Drastický porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2485
19.2.24 11:09
@malákráličice píše:
To je ta starsi generace, ktera doktorum nosila flasky a obalky. Sestricky s chuti vykecaly i to, co nevedely.

Právě. Stovka v obálce a koňak z Tuzexu. Strašná doba a stejně na to někteří s láskou vzpomínají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.2.24 11:15
@šklíbakočka píše:
Já přece nebudu zjišťovat, zda to byla paní Nováková, je mi to jedno. Ale až bude příležitost (což zřejmě časem bude), se jich optám, zda o zveřejněném příběhu vědí. :-) Třeba nečtou emimino. Jsem sama zvědavá na odpověď.

Asi záleží, jak moc se případ řešil. Co se Pardubické nemocnice týče, asi všichni známe případ malého Adámka. Dost by mě zajímalo, jak by vám ty vaše kamarádky popsaly tento příběh, kdyby ho celý národ neměl možnost vidět z video kamer. Vlastně by mě zajímalo, co byste tu psaly, kdyby tu matka chtěla popsat fatální selhání nemocnice a doktorů v případě léčby jejího syna. Udělaly byste tu z ní hysterku, co si vymýšlí, že jo?
Jste smutná generace, je mi vás líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
19.2.24 11:18
@LaVida píše:
Asi záleží, jak moc se případ řešil. Co se Pardubické nemocnice týče, asi všichni známe případ malého Adámka. Dost by mě zajímalo, jak by vám ty vaše kamarádky popsaly tento příběh, kdyby ho celý národ neměl možnost vidět z video kamer. Vlastně by mě zajímalo, co byste tu psaly, kdyby tu matka chtěla popsat fatální selhání nemocnice a doktorů v případě léčby jejího syna. Udělaly byste tu z ní hysterku, co si vymýšlí, že jo?
Jste smutná generace, je mi vás líto.

A generace to je jaká? A jaké kamarádky? A mj. tady snad mluvíme o porodnici, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 11:21
@Lucie_Sx píše:
Vis, co je to lekarske tajemstvi, ty kontakte??

Jakože když se zeptá, jestli se ten příběh stal a někdo to potvrdí, tak poruší lékařské tajemství? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.2.24 11:47
@terien píše:
Jakože když se zeptá, jestli se ten příběh stal a někdo to potvrdí, tak poruší lékařské tajemství? :lol:

To pak dává celému příběhu kredibilitu, když je to JPP (jedna paní povídala). Myslím, že po případu malého Adámka z Pardubické nemocnice asi všichni tušíme, jak to v nemocnicích chodí a jak se staví ke stížnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.2.24 11:51
@šklíbakočka píše:
A generace to je jaká? A jaké kamarádky? A mj. tady snad mluvíme o porodnici, ne?

Odpovídat na otázku otázkou? To se učí kde?
Myslím, že tento případ názorně ukázal přístup nemocnic ke stížnostem apod. Pokud to není na kameře a vy to nevezmete k soudu, tak se nic nestane. Ztratí se dokumentace (stalo se dvěma mým kamarádkám) apod. Případ je naprosto relevantní k celé diskuzi. Naprosto totiž ukazuje praktiky zdejších nemocnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 11:51
@LaVida píše:
To pak dává celému příběhu kredibilitu, když je to JPP (jedna paní povídala). Myslím, že po případu malého Adámka z Pardubické nemocnice asi všichni tušíme, jak to v nemocnicích chodí a jak se staví ke stížnostem.

Já se nebavím o tom, jak rozhodli o stížnosti, ale o tom lékařském tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 11:52
@LaVida píše:
Odpovídat na otázku otázkou? To se učí kde?
Myslím, že tento případ názorně ukázal přístup nemocnic ke stížnostem apod. Pokud to není na kameře a vy to nevezmete k soudu, tak se nic nestane. Ztratí se dokumentace (stalo se dvěma mým kamarádkám) apod. Případ je naprosto relevantní k celé diskuzi. Naprosto totiž ukazuje praktiky zdejších nemocnic.

A kde to naučili tebe? Mě by taky zajímalo, jaká je to generace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.2.24 12:07
@terien píše:
A kde to naučili tebe? Mě by taky zajímalo, jaká je to generace.

Já někde na dotaz odpovídám otázkou? Já jsem generace X, ta generace, co ji vychovali za komára k tomu, aby držela „ústa“ a krok. Jelikož jsem žila v cizině a za manžela mám cizince mám možnost srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 12:08
@LaVida píše:
Já někde na dotaz odpovídám otázkou? Já jsem generace X, ta generace, co ji vychovali za komára k tomu, aby držela „ústa“ a krok. Jelikož jsem žila v cizině a za manžela mám cizince mám možnost srovnání.
:mrgreen: třeba tady
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.2.24 12:18
@terien píše: :mrgreen: třeba tady

Asi došly argumenty, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21393
19.2.24 12:22
@terien píše:
Jakože když se zeptá, jestli se ten příběh stal a někdo to potvrdí, tak poruší lékařské tajemství? :lol:

Na toto si davaji zdravotnici velky pozor. A nejen oni. Narozdil od te drbny jsou v praci a hrozi jim problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 12:28
@LaVida píše:
Asi došly argumenty, co?

Zase? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.24 12:30
@malákráličice píše:
Na toto si davaji zdravotnici velky pozor. A nejen oni. Narozdil od te drbny jsou v praci a hrozi jim problemy.

Za to, že to potvrdí nebo vyvrátí? To těžko. Navíc když není žalobce, není soudce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.2.24 12:57
@terien píše:
Zase? :mrgreen:

jenže toto nebyl dotaz, ale věta oznamovací… Ale chápu, jakmile se v debatě začne ztrácet, začne se „kopat“ do blbostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí