Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Russet píše:
A kdyby ti někdo denně z peněženky vzal desetikorunu, bylo by to v pořádku?
To bych ani nepoznal.To je jenom 10kc denně. Ale já bych si na peněženku dával pozor a kvůli desetikoruně bych nevolal měšťáky jako asi mnoho z vas
@Russet kdybych ti vzal z tvé peněženky 100kc tak to bys us na mě volala měšťáky jo?
@Roman18 píše:
To bych ani nepoznal.To je jenom 10kc denně. Ale já bych si na peněženku dával pozor a kvůli desetikoruně bych nevolal měšťáky jako asi mnoho z vas
Ale zaměstnanec obchodu to tam nevlastní a je povinnen chránit majetek svého chlebodárce. I ta milka za dvacku. Jsou to pořád peníze. Kdyby takto „jenom“ uvažoval každý, brzo by jim to tam rozkradli.
@Roman18 píše:
@Russet kdybych ti vzal z tvé peněženky 100kc tak to bys us na mě volala měšťáky jo?
Dala bych ti do hu.by.
@vokishka píše:
není, neznáš jeho ostatní diskuse?
Znám ho velmi dobře.
Příspěvek upraven 15.04.22 v 16:37
@lucad77 píše:
To víš, že jo. Tak si běž hrát, Románku, a už nezlob.
A mohl bych ti něco ukrást jen tak ze srandy?
@Roman18 píše:
No a krást se může přece když to stojí pár korun z toho bych nedělal aféru jako prodavač kterej je placenej zamestnavatelem
To je ale divnej názor, děláš to často? Každý slušný člověk ví, že se nekrade. Ani žvýkačka. Zapiš si to za uši.
@Roman18 píše:
Já jsem normální říkám svůj rozumnej nazor
No jako rozumnej podle měřítek, co tvůj rozum zvládne…
@Russet píše:
Dala bych ti do hu.by.
O kus níž by to mělo možná lepší účinek… Možná i vyřazení z genofondu…
@Roman18 píše:
Já jsem normální říkám svůj rozumnej nazor
Kapsari v Praze
Viděli jste někdy kapsáře v akci a kolik si může třeba v Praze vydělat. Ted už asi takové žně nemají když je málo turistů kvůli koronaviru
Už se nedivím, že ti to přijde normální.
@Kelsey píše:
Opravdu je takhle hloupý nebo to pouze hraje?
těžko říct, vždycky od někud vyleze, má hromadu provokačních diskusí a pak zase na nějaký ten měsíc zmizí
@Kelsey píše:
Opravdu je takhle hloupý nebo to pouze hraje?
Obávám se, že to myslí vážně.
Myšlením a názory by odpovídal 15r. děcku, které má trošku IQ zmrzlé vody.
@arinecka tak kapsáři už zas asi budou mít dobre žně a aspoň si dobře vydělají protože koronavirus už tady tolik nestrasi