Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Roman18 píše:
@arinecka tak kapsáři už zas asi budou mít dobre žně a aspoň si dobře vydělají protože koronavirus už tady tolik nestrasi
Chudáčci, určitě umírali hlady, když nemohli krást co? Urazit jim pařáty.
@arinecka píše:
Kapsari v PrazeViděli jste někdy kapsáře v akci a kolik si může třeba v Praze vydělat. Ted už asi takové žně nemají když je málo turistů kvůli koronaviru
Už se nedivím, že ti to přijde normální.
Jj, tuto Románkovu diskuzi si pamatuju.
@Russet píše:
Jj, tuto Románkovu diskuzi si pamatuju.
Normální otázka zajímalo mě kolik si může kapsář vydelat ale tím sem nechtěl nic říct jen zvědavost ale moc toho asi nevydelaj
@Roman18 píše:
Normální otázka zajímalo mě kolik si může kapsář vydelat ale tím sem nechtěl nic říct jen zvědavost ale moc toho asi nevydelaj
Uz se opakujes
Já si myslím že málokdo by si dovolil dělat kapsáře třeba v praze protože by ho mohl chytit velmi pravděpodobně kapsa tým a toho se kapsáři boji
@Roman18 píše:
Už to asi není co bývalo než se toho ujal kapsa tym
Lománku, nekrade se.
Krádež za pár stovek je prej jenom přestupkem sem někde slyšel a od 5000kc to je už bráno jako fakt kradez
@Roman18 píše:
Krádež za pár stovek je prej jenom přestupkem sem někde slyšel a od 5000kc to je už bráno jako fakt kradez
Nekrade se!! Co na tom nechápeš. A nad 10 000 Kč je to trestný čin.
@topazio to já myslel že nad 5000kc. V obchoďáku když někdo krade tak většinou prej vyfasuji pokutu
Takže lidí co mají nízký plat a nebo chudobu tak nemůžou krást podle vás ani jídlo jo
@Roman18 píše:
Takže lidí co mají nízký plat a nebo chudobu tak nemůžou krást podle vás ani jídlo jo
I Jean Valjean na to dojel… Nekrade se!