Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky, nemáte některá zkušenost s programem na hubnutím vnitřní strany stehen od jillian Michaels? Který je na to nejlepší? Před dvěma lety jsem 30DS kombinovala s jízdou na rotopedu (každý den 40-60 min.) A dala jsem dolů za 8 týdnů cca 12kg a 2-3 velikosti.. ale teď to na me nějak nefunguje.. 30DS teda můžu jet jen ob den, ale ten rotoped dávám denne, potřebuju hlavně tu vnitřní stranu stehen ( hlavně nahoře, to je děsný ), ale taky spodní část břicha a boky… hrůza
za měsíc jedu na dovolenou, mám takových hadříků a na všechny se můžu jen dívat
prosím prosím které ty programy jsou nej? Děkujiii ![]()
@nicky88 ahoj, jestli můžu doporučit, tak od Jillian Killer Buns&Thighs, ale hlavně je to o stravě (z 80%, 20% udělá cvičení). Jillian má u spousty cvičení i jídelníčky, tak se můžeš inspirovat. Měsíc je dlouhá doba, to zmákneš
Taky doporučuju Shauna T. a jeho Insanity Max:30. Je to sice mazec (více méně jen kardio), ale špeky se s ním doslova ztrácí před očima. A hlavně nezapomeň hodně pít vodu (neslazenou) Držím pěsti ![]()
@PpeŤuLiK Díky moc za radu, vyzkouším.. teď jedu intenzivně ani ne 14 dní, třeba na pasu je to trochu vidět, ale ty stehna.. to je
ale jak říkám, vyzkouším cokoli, jen mám strach aby se nědělaly velké svaly..
při mých 175cm bych byla jako chlap..
se stravou je to u mě právě dost na prd
ale snažím se no..
a jen při 30DS vypiju víc jak půl litru vody
![]()
@nicky88 od Shauna-T je super i T-25 a není tak náročné, jako insanity a nakombinovat si k tomu běh a nebo i ten rotoped a za měsíc budeš perfektně zpevněná.
@weyky paráda
mrknu a taky vyzkouším, jen abych nebyla zpevněná a nabušená
hlavně shodit nohy a zadek no..
![]()
@nicky88 heleď, abys měla nabušené nohy, tak bys musela do posilky a usednout k nějaké mašině, která má naložené pořádně těžké závaží. Pokud posiluješ s vlastní vahou (nebo dvěma jednoručkama celk. do 10kg), tak se vůbec nemusíš bát, že ti narostou svaly. To je taková zažitá „domněnka“ spousty lidí. Možná i proto, že kdo si měří centimetry, tak sleduje nepatrné zvětšení objemu, ale to jen na chvíli, protože se zpevní svaly a než začnou pálit tuky, tak se může zdát, že člověk ještě víc nakynul. Ale při správném jídelníčku se to nestane (hlavně přijímat hodně bílkovin, málo sacharidů a hlídat tuky a výsledek se brzy dostaví). Strava dělá opravdu hodně a jestli máš jen něco málo navíc, tak bude stačit na měsíc i jen ta strava. Koukej se zapřít, představ si sama sebe, jak se neseš v těch parádních hadříkách po pláži-za to to přeci stojí ne? Tak a teď si tu situaci představ znova, ale sebe zahalenou v nějakým pareu, protože ses do těch hadříků nevešla, protože jsi nepapala tak jak máš…co si vybereš???
