Drobná krádež

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1738
15.2.22 21:24

Mne tam bavi ta sestra. At se proste vzpamatuje a nekrade takove kraviny jako rasenku. Lze to resit mnohem chytreji treba na naivnich lidech, tam neni stihani zadne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.4.22 16:08
@TerezkaSt píše:
Mne tam bavi ta sestra. At se proste vzpamatuje a nekrade takove kraviny jako rasenku. Lze to resit mnohem chytreji treba na naivnich lidech, tam neni stihani zadne. :zed:

A jak řešit. Proste nejlepší je krást nějak chytrě nenápadně aby si toho nikdo kolem nevsiml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.4.22 16:12
@AstraG píše:
Se divím, že nekontaktovali rodiče hned. Určitě nepřijeli měšťáci, ale státní. My naposled volali na zlodějku, co štípla jen dvě milky. Prostě se musí volat vždy. Holka se prala, pak hrála na city, vymlouvala se na děcko. A jak to dopadlo? 19-letá celostátně hledaná. I to děcko má, ale v ústavu. Bydliště přes půl republiky.

Dvě Milky to je málo to by chtělo peníze z pokladny. Statni vám určitě vynadali že jste je obtěžovali jen kvůli milkam.Meli jste ty zlodějky nechat. Milky stojí pár korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.4.22 16:14
@Roman18 píše:
Dvě Milky to je málo to by chtělo peníze z pokladny. Statni vám určitě vynadali že jste je obtěžovali jen kvůli milkam.Meli jste ty zlodějky nechat. Milky stojí pár korun

Krást se nemá, Románku. Rodiče tě špatně vychovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.4.22 16:15

@Roman18 8o
Nekrade se!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.4.22 16:18
@topazio píše:
@Roman18 8o
Nekrade se!! 8o

No a krást se může přece když to stojí pár korun z toho bych nedělal aféru jako prodavač kterej je placenej zamestnavatelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.4.22 16:20
@Roman18 píše:
No a krást se může přece když to stojí pár korun z toho bych nedělal aféru jako prodavač kterej je placenej zamestnavatelem

Ty nejsi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.4.22 16:22
@topazio píše:
Ty nejsi normální.

Já jsem normální říkám svůj rozumnej nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
15.4.22 16:23
@topazio píše:
Ty nejsi normální.

není, neznáš jeho ostatní diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
15.4.22 16:23
@Roman18 píše:

Tak určitě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
15.4.22 16:24
@Roman18 píše:

A případné manko při inventuře bys v klidu zatáhl ze svého, viď? To jsi grant. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.4.22 16:27
@lucad77 píše:
A případné manko při inventuře bys v klidu zatáhl ze svého, viď? To jsi grant. :potlesk:

Ne nezatahl nejsem blbej.Rekl bych že jsem nebyl svědkem krádeže a že za to nemůžu. A i kdyby mi stáhli to z výplaty tak by to ale stáhli všem z výplaty a kdybych byl o pár stovek nebo tisícovek chudší tak to by nevadilo stejnak platej málo penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.4.22 16:28
@Roman18 píše:

A kdyby ti někdo denně z peněženky vzal desetikorunu, bylo by to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
15.4.22 16:30
@Roman18 píše:
Ne nezatahl nejsem blbej.Rekl bych že jsem nebyl svědkem krádeže a že za to nemůžu. A i kdyby mi stáhli to z výplaty tak by to ale stáhli všem z výplaty a kdybych byl o pár stovek nebo tisícovek chudší tak to by nevadilo stejnak platej málo penez

To víš, že jo. Tak si běž hrát, Románku, a už nezlob. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
15.4.22 16:30
@Roman18 píše:
Ne nezatahl nejsem blbej.Rekl bych že jsem nebyl svědkem krádeže a že za to nemůžu. A i kdyby mi stáhli to z výplaty tak by to ale stáhli všem z výplaty a kdybych byl o pár stovek nebo tisícovek chudší tak to by nevadilo stejnak platej málo penez

to píše někdo, kdo neustále řeší, jak mít co ne nejvíc peněz za co nejméně práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí