Jak se zbavit druhé brady

561
8.7.16 11:09

"Druhá brada"

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jak se zbavit tzv. „druhé brady“.
Kvůli nemoci a nasazeným kortikoidům jsem v krátké době přibrala dvacet kilo. Těch už jsem se zbavila, ale zůstal mi pod bradou „lalok“, kterého se ne a ne zbavit. :think:
Existuje na to nějaký cvik?
Děkuji za rady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.7.16 11:12

@lorelai947 : Měla jsem. Taky po tom, co jsem přibrala ( a zase zhubla), i když mnohem míň než ty. Ale my máme druhou bradu „v rodě“, i hubené ženské mají strašný lalok.

Zkoušela jsem vše. Pomohla mi až lipka. Teď mám bradu normální, hezkou (mikropodbradek jako každá druhá), lalok je pryč

• Citovat
  • Upravit
1189
8.7.16 11:20

Cviky jsou najdeš je na netu, ale i když jsem cvičila poctivě efekt nula :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.7.16 11:22
@Anonymní píše:
Měla jsem. Taky po tom, co jsem přibrala ( a zase zhubla), i když mnohem míň než ty. Ale my máme druhou bradu „v rodě“, i hubené ženské mají strašný lalok.Zkoušela jsem vše. Pomohla mi až lipka. Teď mám bradu normální, hezkou (mikropodbradek jako každá druhá), lalok je pryč

Můžu se zeptat, kolik ta liposukce stála? Aspoň rámcově? Máme v rodině takový lalok plus syslí tváře, bojím se, že mě to čeká, tak sháním informace předem :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.16 11:35

@chaarleene Už nevím přesně, asi třicet tisíc, ale dá se pořídit levněji, já měla dražší variantu.

• Citovat
  • Upravit
561
8.7.16 11:44
@Anonymní píše:
@lorelai947 : Měla jsem. Taky po tom, co jsem přibrala ( a zase zhubla), i když mnohem míň než ty. Ale my máme druhou bradu „v rodě“, i hubené ženské mají strašný lalok.Zkoušela jsem vše. Pomohla mi až lipka. Teď mám bradu normální, hezkou (mikropodbradek jako každá druhá), lalok je pryč

Liposukci bych se právě chtěla vyhnout… ale děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.7.16 11:46

@Hermina.p No, za zkoušku nic nedám… díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.7.16 13:00

Hodně vyplazovat jazyk :P někde jsem to cetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.7.16 19:38
@chaarleene píše:
Můžu se zeptat, kolik ta liposukce stála? Aspoň rámcově? Máme v rodině takový lalok plus syslí tváře, bojím se, že mě to čeká, tak sháním informace předem :jazyk: :lol:

liposukce podbradku v Praze cca 12 t.Je to v lokální anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.7.16 19:38
@Burj Chalifa píše:

Jinak tedy podbradek fakt nevycvičíš, to chce plastického chirurga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 19:59
@Burj Chalifa píše:

Dá se. Já měla dražší „laserovou“ lipku (rozrušení tkáně laserem, tak odsátí). Klasická (jen odsátí) je levnější.

Laserová prý má lepší efekt, ale nevím.

Každopádně jsem spokojená. Jako, mohlo by to být lepší, ale když si vzpomenu na ten lalok. Brrr. Rozhodně nelituji.

• Citovat
  • Upravit
7932
10.7.16 21:38
@Burj Chalifa píše:

díky za info :)

a stačí to? ta kůže se pak stáhne sama? já tedy zatím zjišťuju do budoucna, zatím se mi začíná jen zlehka tvořit, nic tragického, snažím se udržovat váhu, tak snad to vydrží :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.7.16 21:38

Na podbradek funguje obličejová gymnastika, ale jestli je to v rodě, tak s tím se nedá moc dělat asi no. Když jsem hubla, zároveň jsem cvičila i obličejovou gymnastiku, funguje to nejen na podbradek, ale na všechny obličejové svaly, ty se krásně zpevní. Je pravda, že poslední dobou to malinko zanedbávám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.16 21:43

A je to kůže nebo tuk? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.16 21:55
@chaarleene píše:
díky za info :)a stačí to? ta kůže se pak stáhne sama? já tedy zatím zjišťuju do budoucna, zatím se mi začíná jen zlehka tvořit, nic tragického, snažím se udržovat váhu, tak snad to vydrží :think: :nevim:

Stáhne se, protože to místo oteče. A jak splaskává, stahuje se i ta kůže. Ale musíš nosit měsíc takovou ohlávku a bolí to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková