřejší a nejinteligentnější“ na tohle napíše
![]()
@LaVida píše:
Jsem zvědavá, co ti paní „nejchytřejší a nejinteligentnější“ na tohle napíše![]()
To je ta starsi generace, ktera doktorum nosila flasky a obalky. Sestricky s chuti vykecaly i to, co nevedely.
@LaVida píše:
Jsem zvědavá, co ti paní „nejchytřejší a nejinteligentnější“ na tohle napíše![]()
Já přece nebudu zjišťovat, zda to byla paní Nováková, je mi to jedno. Ale až bude příležitost (což zřejmě časem bude), se jich optám, zda o zveřejněném příběhu vědí.
Třeba nečtou emimino. Jsem sama zvědavá na odpověď.
Jinak paní již totožný text dala na hodnocení porodnic na emiminu dne 12.7.2023, takže pokud ho dává teď znovu, asi se cítí málo litovaná. Být ji, vyhledám odbornou pomoc.
Příspěvek upraven 19.02.24 v 11:15