Drén kvůli seromu po gynekologické laparoskopii

adellyne22
3.11.24 21:00

Drén kvůli seromu po Gyn. laparoskopii

Dobrý den, holky jsem opět tu :roll:.
Mám jen dotaz ohledně hojení rány po drénu. Měla jsem komplikace při hojení po operaci. V předchozím příspěvku jsem o tom psala. Třetí steh pod břichem mi dělal problémy- udělal se vřídek, praskl pootevřelo se to, vytékalo a byla mi zavedena taková ta „rukavicová“ drenáž.
První mi zalezla do rány já myslela že jsem ji ztratila (nalezla se až po vytažení druhé) prostě mi ji pan doktor jen vsunul do rány a naschle. Jezdila jsem na převazy - vyčištění průplach přelepení. Den posledního převazu tj. 1.11 mi byl vytažen druhý drén našel se uvnitř i ten první a steh který se měl údajně vstřebat ale nevstřebal. Paní Dr mi řekla že to bude ještě vytékat a samo se to zacelí. Mám si to čistit gázou namočenou v peroxidu a chodit na volno aby to dýchalo. Jen když jdu ven nebo spát tak přelepit čistou gázou ne moc vrstvenou ať to dýchá.

Zajímá mě jak dlouho to takhle teče? Je to světle žluté někdy světle červené ale nijak mě to nebolí nepálí.
Jak se dlouho hojí rána po drénu?
Dá se tomu nějak pomoct?
Trpím na špatné hojení ran ať je to říznutí štípnutí, nebo cokoliv jiného :think:

Klid nejde mám malý dítě musím dělat okolo malé a domácnosti :nevim:

Už sem z toho zoufalá :,(
Od 15.10 až do teď žádný klid s tou ránou po propuštění asi druhý den to začalo a do teď žádné hojení nevidím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
3.11.24 21:23

A nemáš hlášenou nějakou kontrolu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adellyne22
4.11.24 07:45

@Tajemnadama ne prý se má na další prohlídce podívat gynekolog k němu jdu až 14. Pročetla jsem si to několikrát jen v případě bolestí a většímu otevření návštěva ambulance 🫤

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa