Dráždivý kašel nejde utišit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
13.4.16 21:33

Ventolin je na rozšíření průdušek, mohlo by to pomoct, ale třeba synovi po něm začne hrozně bušit srdce, proto jsem ho dala jednou v životě, nedělá mi to vůbec dobře…
Jen mě ještě napadlo, není Prothazin podobný jako Rectodelt? Možná jsem si spletla název, ale rectodelt jsme měli u dcery, která trpěla na laryngitidy a vím, že byl ještě jeden stejný lék, jen jsem zapomněla název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.4.16 21:34

Cibulový sirup. Náš syn po něm přestane okamžitě kašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
13.4.16 21:36

Resim uplne to stejne, bezne leky Na kasel nezabiraji, vsechny bezne Rada taky ne, dcera ma taky nabeh na astna, tak ze vim o cem mluvis, taky umi 4 noci non stop prokaslat a pres den nespi vubec, co JI pomuze, ale asi nebudes mit doma, je rectodelt cipek nebo prednison, ale ten az za dva dny. a mas doma ventolin a nejaky kortikoid treba flixotide? nebo me napadl spiropent sirup. drzim palce ja si pak dceru vemu do postele, kontroluji aby se nedusila a cekam as bude rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
13.4.16 21:36
@meloryv píše:
Cibulový sirup. Náš syn po něm přestane okamžitě kašlat.

tak to nevím, no, pokud nezabírají dryáky, na cibulák bych to neviděla.. a to ho používám velice často a i úspěšně, ale zabírá až tak po dvou třech dnech na odkašlávání, na dráždivý kašel nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
13.4.16 21:56

Trochu mne zlobí net…
Zkusím to znova.
U nás, když nezabíral prothazin, ani prostěradlo/ručník taknad postýlku vodu jsem rozstřikovala rozstřikovačem…
Ventolin můžeš zkusit :think: i ten nás pákrtát zachráunil… :think:
Rectodelt bych dala až když by měl ten kašle „štěkavej“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 21:58

@Iffka Prednison?

@Micink Rectodelt i Prednison máme. Flixotide má 2 vdechy 2× denně standardně. Dostal. Jak Prednison až za 2 dny?
No a spí s manželem, protože já jsem nepoužitelná.

@meloryv u nás nefunguje ani na jedno dítě ;)

• Citovat
  • Upravit
7421
13.4.16 21:59

@Iffka
rectodelt je prednison v čípku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
13.4.16 22:31

Zkus ten Ventolin… My měly u dcery povoleny i 4 vdechy najednou, resp. když jsem viděla, že s tím plicní nepáře a nechala jí dát po poslechu 4 vdechy, pak jsme cosi probírali, pak si ji poslechla a nechala dát další 4 vdechy, tak jsem se s tím taky přestala párat a když bylo zle, tak jsem ji „rozdýchala…“. Standartně jsme dávali 2 vdechy každé 2 hodiny… druhý den na poslech a podle poslechu nechali, či ubrali a tak… Časem jsem to měla vychytaný, nejraděj jsem byla, když ráno přišla za mnou do postele. Jak byl všude klid, tak jsem hned poznala, jak je na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.4.16 08:11

Tak Jaka byla noc? ten prednison, ze zabira za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.4.16 08:13

Jeste me napadlo, ja to nevedela je dobre fouknout Ventolin a ax tak za 20 minut Flixotide, prudusky maji cas se rozsirit a Flixoride lepe ucinkuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.16 08:27

@Micink prokašlal durch celou noc. Prý - já jsem s ním nebyla. Chlap zkusil ještě dalších xy věcí a nepomohlo nic.

• Citovat
  • Upravit
779
14.4.16 13:44

Muzete pak napsat co naordinoval lekar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.16 15:46

@Micink máme dát večer Rectodelt.

• Citovat
  • Upravit
779
15.4.16 06:45

Dobre a lecba, tohle kasel utlumi, ale neleci? a co to je podle dr, omlouvam se za zajem, tesim to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.16 06:58

@Micink neléčí, protože ví, že to nemá cenu. Zkoušeli jsme všechno možné. I jsme byli v nemocnici, kde jsme chodili asi 5× za den na inhalace, že se z dráždivého kašle stal vlhký a nakonec mu to padlo na průdušky. Prostě tlumíme, než to přejde a chodíme ob den na poslech, jestli to není na plicích a nebo na průduškách + používáme různé babské rady jako namazat sádlem a tak podobně. Nevím, jestli to má efekt, ale zkoušíme. Měl to loni celé jaro, letos to vypadá stejně. Zatím má oficiálně nealergické astma, ale myslím, že alergik bude, akorát je malý, aby se to ukázalo a to přiznal i alergolog, že u prťat se to ukázat nemusí a testy zase na podzim.
Dobrý je inhalátor.
No a máme slíbené lázně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+