Drastický porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81498
15.2.24 09:15

@stinga Uz jsem se ptala dvakrát a nic. Čili téma pro článek, tak to beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.2.24 09:16

@inkakřivák Ano, je čas na empatii, když matka masivně krvácí, já krvácela celých 5 hodin porodu a všichni kolem mě byli opravdu ukázkově lidští. A zakladatelka přeci netvrdí, že byli všichni bez atestace. Píše o lékařkách, které ji kontrolovali. Mě třeba teď v lednu propouštěl neatestovaný lékař, který vypadal tak na 26 let. Nedělám si iluze, že o propuštění rozhodl sám, ale celý ted den, všechna potřebná vyšetření vedl on, informace, jak mám doma dále postupovat mi sděloval on. Já její zkušenosti věřím. Navíc ona chce podporu, po roce zřejmě uvažuje hlavně o druhém dítku ne o žalobě a proto se svěřuje zde, aby našla podporu v tom, že to podruhé nebude stejné, že se nemusí druhého porodu děsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.24 09:16
@šklíbakočka píše:
Přesně tak, po roce!!! si vzpomenula, že trpěla. Všichni lékaři byli pomalu bez kvalifikace. Ale ona to ví. Možná, že porod vedl vrátný. A její známí lékaři bez dokumentace ale věděli, že to bylo špatně. Porodnici neuvádí proto, že by ji také ta porodnice mohla zažalovat. Což si zakladatelka možná uvědomuje. Nebo jí to někdo pověděl. Čili kdoví, jak to celé bylo, upřímně řečeno, nevěřím ji ani ťuk.

Ona si nevzpomněla teď, ona to v sobě celou dobu drží. Nechápu ženy, co mají potřebu kopat do dalších žen a snižovat jejich utrpení :jazyk: Ty jsi asi ještě nerodila, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
15.2.24 09:18
@inkakřivák píše:
Mně to nevysvětluje, něco znám. Měli jsme porodníka v rodině. Nakonec změnil specializací a teď je úplně klidný a v pohodě.

jj to bylo pro ostatní. :-)
Musím jít pryč, jak mne tady ty žvásty naštvaly…
naštěstí mám odrozeno a jinak patříme většinou pod UVN. Tam ještě lékaře mají…
na co změní porodník specializaci, na patologii? fakt se nedivím, poslouchat hysterky celé dny, na to nemá každý náturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.24 09:20
@inkakřivák píše:
@Lily-of-the-valley čemu říkáš nepovedený porod? Já tomu, když matka nebo dítě zemřou nebo jsou z důvodu chybné vedeného porodu postižení mentálně či fyzicky. Nic víc. Protože názory na to, že doktoři nebyli empaticti neberu. Oni třeba na tu empatii nemají čas právě proto, aby zabránili tragédii. Myslíš, že je čas na empatii, když začne matka masivně krvácet? Nebo je dítě priskrcene na pupcsku? Nebo slábnou ozvy? Nebo je voda zkažená a dítě priotravene?

Už se těším, až ti jednou doktor sdělí, že máš raka a fakt nebude empatickej 😂 😂 😂 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.24 09:21
@šklíbakočka píše:
jj to bylo pro ostatní. :-)
Musím jít pryč, jak mne tady ty žvásty naštvaly…
naštěstí mám odrozeno a jinak patříme většinou pod UVN. Tam ještě lékaře mají…
na co změní porodník specializaci, na patologii? fakt se nedivím, poslouchat hysterky celé dny, na to nemá každý náturu
Čau a už se nevracej :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
15.2.24 09:21
@Dea.Centaurea píše:
@inkakřivák Ano, je čas na empatii, když matka masivně krvácí, já krvácela celých 5 hodin porodu a všichni kolem mě byli opravdu ukázkově lidští. A zakladatelka přeci netvrdí, že byli všichni bez atestace. Píše o lékařkách, které ji kontrolovali. Mě třeba teď v lednu propouštěl neatestovaný lékař, který vypadal tak na 26 let. Nedělám si iluze, že o propuštění rozhodl sám, ale celý ted den, všechna potřebná vyšetření vedl on, informace, jak mám doma dále postupovat mi sděloval on. Já její zkušenosti věřím. Navíc ona chce podporu, po roce zřejmě uvažuje hlavně o druhém dítku ne o žalobě a proto se svěřuje zde, aby našla podporu v tom, že to podruhé nebude stejné, že se nemusí druhého porodu děsit.
@LaVida píše:
Ona si nevzpomněla teď, ona to v sobě celou dobu drží. Nechápu ženy, co mají potřebu kopat do dalších žen a snižovat jejich utrpení :jazyk: Ty jsi asi ještě nerodila, co?

