Dřepy na celulitidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
20.4.19 19:17

@Slavka28 Jestli máš pocit (asi to bude jen pocit, protože tvůj močák by měl pojmout asi 0,5 litru), že musíš po každém loku na záchod, nemáš třeba problém s poklesem pánevního dna? Zkoušela jsi cvičit aspoň takové ty základní cviky? Nebo když čůráš, tak zastavovat a pouštět? Co 10 minut se necourám, ale je fakt, že většinou se někde na záchod dostanu, i když člověk pobíhá po městě, tak se může dostat někde v obchoďáku, v kavárně a tak, ne? Ale pokud ti vyhovuje pít ten litr, tak se to nesnaž měnit násilím, jen sledovat, že nějaké tekutiny do sebe dostaneš, je spousta lidí, kteří celoživotně pijí o něco méně, než je doporučeno a daří se jim dobře a nijak netrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.8.19 19:02

@Tiger-lily děkuji. Mně právě přijde hloupý chodit na wc do restaurací, kaváren. Myšleno, když chodím venku a akutně se mi chce a obchoďák je daleko… Ty to tak děláš? Já to vždycky brala tak, že wc je jenom pro ty, co tam jedí/pijí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.8.19 07:09
@Slavka28 píše:
@Tiger-lily děkuji. Mně právě přijde hloupý chodit na wc do restaurací, kaváren. Myšleno, když chodím venku a akutně se mi chce a obchoďák je daleko… Ty to tak děláš? Já to vždycky brala tak, že wc je jenom pro ty, co tam jedí/pijí. :think:

Když si vybereš narvanou restauračku, tak na wc proklouzneš, aniž by sis něco musela dávat a krom mekáčů u dálnice je tam volný vstup. Když jsem takto potřebovala, neměla jsem problém a nikdo mě nezastavoval a neřešil :nevim:. A když jsem někde venku, myslím když běhám nebo jsem na kole, tak jsem někde v přírodní zóně a jdu někde za křoví. Protože jsem takto venku třeba několik hodin, tak to je jasný, že jdu mezitím na záchod Ale už jsem psala, nechodím co 10 minut, pokud máš opravdu stálé nutkání jít na záchod, řeš zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková