Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Roman18 píše:
Do 5000kc to ještě není trestny čin ale jen prestupek
a co zkusit ten paragraf dočíst do konce? To tě nenapadlo? teda jestli vůbec víš, co je to paragraf…
@Keyllah píše:
a co zkusit ten paragraf dočíst do konce? To tě nenapadlo? teda jestli vůbec víš, co je to paragraf…
Já jsem to tak slyšel tak nevím
@Alriga píše:
A copak už jsi ukradl, Romane?
To je tajemství a na to se má mlcet
@Alriga píše:
Já? Samo. Už jsem udělala dvě banky…
To já ještě ani jednu, jsem asi skromnejsi
@Alriga lepší snad to kapsarstvi než makat někde v kuchyni u nadobi za almuznu
@Keyllah píše:
poradila bych, aby ses trochu dovzdělal ale to by mohl být neřešitelný problém, že?
Za drobné krádeže prej hrozí jen pokuta a když někdo najde peněženku a není tam moc peněz tak prej taky jen pokuta
@Roman18 píše:
Za drobné krádeže prej hrozí jen pokuta a když někdo najde peněženku a není tam moc peněz tak prej taky jen pokuta
hele fakt není můj problém, že nevíš co je krádež a co není a nejsi schopen si to ani vygooglit, což dokáže malý dítko ![]()
@Keyllah píše:
hele fakt není můj problém, že nevíš co je krádež a co není a nejsi schopen si to ani vygooglit, což dokáže malý dítko
Já se v těch zákonech nevyznám nerozumím tomu hlavně těm odborným názvům mate mě to a pak mám z toho chaos.Meli by to psát srozumitelněji abych to líp pochopil
@Roman18 píše:
Já se v těch zákonech nevyznám nerozumím tomu hlavně těm odborným názvům mate mě to a pak mám z toho chaos.Meli by to psát srozumitelněji abych to líp pochopil
To, co ti nepatří, si neber. To ti k pochopení snad stačí. Ale ne, ty tu budeš pořád trolit…
A copak už jsi ukradl, Romane?