jelikož zakladatelka už nereaguje a hlavně nenapíše, v které porodnici to bylo, tak to beru na úrovni trolla, výkřik do tmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14188
15.2.24 09:23
@inkakřivák píše:
@Lily-of-the-valley čemu říkáš nepovedený porod? Já tomu, když matka nebo dítě zemřou nebo jsou z důvodu chybné vedeného porodu postižení mentálně či fyzicky. Nic víc. Protože názory na to, že doktoři nebyli empaticti neberu. Oni třeba na tu empatii nemají čas právě proto, aby zabránili tragédii. Myslíš, že je čas na empatii, když začne matka masivně krvácet? Nebo je dítě priskrcene na pupcsku? Nebo slábnou ozvy? Nebo je voda zkažená a dítě priotravene?

Přesně to myslím. Trvale následky z porodu, ať už matka nebo dítě, v horším případě smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
15.2.24 09:23
@LaVida píše:
Už se těším, až ti jednou doktor sdělí, že máš raka a fakt nebude empatickej 😂 😂 😂 😂.

@admin - tak tohle vyhrožování rakovinou jiné uživatelce mi přijde silně přes čáru,
@LaVida ty si tu hraješ na útlocitnou a pak napíšeš tohle :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
15.2.24 09:24
@LaVida píše:
Ona si nevzpomněla teď, ona to v sobě celou dobu drží. Nechápu ženy, co mají potřebu kopat do dalších žen a snižovat jejich utrpení :jazyk: Ty jsi asi ještě nerodila, co?

ty jsi zakladatelka, že tak víš, co má v hlavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.24 09:28

@stinga ber to jak chceš. Ale snižovat něčí trauma to zase neberu já. Nechápu, že se ženy nemohou podpořit a jen se uráží. Většina mých kamarádek měla horor porod, některé kvůli tomu nechtějí druhé dítě. A klidně tu napíšu porodnice, kterých se to týká: Motol, porodnice Jablonec nad Nisou, Královské Vinohrady. Ale vše je o lidech, jelikož někdo může mít zkušenost opačnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.24 09:29
@stinga píše:
@admin - tak tohle vyhrožování rakovinou jiné uživatelce mi přijde silně přes čáru,
@LaVida ty si tu hraješ na útlocitnou a pak napíšeš tohle :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Kde někomu vyhrožuji? Pane bože 🙈 🤦‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
15.2.24 09:30

@LaVida Dobrý den,

vaše věta o rakovině je opravdu přes čáru. Já chápu, že nemáte stejný pohled na věc, to je v diskuzi v pořádku, ale opravdu to jde sdělit i jinak. Prosím chovejte se k sobě hezky, nepřejte nikomu nic zlého.

Děkuji za věcnou diskuzi, bez vzájemného napadání, samozřejmě to očekávám od všech

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
15.2.24 09:31
@LaVida píše:
@stinga ber to jak chceš. Ale snižovat něčí trauma to zase neberu já. Nechápu, že se ženy nemohou podpořit a jen se uráží. Většina mých kamarádek měla horor porod, některé kvůli tomu nechtějí druhé dítě. A klidně tu napíšu porodnice, kterých se to týká: Motol, porodnice Jablonec nad Nisou, Královské Vinohrady. Ale vše je o lidech, jelikož někdo může mít zkušenost opačnou.

no ale zakladatelka na opakované dotazy, kde to bylo, neodpovídá,
a věřím, že její porod vypadal tak, jak píše a opravdu to není hezký porod,
ale to jak popisuje, že lékařky neměly atestaci, to je takové divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
15.2.24 09:31
@LaVida píše:
Kde někomu vyhrožuji? Pane bože 🙈 🤦‍♀️.

no přání rakoviny je horší, než výhrůžka

• načítám...