Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Laurasie píše:
Je už nás problém co s čím, jen jsem chtěla tady slyšet co je lepší, jestli srub nebo dřevostavba, ne nejaky rozdil pul mega kvuli rekonstrukci o ktere jsem tady nepsala, uz rok jsme rozebiral rekonsrukci a bylo nam doporucovano neco jineho, protoze kazdy clovek ma sve ptedstavy, takze nam doporucily bud a nebo a ja se na to bud a nebo ptam zde, za druhé máme známé na demolici a mozny odvoz, za třetí co když budem chtít stavět garáž pergolu a venkovní krb? Cihly se nám hodí. Děkuji. Tvůj názor se hodí jinam asi, ne sem, ptala jsem se ZDE čistě jen na dřevostavbu nebo na srub
když jsem to psala, tak jsem netušila, že jsi tak nedůtklivá ![]()
@Malaga píše:
když jsem to psala, tak jsem netušila, že jsi tak nedůtklivá
Ale já nejsem v zadnrm pripade, jen jsem psala svůj názor, tak jako ty a ze slušnosti odpověď na otázku ![]()
@Laurasie píše:
Ale já nejsem v zadnrm pripade, jen jsem psala svůj názor, tak jako ty a ze slušnosti odpověď na otázku
tak fajn ![]()
a dáš nám sem i ten odkaz na ty sruby? Díky, M. ![]()
Záleží na typu. Dřevostavba je spíš víc spotřebka, srub je spíš stylovka. Ale srub má daleko víc problémů, i když se udělá dobře a je nepoměrně náročnější na údržbu. Pokud nechcete livestyle bydlení, jděte do nějaké lepší zateplené dřevostavby.
Naši mají srub a pořád kolem toho lítají. Ale je pravda, že oni tim dřevem žijou a času mají dost. Mě by z toho houklo a první prohnutej trám by způsobil, že bych to vzal plamenometem.