(na mě tohle působí doslova jako bič, když mám nějakou depku a nechce se mi cvičit a mám chuť se nacpat hamburgrem
)
Na tvarování vnitřních stehen jsou úžasné dřepy rozkročmo. Zkus pohledat na netu. ![]()
@PpeŤuLiK píše:
@nicky88 heleď, abys měla nabušené nohy, tak bys musela do posilky a usednout k nějaké mašině, která má naložené pořádně těžké závaží. Pokud posiluješ s vlastní vahou (nebo dvěma jednoručkama celk. do 10kg), tak se vůbec nemusíš bát, že ti narostou svaly. To je taková zažitá „domněnka“ spousty lidí. Možná i proto, že kdo si měří centimetry, tak sleduje nepatrné zvětšení objemu, ale to jen na chvíli, protože se zpevní svaly a než začnou pálit tuky, tak se může zdát, že člověk ještě víc nakynul. Ale při správném jídelníčku se to nestane (hlavně přijímat hodně bílkovin, málo sacharidů a hlídat tuky a výsledek se brzy dostaví). Strava dělá opravdu hodně a jestli máš jen něco málo navíc, tak bude stačit na měsíc i jen ta strava. Koukej se zapřít, představ si sama sebe, jak se neseš v těch parádních hadříkách po pláži-za to to přeci stojí ne? Tak a teď si tu situaci představ znova, ale sebe zahalenou v nějakým pareu, protože ses do těch hadříků nevešla, protože jsi nepapala tak jak máš…co si vybereš???(na mě tohle působí doslova jako bič, když mám nějakou depku a nechce se mi cvičit a mám chuť se nacpat hamburgrem
)
@cverunka píše:
Na tvarování vnitřních stehen jsou úžasné dřepy rozkročmo. Zkus pohledat na netu.
myslíš sumo dřepy? Doširoka rozkročeno se špičkami ven?
@nicky88 taky se mi stehna o sebe třou a to mám i některé kalhoty velikosti S. Zkus zapracovat na jídle a věřím, že to půjde už pak samo
S malým mě to mrzí, snad už je to dobré ![]()
@PpeŤuLiK malej, je už v pohodě, děkuju
, jen se prostě bojí spát sám
takže se střídáme.. jednou maminka, jednou tatínek…
já vím, je to děs.
.. proto jedu ob den a klidně i víc, já jsem cvičila většinu života, lééééta gymnastiku, volejbal, basket, aerobik, a k tomu ještě 3× týdně 2 hoďky v tělocvičně (na nářadí + míčové hry)..takže na cvičení jsem zvyklá, dám v pohodě 36-40km /hod. na rotopedu, pak slezu, vyždímu tričko a jedu Jill, u Jill se mi líbí, že ty jednotlivé cviky se rychle střídají (jako že udělám třeba 100 sedlehů - celkem, ale ne v jednom kuse).. to mi vyhovuje
no a po tom rotopedu a jill můžu jet dál
Přemýšlela jsem i že k tomu přidám třeba 2LV, popř. 3LV.. no nevím
a jsme zase u toho,..to jídlo
na to mám příšernou vůli (né že bych se přežírala, to rozhodně ne, ale dneska jsem snídala kafe a malou sušenku
![]()
JJ, asi myslela ty sumo dřepy o těch jsem četla ![]()
@nicky88 heled, a nejis treba malo? A proto si telo „setri“ tuky? Cvicis opravdu hodne, tak me prave napadlo, jestli telo nestrada ![]()
@PpeŤuLiK teda jsem byla nějak bez času poslední dny… jinak teda bych neřekla, že jím málo.. nikdy nemám hlad.. snažím se nejíst na noc, což ale neznamená, že jím třeba naposledy v 5.. to nee, protože chodím spát docela dlouho, takže bych to nevydržela… jím v podstatě všechno, jen se snažím aspoň část nezdravého nahradit (např. včera k obědu jsem měla, to co pánové (
) takže něco jako UHO s bramborem, ale dala jsem si poloviční porci a dorazila se salátovou okurkou, k snídani třeba taky vejce jako malej, ale jen jedno a před tím nebo po tom banán… jídlo je neřest no, nedokážu si úúplně odepřít sladké, tak jsem ho aspoň omezila a piju hodně čistou vodu (jen při cvičení padne litr a půl aniž bych se musela nutit)…
no nicméně jedu každý den hodinu na rotopedu (na jedničku cca 36-38km) a ob den jillian a boba harpera těch jeho 12 minut abs (přijde mi, že při tomhle dostávají zabrat i nohy
)…
musím říct, že nějaký cm už šli dolu, ale jde to hrozně pomaličku, možná tak 2cm všude, ale to je vše a kilíčka lezou spíš nahoru, což teda jen doufám, že je to tím, že se tvoří svaly… no mám ještě skoro 3 týdny, tak snad to půjde líp
![]()