Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jak se zbavit tzv. „druhé brady“.
Kvůli nemoci a nasazeným kortikoidům jsem v krátké době přibrala dvacet kilo. Těch už jsem se zbavila, ale zůstal mi pod bradou „lalok“, kterého se ne a ne zbavit. ![]()
Existuje na to nějaký cvik?
Děkuji za rady ![]()
@lorelai947 : Měla jsem. Taky po tom, co jsem přibrala ( a zase zhubla), i když mnohem míň než ty. Ale my máme druhou bradu „v rodě“, i hubené ženské mají strašný lalok.
Zkoušela jsem vše. Pomohla mi až lipka. Teď mám bradu normální, hezkou (mikropodbradek jako každá druhá), lalok je pryč
Cviky jsou najdeš je na netu, ale i když jsem cvičila poctivě efekt nula ![]()
@Anonymní píše:
Měla jsem. Taky po tom, co jsem přibrala ( a zase zhubla), i když mnohem míň než ty. Ale my máme druhou bradu „v rodě“, i hubené ženské mají strašný lalok.Zkoušela jsem vše. Pomohla mi až lipka. Teď mám bradu normální, hezkou (mikropodbradek jako každá druhá), lalok je pryč
Můžu se zeptat, kolik ta liposukce stála? Aspoň rámcově? Máme v rodině takový lalok plus syslí tváře, bojím se, že mě to čeká, tak sháním informace předem
![]()
@chaarleene Už nevím přesně, asi třicet tisíc, ale dá se pořídit levněji, já měla dražší variantu.
@Anonymní píše:
@lorelai947 : Měla jsem. Taky po tom, co jsem přibrala ( a zase zhubla), i když mnohem míň než ty. Ale my máme druhou bradu „v rodě“, i hubené ženské mají strašný lalok.Zkoušela jsem vše. Pomohla mi až lipka. Teď mám bradu normální, hezkou (mikropodbradek jako každá druhá), lalok je pryč
Liposukci bych se právě chtěla vyhnout… ale děkuji ![]()
@chaarleene píše:
Můžu se zeptat, kolik ta liposukce stála? Aspoň rámcově? Máme v rodině takový lalok plus syslí tváře, bojím se, že mě to čeká, tak sháním informace předem![]()
liposukce podbradku v Praze cca 12 t.Je to v lokální anestezii.
@Burj Chalifa píše:
Jinak tedy podbradek fakt nevycvičíš, to chce plastického chirurga.
@Burj Chalifa píše:
Dá se. Já měla dražší „laserovou“ lipku (rozrušení tkáně laserem, tak odsátí). Klasická (jen odsátí) je levnější.
Laserová prý má lepší efekt, ale nevím.
Každopádně jsem spokojená. Jako, mohlo by to být lepší, ale když si vzpomenu na ten lalok. Brrr. Rozhodně nelituji.
@Burj Chalifa píše:
díky za info ![]()
a stačí to? ta kůže se pak stáhne sama? já tedy zatím zjišťuju do budoucna, zatím se mi začíná jen zlehka tvořit, nic tragického, snažím se udržovat váhu, tak snad to vydrží
![]()
Na podbradek funguje obličejová gymnastika, ale jestli je to v rodě, tak s tím se nedá moc dělat asi no. Když jsem hubla, zároveň jsem cvičila i obličejovou gymnastiku, funguje to nejen na podbradek, ale na všechny obličejové svaly, ty se krásně zpevní. Je pravda, že poslední dobou to malinko zanedbávám ![]()
@chaarleene píše:
díky za infoa stačí to? ta kůže se pak stáhne sama? já tedy zatím zjišťuju do budoucna, zatím se mi začíná jen zlehka tvořit, nic tragického, snažím se udržovat váhu, tak snad to vydrží
![]()
Stáhne se, protože to místo oteče. A jak splaskává, stahuje se i ta kůže. Ale musíš nosit měsíc takovou ohlávku a bolí to.