Dřevostavba nebo srub

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
7.1.17 18:58
@Laurasie píše:
Je už nás problém co s čím, jen jsem chtěla tady slyšet co je lepší, jestli srub nebo dřevostavba, ne nejaky rozdil pul mega kvuli rekonstrukci o ktere jsem tady nepsala, uz rok jsme rozebiral rekonsrukci a bylo nam doporucovano neco jineho, protoze kazdy clovek ma sve ptedstavy, takze nam doporucily bud a nebo a ja se na to bud a nebo ptam zde, za druhé máme známé na demolici a mozny odvoz, za třetí co když budem chtít stavět garáž pergolu a venkovní krb? Cihly se nám hodí. Děkuji. Tvůj názor se hodí jinam asi, ne sem, ptala jsem se ZDE čistě jen na dřevostavbu nebo na srub :?

když jsem to psala, tak jsem netušila, že jsi tak nedůtklivá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.1.17 19:00
@Malaga píše:
když jsem to psala, tak jsem netušila, že jsi tak nedůtklivá ;)

Ale já nejsem v zadnrm pripade, jen jsem psala svůj názor, tak jako ty a ze slušnosti odpověď na otázku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.1.17 19:02
@Laurasie píše:
Ale já nejsem v zadnrm pripade, jen jsem psala svůj názor, tak jako ty a ze slušnosti odpověď na otázku :hug:

tak fajn :kytka:
a dáš nám sem i ten odkaz na ty sruby? Díky, M. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.1.17 19:05

Ano a mám i na ty dřevostavby co se mi osvědčily osobně vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
7.1.17 21:09

Záleží na typu. Dřevostavba je spíš víc spotřebka, srub je spíš stylovka. Ale srub má daleko víc problémů, i když se udělá dobře a je nepoměrně náročnější na údržbu. Pokud nechcete livestyle bydlení, jděte do nějaké lepší zateplené dřevostavby.
Naši mají srub a pořád kolem toho lítají. Ale je pravda, že oni tim dřevem žijou a času mají dost. Mě by z toho houklo a první prohnutej trám by způsobil, že bych to vzal plamenometem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí